“Kotsonis”

Online Μαθήματα Ξένων Γλωσσών από τα Φροντιστήρια Siountri School

Online Μαθήματα Ξένων Γλωσσών από τα Φροντιστήρια Siountri School

Οι μέρες που ζούμε έχουν φέρει τεράστιες αλλαγές στην καθημερινότητα όλων μας. Ολόκληροι κλάδοι της οικονομίας βρίσκονται σε πλήρη παύση εργασιών, εταιρείες υπολειτουργούν και όλο το σύστημα προσπαθεί να βρει τα πατήματά του μέσα σε αυτό το ασφυκτικό νέο περιβάλλον.

Οι καθημερινές ανάγκες όμως δεν σταματάνε και πιο συγκεκριμένα οι ανάγκες στους τομείς της εκπαίδευσης.

Από την πρώτη μέρα εφαρμογής των νέων μέτρων αυτοπεριορισμού, η κύρια συζήτηση αφορούσε στο πώς θα μπορέσουν οι μαθητές όλης της χώρας να συνεχίσουν αδιάκοπα την ενασχόληση με τα μαθήματά τους.

Και στις τρεις βαθμίδες της εκπαίδευσης πάρθηκαν μέτρα έτσι ώστε τα παιδιά να διατηρήσουν τις δραστηριότητες της καθημερινότητάς τους αλλά και να μην καταλήξει η φετινή χρονιά να είναι “χαμένη” κυρίως για όσους μαθητές προετοιμάζονται για τις πανελλαδικές εξετάσεις αλλά και για τους φοιτητές που βρίσκονται λίγους μήνες πριν την εξεταστική.

Kotsonis

Online μαθήματα, ανάθεση εργασιών μέσω e-mail και τηλεργασία άρχισαν να εφαρμόζονται πιλοτικά σε περιοχές της χώρας από τα μέσα Μαρτίου.

Εκτός όμως των σχολικών και των φοιτητικών υποχρεωτικών δραστηριοτήτων, υπάρχει και η ανάγκη κάλυψης αναγκών σε άλλους τομείς.

Η εκμάθηση ξένων γλωσσών είναι μια δραστηριότητα που μπήκε και αυτή σε παύση από τις 11 Μαρτίου με αποτέλεσμα πολλοί μαθητές αλλά και ενήλικοι να μην έχουν πλέον τη δυνατότητα να συνεχίσουν τα μαθήματά τους.

Το πρόβλημα είναι σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς ότι πολλοί από τους σπουδαστές, εκτός φυσικά ότι χάνουν ώρες μάθησης, έχουν δηλώσει συμμετοχή σε εξετάσεις για πιστοποίηση γλωσσομάθειας.

Συνεπώς, το να μπορούν να διατηρούν μια συστηματική επαφή με την εκμάθηση της ξένης γλώσσας που έχουν επιλέξει είναι κάτι το αναγκαίο.

Τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών Siountri School αναλογιζόμενοι την ανάγκη αυτή και αξιοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, προχώρησαν στην παροχή υπηρεσιών e-learning για τους σπουδαστές τους.

Πλέον, προσφέρονται online μαθήματα σε όλες τις ξένες γλώσσες της σχολής και η όλη διαδικασία δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη διαδραστικότητα της δια ζώσης εκπαίδευσης μιας και τα εργαλεία που χρησιμοποιούν αξιοποιούν στο έπακρο τις απαιτήσεις μιας ομαδικής διδασκαλίας.

Στόχος των φροντιστηρίων είναι ο κάθε σπουδαστής να έχει πρόσβαση στο πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό των μαθημάτων αλλά και να μπορεί να διατηρεί την επικοινωνία με τους καθηγητές οι οποίοι διδάσκουν γλώσσες όπου είναι και οι μητρικές τους.

Το πρόγραμμα online μαθημάτων προσφέρεται και για τις 12 γλώσσες της σχολής καθώς και για όλα τα επίπεδα.

Τα νέα μέτρα κοινωνικής απομόνωσης έχουν επηρεάσει τις ζωές όλων μας και ο χρονικός ορίζοντας που θα ισχύουν είναι ακόμη αβέβαιος.

Το σημαντικό είναι να μπορέσουμε όλοι μας να προσαρμοστούμε σε αυτή τη νέα πραγματικότητα. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν δεν αφήσουμε αυτά τα νέα δεδομένα να σταθούν εμπόδιο στην καθημερινότητα, τις δραστηριότητές μας και τους στόχους μας.

Η αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων και ο εντοπισμός της λύσης που ταιριάζει σε μας είναι μονόδρομος για όλους μας. Αυτό που μετράει είναι ότι λύσεις υπάρχουν και η ζωή μας μπορεί να συνεχιστεί όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτα.

Το μήνυμα είναι λοιπόν μείνετε σπίτι, ακολουθείτε τις επίσημες οδηγίες και βασιστείτε στην τεχνολογία για να συνεχίσετε τις δραστηριότητες τις δικές σας ή των παιδιών σας.

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Άργιλος: Απόλυτο Μυστικό Ομορφιάς με Αποτοξινωτικές, Καθαριστικές & Αναπλαστικές Ιδιότητες

ΕΠΟΜΕΝΟ

Πρωτότυπα Δώρα Κοσμήματα για τη Γιορτή Μητέρας

Μην χάσετε...