“Kotsonis”

Ακριβά Δώρα για Μωρά: 10 Μοναδικές Επιλογές που θα Μείνουν Αξέχαστες

Ακριβά Δώρα για Μωρά
[lwptoc]

Ο ερχομός μιας νέας ζωής στον κόσμο αποτελεί μια μαγική στιγμή και αναμφίβολα μια περίσταση που περιστοιχίζεται από πολλή αγάπη, χαρά αλλά και δώρα. Οι συγγενείς και οι φίλοι των γονιών, συχνά σπεύδουν να τους συγχαρούν και να εκφράσουν τις ευχές τους, μέσα από την προσφορά ενός υπέροχου δώρου που θα συντροφεύει το παιδί τόσο στις πρώτες στιγμές του όσο και στην υπόλοιπη ζωή του.

Και αν και αρκετά συχνά οι επιλογές των δώρων προσανατολίζονται σε μωρουδιακά ρούχα και παιχνίδια, υπάρχουν κάποιες υπέροχες ιδέες, πρωτότυπες και διαχρονικές, που μπορούν να σας βοηθήσουν να προσφέρετε στη νέα αυτή ύπαρξη ένα πραγματικά πολύτιμο και ξεχωριστό δώρο.

Ανεξάρτητα από το φύλο του παιδιού, υπάρχουν κάποια κοσμήματα, εντυπωσιακά και συμβολικά, που τόσο οι συγγενείς όσο και οι φίλοι, μπορούν να επιλέξουν να προσφέρουν στο νεογέννητο, ως ένδειξη της αγάπης που νιώθουν για τους γονείς αλλά και για αυτή τη νέα ζωή που μόλις γεννήθηκε.

Kotsonis

Φυλαχτά, Κωνσταντινάτα, ταυτότητες, παραμάνες και γούρια είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που υπάρχουν και μπορούν να χαρίσουν λίγη έμπνευση σε όσους αναζητούν ένα μοναδικό και πολύτιμο δώρο για ένα ξεχωριστό πλάσμα.

Και για να γίνει η επιλογή σας ευκολότερη, σας παρουσιάζουμε δέκα υπέροχες ιδέες δώρων, μέσα από την πλούσια συλλογή μας με δώρα για νεογέννητα μωρά,  που θα εντυπωσιάσουν και θα συντροφεύουν το παιδί σε κάθε στιγμή της ζωής του.

Χειροποίητο Κωνσταντινάτο Φυλαχτό Διπλής Όψεως

Τα Κωνσταντινάτα, αποτελούν παραδοσιακά, τη νούμερο ένα επιλογή δώρου για νεογέννητα μώρα, χάρη στην κληρονομιά που τα συντροφεύει.

Προερχόμενα από ένδοξες, αυτοκρατορικές εποχές, τα Κωνσταντινάτα είναι φυλαχτά τα οποία συνδέονται τόσο με τη θρησκεία αλλά και με τη προστασία και την καλή τύχη, δύο έννοιες οι οποίες τα έχουν μετατρέψει σε μία από τις κλασικότερες και συμβολικότερες επιλογές δώρου που εδώ και χρόνια προσφέρονται σε νεαρά βρέφη.

Είτε με τη παραδοσιακή απεικόνιση της Αγίας Οικογένειας στη μία όψη και του σταυρού στην άλλη, είτε στολισμένα με τη μορφή κάποιου Αγίου, τα Κωνσταντινάτα είναι μια υπέροχη ιδέα δώρου, που θα συντροφεύει το παιδί τόσο στα παιδικά του χρόνια όσο και στην ενήλικη ζωή του.

Χειροποίητο Κωνσταντινάτο Φυλαχτό Διπλής Όψεως με Διαμάντι

Βασισμένα στον ίδιο παραδοσιακό συμβολισμό, αλλά απευθυνόμενα κυρίως σε μικρές πριγκίπισσες, τα Κωνσταντινάτα φυλαχτά που κοσμούνται από πολύτιμους λίθους, είναι μια εκπληκτική ιδέα δώρου για νεογέννητα κοριτσάκια, καθώς αποτελούν ένα υπέροχο κόσμημα που θα λατρέψουν να φορούν ακόμα και σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Παραμάνα Φυλαχτό με Ημερομηνία

Μια εξίσου διαδεδομένη ιδέα δώρου για νεογέννητο μωρό, είναι η επιλογή μιας παραμάνας σε μορφή φυλαχτού. Πέρα από τον κλασικό στολισμό της, που μπορεί να φέρει κάποιο σταυρουδάκι, ματάκι ή φυλαχτό, μπορεί στη παραμάνα να αναγράφεται η ημερομηνία γέννησης του παιδιού ή κάποια άλλη προσωπική ή συμβολική πληροφορία.

Παιδική Παραμάνα Boy

Υπέροχή επιλογή για κάθε νεογέννητο αγοράκι, αποτελεί επίσης η παραμάνα φυλαχτό η οποία φέρει χαρακτηριστικά συμβολικά μοτίβο σε υπέροχες γαλάζιες αποχρώσεις.

Παιδική Παραμάνα Girl

Με αντίστοιχη αισθητική, η παραμάνα φυλαχτό με τα χαρακτηριστικά κοριτσίστικα στολίδια και τους υπέροχους ροζ χρωματισμούς, αποτελεί μια εκπληκτική επιλογή δώρου για κάθε μικρή πριγκίπισσα.

Βραχιόλι Ταυτότητα

Η ταυτότητα είναι ένα κόσμημα που συνήθως προσφέρει κάποιος συγγενής στο νεογέννητο μωρό ή του δωρίζεται από το νονό ή τη νονά του. Σε κάθε περίπτωση όμως αποτελεί μια υπέροχη ιδέα δώρου, ιδιαίτερα πολύτιμο και διαχρονικό, που θα συντροφεύει το παιδί παντοτινά.

Φυλαχτό Ιησούς Διπλής Όψεως

Το φυλαχτό αποτελεί πάντα μια εκπληκτική επιλογή δώρου για νεογέννητα μωρά, καθώς έμμεσα συμβολίζει την ευχή για καλή τύχη και προστασία της νέας αυτής ζωής από κάθε τι κακό και άσχημο. Τα φυλαχτά με τον Ιησού, αποτελούν μια όμορφη επιλογή, ειδικά για νεογέννητα αγοράκια, καθώς είναι ένα κόσμημα που μπορεί να τα συνοδεύσει και στη μετέπειτα ζωή τους.

Παιδικό Βραχιόλι

Το παιδικό βραχιολάκι είναι ένα κόσμημα που απευθύνεται εξίσου σε αγόρια και κορίτσια, καθώς αποτελεί μια πολύτιμη και ξεχωριστή επιλογή που το παιδί θα μπορεί να απολαμβάνει τόσο στην παιδική όσο και στη μετέπειτα ζωή του. Με απλή μεταλλική μορφή ή στολισμένο με κάποιο ιδιαίτερο σύμβολο, το παιδικό βραχιόλι αποτελεί μια εκπληκτικά ιδέα δώρου για κάθε νεογέννητο μωρό.

Φυλαχτό Παναγία Διπλής Όψεως

Μια εξίσου όμορφη ιδέα δώρου για νεογέννητο μωρό, είναι ένα φυλαχτό το οποίο φέρει τη μορφή της Παναγίας. Συμβολικό και με βαθιά θρησκευτική σημασία, ένα κόσμημα σαν και αυτό αποτελεί μια ξεχωριστή επιλογή που μπορεί να προσφερθεί σε κάθε νέα ύπαρξη.

Εξατομικευμένα Κοσμήματα

Τέλος, υπάρχει η πρωτότυπη επιλογή της δημιουργίας ενός εξατομικευμένου κοσμήματος, που θα φέρει κάποια ημερομηνία, κάποιο όνομα ή σύμβολο στο στολισμό του, και θα αποτελεί ένα από τα ομορφότερα δώρα που κάθε νεογέννητο μωρό μπορεί να λάβει.

Αυτές είναι δέκα από τις ομορφότερες ιδέες δώρου για νεογέννητο μωρό, που τόσο οι γονείς, όσο και το παιδί στη μελλοντική του ζωή θα λατρέψουν.

Στο Κόσμημα Κοτσώνης, μέσα από μια πλούσια συλλογή κοσμημάτων, πολύτιμων, διαχρονικών και συμβολικών, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ένα υπέροχο δώρο για ένα μοναδικό και ξεχωριστό πλάσμα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

300+ Ευχές Γενεθλίων Που τα Αγαπημένα σου Πρόσωπα δεν θα Ξεχάσουν

ΕΠΟΜΕΝΟ

Δυσκοιλιότητα: Αντιμετώπιση, Συμπτώματα, Διατροφή & Τρόπος Ζωής

Μην χάσετε...