Στοχευμένη Online Διαφήμιση στο YourSpecialDay.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 80.000 ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

Πώς θα σου φαινόταν αν μπορούσαν και οι δικοί σου πελάτες να σε βρίσκουν τόσο εύκολα στη Google όπως βρήκες εσύ το YourSpecialDay.gr;

2 οι τρόποι για να το πετύχεις:

  1. Ο ΔΥΣΚΟΛΟΣ, ΑΚΡΙΒΟΣ & ΕΠΙΠΟΝΟΣ: Επενδύεις και εσύ σε υπηρεσίες SEO και μέσα σε αρκετούς μήνες (ή και χρόνια), κατακτάς κορυφαίες κατατάξεις στη Google και…
  2. Ο ΕΥΚΟΛΟΣ, ΦΘΗΝΟΣ & ΕΞΥΠΝΟΣ: Διαφημίζεσαι στο YourSpecialDay.gr!

Αν επέλεξες τον δεύτερο, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Διάβασε παρακάτω…

Γιατί να προβληθώ στο YSD;

Το YSD είναι μία νέα ιστοσελίδα με εξαιρετική δυναμική – μέσα στο 2019 παρουσίασε αύξηση στην οργανική κίνηση (Google) της τάξης του 352.68% (ξεπερνώντας τους 334.000 οργανικούς επισκέπτες) με την τάση να παραμένει έντονα ανοδική.

Με βάση το πλάνο ανάπτυξης για τη νέα χρονιά, αναμένεται οι μοναδικοί οργανικοί επισκέπτες να ξεπεράσουν το 1.200.000 – επαναλαμβάνω μόνο από την Google.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης – απόδειξη η πληθώρα άρθρων που βρίσκονται στην κορυφή της Google όπως τα άρθρα για τον βασιλικό πολτό, το φαγόπυρο ή το τριβόλι.

Μην χάνεις λοιπόν άλλο χρόνο – επίλεξε το πακέτο προβολής που επιθυμείς και ετοιμάσου να υποδεχτείς τους νέους σου πελάτες!

YSD - YoY Organic Traffic Growth
YSD – YoY Organic Traffic Growth

Επιλογή Διαφημιστικής Προβολής

Η συγγραφή του περιεχομένου/copywriting και η σχεδίαση των banners πραγματοποιείται από εμάς. Εσείς απλά μας δίνεται τις κατευθυντήριες γραμμές. Αν πάλι έχετε το δικό σας περιεχόμενο/banners τότε πολύ ευχαρίστως να μας τα στείλετε.
0,00 €
Μόλις συμπληρώσετε τα στοιχεία της καταχώρισης/banner και το Captcha που ακολουθεί, πατήστε "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" για να μεταφερθείτε στο PayPal και να πραγματοποιήσετε την πληρωμή (δεν απαιτείται PayPal λογαριασμός - μπορείτε να πληρώσετε με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα. Η επεξεργασία της καταχώρισης ή/και σχεδίαση banner θα ξεκινήσει αμέσως μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής από εμάς (γίνεται εντός λίγων δευτερολέπτων).

————–

Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη φόρμα επικοινωνίας για οποιαδήποτε απορία έχεις σχετικά με πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρηση σου να προβληθεί αποτελεσματικά!