“Kotsonis”

Παιδικά Πάρτυ Θεσσαλονίκη: 5 Πρωτότυποι & Εναλλακτικοί Χώροι που θα Ενθουσιάσουν Μικρούς και Μεγάλους

Παιδικά Πάρτυ Θεσσαλονίκη

 

Οι αναμνήσεις απ’ τις γιορτές και τα γενέθλια όταν ήμασταν παιδιά, έχουν μία ξεχωριστή θέση στη καρδιά μας και τις θυμόμαστε με αγάπη και νοσταλγία. Το ίδιο ακριβώς θα θέλαμε να νιώθουν μετά από χρόνια, και τα δικά μας αγγελούδια.

Πλέον όμως, η φαντασία έχει στερέψει. Οι γονείς επιλέγουν τη σιγουριά του σπιτιού ή ενός παιδότοπου. Μπορεί να ακούγεται βολική λύση, όχι όμως και ιδιαίτερα διασκεδαστική και πρωτότυπη.

Kotsonis

Τα παιδιά έχουν βαρεθεί να επισκέπτονται τους ίδιους και τους ίδιους χώρους. Πόσο μάλλον οι γονείς.

Ώρα να σκεφτείτε διαφορετικά!

Ειδικά σε μία μεγάλη πόλη, όπως η Θεσσαλονίκη, οι επιλογές για πρωτότυπους, εναλλακτικούς χώρους για παιδικά πάρτυ, είναι αμέτρητες.

Έπειτα από έρευνα που κάναμε, ανακαλύψαμε και σας παρουσιάζουμε τους πιο ευφάνταστους χώρους για παιδικά πάρτυ στη Θεσσαλονίκη για διασκέδαση άνευ ορίων, όπου θα ικανοποιήσουν μικρούς και μεγάλους.

Διαβάστε επίσης: 14 Εναλλακτικοί Χώροι για Παιδικά Πάρτυ στην Αθήνα / Αττική

Adventure Paintball – Περιοχή Mediterranean Cosmos

Από όλα τα είδη παιδικών πάρτυ, ένα πάρτυ paintball είναι ίσως ότι πιο πρωτότυπο και εναλλακτικό υπάρχει στη Θεσσαλονίκη και το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να κάνετε στο παιδί σας.

Στις ειδικά διαμορφωμένες πίστες του Adventure Paintball, το παιδί σας μαζί με τους φίλους του, χωρίζονται σε ομάδες και αφού βάλουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που τους παρέχει η επιχείρηση, είναι έτοιμοι.

Και… το παιχνίδι ξεκινάει!

Αυτό που κάνει το Adventure Paintball να ξεχωρίζει, είναι ότι μέσα απ’ το παιχνίδι, τα παιδιά όχι μόνο αθλούνται και περνάνε καλά, αλλά μαθαίνουν να συνεργάζονται και να συνυπάρχουν για ένα κοινό στόχο. Κατά συνέπεια, αποκτούν δεξιότητες σε όλα τα επίπεδα και γεμίζουν τις μπαταρίες τους.

Παιδικό Πάρτυ Paintball - Adventure στο Mediterranean Cosmos, Θεσσαλονίκη
Παιδικό Πάρτυ Paintball – Adventure στο Mediterranean Cosmos, Θεσσαλονίκη

Ταυτόχρονα, το paintball είναι ένα άθλημα για όλους και μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτό αγόρια και κορίτσια από 7 ετών και πάνω.

Αποτέλεσμα; Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στο παιχνίδι.

Επίσης, το παιδικό πάρτυ στο Adventure Paintball είναι η τέλεια επιλογή και για τους γονείς και αυτό γιατί δεν χρειάζεται να μπλέξουν με το πολύβουο κέντρο και να σπαζοκεφαλιάζουν για το πάρκινγκ, καθώς οι εγκαταστάσεις που βρίσκονται στη περιοχή του Mediterranean Cosmos, διαθέτουν δικό τους.

Όσο για το φαγητό;

Το Adventure Paintball παρέχει τη δυνατότητα catering, ούτως ώστε οι μικροί μας φίλοι να πάρουν δυνάμεις πριν συνεχίσουν το παιχνίδι με περισσότερη ενέργεια.

Την ίδια ώρα στη καφετέρια του χώρου, οι γονείς θα παίρνουν το καφέ ή το ρόφημά της επιλογής τους, απολαμβάνοντας και εκείνοι με τη σειρά τους το πάρτυ.

Εκτός από το paintball, υπάρχουν και άλλες επιπλέον δραστηριότητες που μπορούν να επιλεχθούν για το πάρτυ σας όπως survivor, πεταλοκίνητο Go-kart, Laser maze και άλλα διαδραστικά παιχνίδια.

Πληροφορίες επικοινωνίας:

ADVENTURE PAINTBALL

Διεύθυνση: 12ο χλμ Θεσσαλονίκης – Μουδανιών (Google map)

Τηλέφωνο: 6985579916, 6985579917

Ιστοσελίδα: adventurepaintball.gr

E-mail: [email protected]

Anel HoneyPark – Νέο Ρύσιο

Αν τρέφεται μεγάλη αγάπη στο περιβάλλον και λατρεύετε να εξερευνάτε τη φύση, τότε μπορείτε να επισκεφθείτε το πρώτο και μοναδικό πάρκο στην Ελλάδα που είναι αφιερωμένο στις μέλισσες.

Διοργανώστε ένα αξέχαστο πάρτυ γενεθλίων ή γιορτής για το παιδί σας, επιλέγοντας ανάμεσα στα 2 προγράμματα που διαθέτει το Anel HoneyPark.

Anel Honey Park - Θεσσαλονίκη
Anel Honey Park – Νέο Ρύσιο, Θεσσαλονίκη

Βρείτε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις και στα ενδιαφέροντα του παιδιού σας και ετοιμαστείτε για μία διαφορετική εμπειρία.

Τα παιδιά σας θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο μαγικό κόσμο των μελισσών και μάθουν τα μυστικά απ’ τους ειδικούς.

Την ίδια ώρα, στο αναψυκτήριο οι γονείς θα μπορούν να απολαύσουν ροφήματα με βάση το μέλι αλλά φυσικά και καφέδες ή αναψυκτικά.

SpookVille – Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Και απ’ το όνομα ακόμη, μπορεί κανείς να καταλάβει ότι το μέρος αυτό απευθύνεται σε πιο μεγάλα παιδιά.

Συγκεκριμένα, οι ηλικίες 12+ που αγαπούν το μυστήριο και τα μυθικά τέρατα, θα το λατρέψουν.

SpookVille – Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης
SpookVille – Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Αν θέλετε να διοργανώσετε ένα παιδικό πάρτυ που θα συνδυάζει τη δημιουργικότητα με τη διασκέδαση, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το SpookVille στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Οι βικτωριανής εποχής χώροι θα εντυπωσιάσουν τόσο εσάς όσο και τους καλεσμένους σας!

Up Move & Play – Καλαμαριά

Το παιδί σας ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 6 – 12 ετών και  έχει κρυμμένη ενέργεια;

Αν ναι, ο πολυχώρος Up Move & Play φαντάζει ως ιδανική επιλογή εναλλακτικού χώρου για παιδικό πάρτυ στη Θεσσαλονίκη!

Αφήστε τα παιδιά να τρέξουν, να διασκεδάσουν, να εκτονωθούν, ενώ εσείς και οι υπόλοιποι γονείς θα πίνετε το καφέ ή το αναψυκτικό σας και θα τα παρακολουθείτε να χαίρονται το παιχνίδι.

Up Move & Play – Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
Up Move & Play – Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Αναρρίχηση, σκυταλοδρομίες και παιδαγωγικά παιχνίδια, είναι μόνο κάποια από αυτά που θα ζήσουν στο τρίωρο παιδικό πάρτυ που θα έχει ετοιμαστεί αποκλειστικά για αυτά.

Terra Familia – Πυλαία

Στη περιοχή της Πυλαίας, βρίσκουμε τον επόμενο σταθμό διασκέδασης. Σε χορευτικούς ρυθμούς αυτή τη φορά…

Αν το παιδί σας λατρεύει τη disco και διασκεδάζει με τις χρωματιστές ντισκομπάλες και τα φωτορυθμικά, το Terra Familia θα ετοιμάσει ένα πραγματικό παδικό πάρτι για εκείνον και τους φίλους του, που δεν θα το ξεχάσει.

Terra Familia – Πυλαία, Θεσσαλονίκη
Terra Familia – Πυλαία, Θεσσαλονίκη

Με οδηγό τη μουσική και το χορό, μικροί και μεγάλοι θα ξεφαντώσουν στις εγκαταστάσεις του Terra Familia. Αν μάλιστα αγαπούν το Star Wars, θα ενθουσιαστούν με τις παραστάσεις που υπάρχουν στην αίθουσα και οι οποίες διακρίνονται χάρη στο black light που διαθέτει.

Αν σας άρεσε το άρθρο για τους εναλλακτικούς χώρους για παιδικά πάρτυ στη Θεσσαλονίκη που μόλις διαβάσατε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας! Θα σήμαινε πολλά για τη μικρή μας ομάδα και σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για αυτό!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Μαγνήσιο: Τροφές, Ιδιότητες, Οφέλη, Δοσολογία, Παρενέργειες & Αντενδείξεις

ΕΠΟΜΕΝΟ

Στέβια: Γλυκά, Θερμίδες, Οφέλη, Ιδιότητες, Παρενέργειες & Αγορά

Μην χάσετε...