“Kotsonis”

14 Εναλλακτικοί Χώροι για Παιδικά Πάρτυ στην Αθήνα / Αττική [2024]

Εναλλακτικοί Χώροι για Παιδικά Πάρτυ στην Αθήνα / Αττική

Γενέθλια… Γιορτές… Μικροί και μεγάλοι περιμένουμε τις ημέρες αυτές με πολλή χαρά και ενθουσιασμό. Αποτελούν ευκαιρίες να βρεθούμε με τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς μας, να τους περιποιηθούμε, να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη.

Προσωπικά, αναπολώ τα παιδικά μου πάρτυ και την ευχαρίστηση που ένιωθα όταν έβλεπα τους φίλους να περνούν όμορφα. Ήταν από τις ομορφότερες μέρες των παιδικών μου χρόνων.

Οι γονείς μου, πάντοτε, φρόντιζαν και την παραμικρή λεπτομέρεια στα πάρτυ, καθώς για τα αδέλφια μου και εμένα ήταν τα γεγονότα της χρονιάς.

Kotsonis

Τότε, σχεδόν όλα τα παιδικά πάρτυ λάμβαναν χώρα στο σπίτι με την μαμά / γιαγιά (κατά κύριο λόγο) να δουλεύουν ατελείωτες ώρες ώστε να τα προετοιμάσουν όλα στην… εντέλεια!

Σήμερα πλέον τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά, πιο ξεκούραστα για τους περισσότερους γονείς, με την εμφάνιση καταπληκτικών πολυχώρων, οι οποίοι μεταξύ άλλων φιλοξενούν και τα πάρτυ των μικρών μας φίλων.

Καλύτερα ή χειρότερα, δεν ξέρω! Περισσότερο απρόσωπα ίσως; Διαφορετικά όμως σίγουρα, αλλά σε κάθε περίπτωση, αυτό που μένει πάντα το ίδιο είναι οι αξέχαστες αναμνήσεις από τα παιδικά μας πάρτυ καθώς μεγαλώνουμε.

Για το λόγο αυτό θα θέλαμε με το άρθρο αυτό να σας προτείνουμε κάποιες πρωτότυπες ιδέες για παιδικά πάρτυ στην Αθήνα (και λίγο παραέξω), για να βγάλετε τα παιδιά σας… ασπροπρόσωπα.

Διαβάστε επίσης: Παιδικά Πάρτυ Θεσσαλονίκη: 5 Πρωτότυποι & Εναλλακτικοί Χώροι που θα Ενθουσιάσουν Μικρούς και Μεγάλους

CATERING ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Στην Atene Catering οι μικροί μας φίλοι έχουν την τιμητική τους! Δημιουργούμε μοναδικά, νόστιμα και πάνω απ’ όλα υγιεινά μενού για παιδικά πάρτυ!

LASERTAG ARENA GAME OVER

Στην αρένα του Game Over, στον πρώτο όροφο του Village Shopping and more… και σε χώρο 450 τ.μ., περιμένει τους μικρούς μας φίλους το απόλυτο παιχνίδι δράσης.

Μία indoor live δραστηριότητα, με special οπτικοακουστικά εφέ, έχει ως στόχο την εξόντωση του αντιπάλου, την εύρεση κρυμμένων στόχων, την αποφυγή των βολών των αντιπάλων καθώς και τη συγκέντρωση των περισσότερων πόντων.

Και όλα τα παραπάνω μέσα σε 15’. Η αδρεναλίνη φτάνει στα ύψη και τα παιδιά βιώνουν την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης.

Επιπλέον, στο χώρο προσφέρονται και δύο escape rooms, όπου τα παιδιά μπορούν να δοκιμάσουν να λύσουν τα μυστήρια και να αποδράσουν, ώστε να βιώσουν ακόμη περισσότερη περιπέτεια.

 Ιστοσελίδα

 210 492 4072

 Δευτέρα έως Παρασκευή: 3.00μμ – 11.30μμ

 Σάββατο & Κυριακή: 11.00πμ – 11.30μμ

 [email protected]

 Θηβών 228 & Παρνασσού, Αγ. Ιωάννης Ρέντης – Google Map

ESCAPE ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Η αγάπη μικρών και μεγάλων για τα escape rooms είναι παραπάνω από δεδομένη, οπότε γιατί να μη βιώσουν τα παιδιά σας κάτι συναρπαστικό και περιπετειώδες;

Μέσα από παζλ, γρίφους και διάφορες άλλες “δυσκολίες” και θεματικές ενότητες, όπως είναι ο Νέμο και οι Άρχοντες των Δαχτυλιδιών, οι μικροί ήρωες μας θα προσπαθήσουν να λύσουν τα μυστήρια και να βγουν νικητές από τα δωμάτια.

Η ομαδικότητα, η συνεργασία, η συγκέντρωση και η γενικότερη προσπάθεια προστίθενται στα συν σε τέτοιου είδους δραστηριότητες και πάρτυ.

 Ιστοσελίδα

 6977 198 088

 Δευτέρα έως Κυριακή: 11.00πμ – 10.00μμ

 [email protected]

 Ορφέως 45 Κεραμεικός τ.κ 104 44 (200 μέτρα από το μετρό Κεραμεικού) – Google Map

ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ICE n SKATE

Μία μεγάλη παγοπίστα, 800 τ.μ., περιμένει εσάς, τα παιδιά σας και τους φίλους τους, για να ζήσετε μία ξεχωριστή ημέρα.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και η εννιάμηνη λειτουργία του χώρου προστίθενται στα πλεονεκτήματα αυτής της πολύ καλής επιλογής, έτσι ώστε να γιορτάσετε τα γενέθλια των παιδιών σας, να αθληθείτε και να δοκιμάσετε και τις δικές ικανότητες στον πάγο. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου…

Επιπλέον, τα παιδιά θα συνδυάσουν την άσκηση και τον αθλητισμό με τη διασκέδαση. Τι καλύτερο από αυτό;

Κάθε παιδικό πάρτυ στο συγκεκριμένο χώρο διαρκεί έως 3 ώρες, σας παρέχονται εξοπλισμός για πατινάζ (παγοπέδιλα και κράνη) και βοηθήματα ισορροπίας για παιδιά μέχρι 50 κιλά.

Επιπλέον, πάντοτε, υπάρχει ένας επόπτης, για να αποφευχθεί και ο παραμικρός τραυματισμός. Επίσης, μπορείτε να κάνετε χρήση και της καφετέριας, ενώ προσφέρονται σνακ και ροφήματα για μικρούς και μεγάλους.

 Ιστοσελίδα

 212 213 3257

 Δευτέρα έως Παρασκευή: 10.00μμ – 10.00μμ

 Σάββατο & Κυριακή: 12.15πμ – 11.00μμ

 [email protected]

 Εμμανουήλ Παππά 7, Αιγάλεω, Αθήνα – Google Map

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤA VILLAGE CINEMAS

Πρόσφατα είδα το story μίας πολύ καλής μου φίλης στο Instagram, που είχε πάει τα παιδιά στις παιδικές κινηματογραφικές αίθουσες των Village. Τα πρόσωπα των παιδιών μιλούσαν από μόνα τους. Έλαμπαν από χαρά.

Επιλέξτε την αγαπημένη ταινία της κόρης ή του γιου σας και περάστε ένα όμορφο απόγευμα, απολαμβάνοντας μία χαλαρή παιδική ταινία. Δε σας κρύβω ότι και εγώ έχω αδυναμία στις παιδικές ταινίες – πρόσφατα δε απόλαυσα με την οικογένεια μου το Frozen 2.

Οι παιδικές ταινίες είναι πολύ διδακτικές και δυστυχώς κάποια από τα βαθύτερα νοήματα και τις αξίες που διδάσκουν, τις καταλαβαίνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία.

Οι Vkids αίθουσες διαθέτουν καθίσματα – κρεβάτια και καθίσματα – πουφ σε χαρούμενα χρώματα, κάνοντας έτσι την προβολή της ταινίας διασκεδαστική για μικρούς και μεγάλους.

Επιπλέον, στο εσωτερικό των αιθουσών υπάρχουν πολύχρωμες τσουλήθρες, κάνοντας έτσι την ώρα αναμονής των μικρών θεατών πιο απολαυστική.

 Ιστοσελίδα

 1 48 48 (με χρέωση)

 Village 20 Cinemas @ Αγ. Ι. Ρέντη (Θηβών 228 & Παρνασσού, Αγ. Ι. Ρέντης, 18233) – Google Map και

 Village 9 Cinemas @ Φάληρο (Παλαιά Λεωφόρος Ποσειδώνος 1 & Μωραϊτίνη 3, Δέλτα Π. Φαλήρου, 17561) – Google Map

ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Αν επιθυμείτε ένα μοναδικό και ιδιαίτερο επιστημονικό παιδικό πάρτυ στο Μουσείο Πειραμάτων, τηλεφωνήστε αμέσως και κάντε κράτηση.

Τα διάφορα σχεδιασμένα science parties φυσικής και χημείας αποτελούνται από πρωτότυπα σενάρια (ιστορίες με πλοκή και νοηματική συνέχεια), με απώτερο σκοπό το αμείωτο ενδιαφέρον των παιδιών.

Τα συγκεκριμένα σενάρια διαφοροποιούνται ανάλογα με την ηλικία και μπορεί να είναι είτε επιστημονικά παραμύθια είτε περίπλοκα επιστημονικά σενάρια μυστηρίου.

Για την επίλυση των μυστηρίων και των γρίφων καθώς και την ολοκλήρωση των σεναρίων διεξάγονται πειράματα, τα οποία πραγματοποιούν οι μικροί επιστήμονες με τη βοήθεια των εμψυχωτών τους.

Το επιστημονικό πάρτυ δε θα θυμίζει σε τίποτα μάθημα, αλλά θα είναι μία διασκεδαστική εμπειρία με πολλά πειράματα, κινητικές δραστηριότητες, χορό και πολλές εκπλήξεις.

Όλα τα παιδικά πάρτυ στο μουσείο πειραμάτων συνοδεύονται από επιστημονικές προσκλήσεις, διπλώματα και πολλά δωράκια.

 Ιστοσελίδα

  210 7210 105

 [email protected]

 Συβρισσαρίου 6 Καισαριανή 16121 – Google Map και
Θάλειας 3 Άγιος Δημήτριος 17343 – Google Map

ΠΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ INDOOR CLIMBING

Εάν θέλετε να προσφέρετε στο παιδί σας ένα πάρτυ γεμάτο αδρεναλίνη, η καλύτερη πρόταση είναι στο ΟΑΚΑ Indoor Climbing.

Στο συγκεκριμένο χώρο μπορούν τα παιδιά να αναρριχηθούν σε τοίχους με πολύχρωμα πιασίματα και σε ανεμόσκαλες. Να κάνουν κούνιες, τραμπολίνο και τσουλήθρες. Και όλα τα παραπάνω, βέβαια, υπό την επιτήρηση και καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, είναι πολύ σημαντικό να συνδυάζονται άθληση και διασκέδαση και να μαθαίνουν τα παιδιά έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Επίσης, αναπτύσσονται το ομαδικό πνεύμα και η συναγωνιστική διάθεση.

 Ιστοσελίδα

 21 0685 3241

 Καθημερινά : 2.00μμ – 11.00μμ

 [email protected]

 Λεωφ. Ολυμπιονίκου Σπύρου Λούη 37 Τ.Κ. 15123 Στάδιο Ο.Α.Κ.Α. Μαρούσι, Αθήνας – Google Map

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ

Το Αθλητικό Κέντρο ΔΑΪΣ αποτελεί τον ιδανικό χώρο, αν τα παιδιά είναι fans των αθλημάτων. Τα αγόρια μπορούν να “ξεχυθούν” στα γήπεδα και το στίβο, ενώ τα κορίτσια μπορούν να συμμετέχουν σε άλλες δραστηριότητες, όπως είναι βιωματικά, δημιουργικά και καλλιτεχνικά δρώμενα.

Επίσης, η παιδική χαρά στον καταπράσινο κήπο εξασφαλίζει σίγουρη διασκέδαση και παιχνίδι.

Ο συγκεκριμένος χώρος καλύπτει όλες τις απαιτήσεις και σίγουρα θα μείνουν τα παιδιά απόλυτα ευχαριστημένα. Τρέξτε να κάνετε αμέσως κράτηση.

 Ιστοσελίδα

 210 61 86 050

 Δευτέρα έως Παρασκευή: 4.00μμ – 10.00μμ

 Σάββατο & Κυριακή: 11.00πμ – 08.00μμ

 [email protected]

 Μεσογείων 151, Παράδεισος Αμαρουσίου – Google Map

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ GAME PROJECT

Ένα είναι σίγουρο. Μικροί και μεγάλοι λατρεύουμε τα παιχνίδια – και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που όλοι – μα όλοι – θα λατρέψουν το The Game Project.

Μία πίστα αγωνισμάτων, μακριά από τα συνηθισμένα video games και tablets. Δώστε την ευκαιρία στα παιδιά και τους φίλους τους να απολαύσουν ένα τρίωρο ή τετράωρο πάρτι γεμάτο παιχνίδια, υπό την επίβλεψη, πάντοτε, έμπειρων παιδαγωγών.

Στόχος του συγκεκριμένου Project είναι να καλλιεργηθούν η κριτική σκέψη, η φαντασία, η παρατηρητικότητα, η ευγενής άμιλλα, το ομαδικό πνεύμα και η ενσυναίσθηση. Και όλα αυτά σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

 Ιστοσελίδα

 698 156 3253

 [email protected]

 Ελευθερίου Βενιζέλου 204, Νέο Ηράκλειο Αττικής ΤΚ 14122 Αθήνα – Google Map

SURVIVOR GAMES ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Δεν υπάρχει παιδί ή ακόμη και ενήλικας που να μην έχει παρακολουθήσει Survivor και να μην τον “ιντριγκάρουν” τα αγωνίσματα. Γιατί, λοιπόν, να μην προσφέρετε στους μικρούς survivors αυτήν την εμπειρία σε ένα ασφαλές περιβάλλον;

Τα Survivor Games είναι ακίνδυνα παιχνίδια, πολλαπλών δραστηριοτήτων, όπου μπορούν να πραγματοποιηθούν σε οποιοδήποτε χώρο της επιλογής σας. Αρκεί, όμως, αυτός ο χώρος να είναι μεγάλος και άνετος, ώστε να στηθούν τα εμπόδια και να τελεστούν με άνεση όλα τα παιχνίδια.

Στα τελευταία περιλαμβάνονται bowling, παιχνίδια με μπάλες, μαντήλια, σχοινιά, νερό, στεφάνια…

Παιχνίδια ετοιμότητας, ταχύτητας, ευστοχίας, κ.ά

Επιπλέον, η ομάδα των Survivor Games περιλαμβάνει μία παρουσιάστρια του προγράμματος, 2 ανιματέρ και ένα βοηθό, που συμβάλλουν στην επιτυχία του πάρτυ. Για παραπάνω πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη συγκεκριμένη ομάδα.

Τι πιο ωραίο να προσφέρετε στους μικρούς μας φίλους κάποιες ώρες εκτόνωσης και την ευκαιρία να προσποιηθούν τους αγαπημένους τους χαρακτήρες από την τηλεόραση.

 Ιστοσελίδα

  210 9373 100

 [email protected]

 Σε δικό σας χώρο

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ THE WALL

Ένας ακόμη χώρος, ιδανικός για παιδικά πάρτυ, είναι το The Wall – Sports Climbing Center. Μέσα από δραστηριότητες, όπως είναι η αναρρίχηση, το τραμπολίνο, ο ιμάντας ισορροπίας έχουν τη δυνατότητα τα παιδιά να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους, να δοκιμαστούν σε νέα πράγματα και να αθληθούν.

Επιπρόσθετα, υπάρχουν και κλειστές αίθουσες με καθιστικό και μπαρ, ενώ προσφέρονται catering και open bar για μικρούς και μεγάλους.

Επιπλέον, τα παιδιά μπορούν να κάνουν Zumba, Face Painting καθώς και μπαλονοκατασκευές. Ο dj θα τα συντροφεύει με τη μουσική του και φωτογράφος θα απαθανατίζει τις όμορφες στιγμές τους.

Στο τέλος του πάρτυ θα τους δοθούν όμορφα αναμνηστικά δωράκια.

 Ιστοσελίδα

  210 6030093

 Δευτέρα έως Παρασκευή: 09.30μμ – 10.30μμ

 Σάββατο & Κυριακή: 11.00πμ – 08.30μμ

 [email protected]

 Αγ. Αθανασίου 12, 15351 Παλλήνη Αττικής – Google Map

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗ SEFERLAND

Ένα παιδικό πάρτυ – ταξίδι στη φαντασία… Γιατί όχι;

Η Seferand είναι ένας πρωτοποριακός χώρος για παιδιά, ο οποίος συνδυάζει διασκέδαση, ψυχαγωγία, φαντασία, δημιουργική απασχόληση & εκπαίδευση.

Φιλοξενείται στο Περιστέρι, σε ένα τριώροφο κτίριο, με τη μορφή ενός πειρατικού καραβιού! Ένα σκηνικό που μας ταξιδεύει στη μαγεία!

Σε κάθε όροφο βρίσκονται εξειδικευμένοι παιδαγωγοί, οι οποίοι έχουν ως κύριο μέλημα τους την απασχόληση των παιδιών με δραστηριότητες, σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Οι συνοδοί μπορούν να χαλαρώσουν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των αναψυκτηρίων.

Ο μοναδικός αυτός πολυχώρος αποτελεί τον πιο πρωτότυπο εναλλακτικό διαδραστικό τρόπο διασκέδασης, όπου οι καλεσμένοι μπορούν να απολαύσουν τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό τους, ενώ ταυτόχρονα τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν σε όλες τις δραστηριότητες της Seferland με αποκλειστική εποπτεία έμπειρων παιδαγωγών.

Στο τέλος κάθε παιδικού πάρτυ περιμένει τους μικρούς μας φίλους μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, καθώς το σκηνικό αλλάζει και γίνεται παιδική ντίσκο με πολύ χορό και κέφι.

Επιπλέον, ανάλογα με τον αριθμό και την ηλικία των παιδιών, μπορούν να επιλεχθούν τούρτες σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη.

 Ιστοσελίδα

  210 574 4577

 Παρασκεύη: 05.30μμ – 09.30μμ

 Σάββατο & Κυριακή: 10.30πμ – 09.30μμ

 [email protected]

 Φιλικών 86, Περιστέρι 121 31 – Google Map

 

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΙΟ

Ποιο παιδί δε λατρεύει τα παραμύθια… και ποιος ενήλικας δεν αναπολεί την εποχή που ήταν παιδί και του έλεγαν παραμύθια;

Στο παραμυθοχωριό διασκεδάζουν τα παιδιά, παίζοντας παραμύθια. Ανάλογα, πάλι, με την ηλικία και τις προτιμήσεις των παιδιών, μπορείτε να επιλέξετε μέσα από ένα πλήθος θεματικών παραμυθένιων πάρτι και εργαστηρίων.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα, να δείτε αναλυτικά όλες τις προτάσεις και να διαλέξετε την καταλληλότερη για το παιδί σας.

Η επιλογή θα είναι πολύ δύσκολη, καθώς όλες οι προτάσεις είναι πολύ πρωτότυπες και ιδιαίτερες.

 Ιστοσελίδα

  213 0289 857

 Τρίτη έως Παρασκευή: 10.00πμ – 02.00μμ και 05.00μμ – 09.00μμ

 Σάββατο & Κυριακή: 11.00πμ – 02.00μμ

 [email protected]

 Αριστοτέλους & Σωκράτους, Χαλάνδρι – Google Map

BOWLING & ROLLER ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ SUPER BOWL

Στο Super Bowl έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε ένα ξεχωριστό πάρτυ για το παιδί σας, ειδικά εάν είναι fan του συγκεκριμένου αθλήματος.

25 διάδρομοι bowling, 28 τραπέζια μπιλιάρδου, 10 τραπέζια Ping Pong καθώς και πίστες Roller Skating περιμένουν εσάς, τα παιδιά σας και τους φίλους σας για ατελείωτη διασκέδαση.

Και επειδή το παιχνίδι ανοίγει την όρεξη, μπορείτε να απολαύσετε νόστιμα φαγητά από το δικό τους catering.

 Ιστοσελίδα

  210 5615043

 Καθημερινά: 11.00πμ – 01:00πμ

 [email protected]

 Καναπιτσέρη 10, 18233 Ρέντης – Google Map

Αυτοί ήταν λοιπόν 14 εναλλακτικοί χώροι για παιδικά πάρτυ στην Αθήνα και το υπόλοιπο της Αττικής, όπου μπορείτε να διοργανώσετε με μεγάλη επιτυχία το πάρτυ των παιδιών σας.

Είναι πολύ όμορφο να κάνετε τα αγγελούδια σας χαρούμενα και ευτυχισμένα. Τα γενέθλια των παιδιών σας αποτελούν ξεχωριστή ημέρα τόσο για εσάς τους ίδιους, πολύ περισσότερο δε, για εκείνα.

Προσπαθήστε να τους χαρίσετε μοναδικές εμπειρίες, που θα τους μείνουν αξέχαστες.

CATERING ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Στην Atene Catering οι μικροί μας φίλοι έχουν την τιμητική τους! Δημιουργούμε μοναδικά, νόστιμα και πάνω απ’ όλα υγιεινά μενού για παιδικά πάρτυ!

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ PLANET PHYSICS

Ένα παιδικό πάρτυ διαφορετικό από τα άλλα… Αυτό μπορείτε να οργανώσετε στο Planet Physics.

Οι μικροί μας φίλοι γίνονται μικροί “επιστήμονες”, διασκεδάζοντας 3 ώρες και ανακαλύπτοντας φαινόμενα Φυσικής και Χημείας.

Ανάλογα με την ηλικία των παιδιών και τις προτιμήσεις, τους προσφέρεται μία μεγάλη ποικιλία πειραμάτων. Μεταξύ άλλων, δημιουργία δικών τους κατασκευών, τις οποίες παίρνουν μαζί τους, φεύγοντας.

Μπορούν να κάνουν διάφορα πειράματα με τη βοήθεια έμπειρων Φυσικών (εξαφάνιση ράβδων και δοχείων pyrex, μουσική με ποτήρια, μικρές εκρήξεις, κ.ά.)

Planet Physics Kids Party

Παράλληλα, για τα μικρότερα παιδιά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρικό παιχνίδι, face painting και μπαλονοκατασκευές.

Επιπρόσθετα, τα παιδιά που τρελαίνονται για ρομποτική, μπορούν να δημιουργήσουν μαζί με τους φίλους τους τις δικές τους ρομποτικές κατασκευές, στο εργαστήριο ρομποτικής του Planet Physics.

Και τέλος, με τη χρήση του υγρού οξυγόνου και του υγρού αζώτου, πραγματοποιούνται πολύ εντυπωσιακά πειράματα, τα οποία δεν πρέπει να χάσει κανείς.

 Ιστοσελίδα

  210 8033984

 [email protected]

Λ. Αναπαύσεως 18, Βριλήσσια, 15235 – Google Map

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

SEX TOYS: Μάθε τα Πάντα για τα Ερωτικά Βοηθήματα για να μη Μείνεις Μετεξεταστέος!

ΕΠΟΜΕΝΟ

Προετοιμασία Γάμου | Πλάνο Οργάνωσης Γάμου (Infographic)

Μην χάσετε...