Στοχευμένη Online Διαφήμιση

Πώς θα σου φαινόταν αν μπορούσαν και οι δικοί σου πελάτες να σε βρίσκουν τόσο εύκολα στη Google όπως βρήκες εσύ το YourSpecialDay.gr;

2 οι τρόποι για να το πετύχεις:

  1. Ο ΔΥΣΚΟΛΟΣ, ΑΚΡΙΒΟΣ & ΕΠΙΠΟΝΟΣ: Επενδύεις και εσύ σε υπηρεσίες SEO και μέσα σε αρκετούς μήνες (ή και χρόνια), κατακτάς κορυφαίες κατατάξεις στη Google και…
  2. Ο ΕΥΚΟΛΟΣ, ΦΘΗΝΟΣ & ΕΞΥΠΝΟΣ: Διαφημίζεσαι στο YourSpecialDay.gr!

Αν επέλεξες τον δεύτερο, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Διάβασε παρακάτω…

Γιατί να προβληθώ στο YSD;

Το YSD είναι μία ιστοσελίδα με εξαιρετική δυναμική – μέσα στο 2020 παρουσίασε συνολική αύξηση στην κίνηση της τάξης του 106.93% (ξεπερνώντας τους 750.000 επισκέπτες) και τις 1.000.000 μοναδικές θεάσεις (αυξημένες κατά 113.30% σε σχέση με το 2019), με τη τάση να παραμένει ανοδική.

Το 90.99% της κίνησης είναι οργανική, έρχεται δηλαδή από τη Google κάτι που την καθιστά εξαιρετικά στοχευμένη.

YSD Analytics 2020

Με βάση το πλάνο ανάπτυξης για το 2021, οι μοναδικοί επισκέπτες αναμένονται να ξεπεράσουν το 1,2 εκ. και οι μοναδικές θεάσεις το 1,8 εκ.

Μη χάνεις λοιπόν άλλο χρόνο – επίλεξε το πακέτο προβολής που επιθυμείς και ετοιμάσου να υποδεχτείς τους νέους σου πελάτες!

Επιλογή Διαφημιστικής Προβολής

Η συγγραφή του περιεχομένου/copywriting και η σχεδίαση των banners πραγματοποιείται από εμάς. Εσείς απλά μας δίνεται τις κατευθυντήριες γραμμές. Αν πάλι έχετε το δικό σας περιεχόμενο/banners τότε πολύ ευχαρίστως να μας τα στείλετε.
0,00 €
Μόλις συμπληρώσετε τα στοιχεία της καταχώρισης/banner και το Captcha που ακολουθεί, πατήστε "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" για να μεταφερθείτε στο PayPal και να πραγματοποιήσετε την πληρωμή (δεν απαιτείται PayPal λογαριασμός - μπορείτε να πληρώσετε με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα. Η επεξεργασία της καταχώρισης ή/και σχεδίαση banner θα ξεκινήσει αμέσως μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής από εμάς (γίνεται εντός λίγων δευτερολέπτων).

Πόσο κάνει 7+4?

————–

Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη φόρμα επικοινωνίας για οποιαδήποτε απορία έχεις σχετικά με πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρηση σου να προβληθεί αποτελεσματικά!