“Kotsonis”

Γυναικεία Βραχιόλια Χειροπέδες από Χρυσό, Λευκόχρυσο & Ασήμι

Γυναικεία Βραχιόλια Χειροπέδες: Ασημένια, Χρυσά, Ατσάλινα

Τα βραχιόλια χειροπέδες είναι ανάμεσα στα πιο δημοφιλή κοσμήματα που προτιμούν οι γυναίκες.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που το επιλέγουν ως δώρο σε αγαπημένα τους πρόσωπα, καθώς γνωρίζουν ότι πρόκειται για εξαιρετική επιλογή που χαρίζει φινέτσα και δυναμισμό στο άτομο που το φοράει.

Ιστορική Αναδρομή στα Γυναικεία Βραχιόλια Χειροπέδες

Η ιστορία αυτών των άκαμπτων βραχιολιών ξεκινάει από το 2600 π.Χ. Πιο συγκεκριμένα, Βρετανός αρχαιολόγος ανακάλυψε στο σημερινό Πακιστάν, ένα άγαλμα που απεικονίζει κορίτσι σε εφηβική ηλικία, να φοράει στο ένα του χέρι βραχιόλια αυτού του είδους. Αυτή είναι και η πρώτη καταγραφή σε βραχιόλια χειροπέδες παγκοσμίως.

Kotsonis

Στην Ινδία, τα βραχιόλια χειροπέδες αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο γάμων καθώς αντιπροσωπεύουν την ασφάλεια και τη τύχη. Εκτός όμως από την Ινδία, τα βραχιόλια φαίνεται να κυριαρχούν και στον πολιτισμό των Μάγιας, των Ρωμαίων και των Μαυριτανών.

Τα πρώτα βραχιόλια χειροπέδες ήταν κυρίως κατασκευασμένα από χαλκό, πέτρα, επιχρυσωμένο σίδερο ή και ελεφαντόδοντο.

Στη σημερινή εποχή, τα βραχιόλια χειροπέδες φοριούνται παγκοσμίως όχι μόνο από τις παντρεμένες γυναίκες, αλλά από όλες τις γυναίκες που θέλουν να βάλουν ένα όμορφο αξεσουάρ στη συλλογή των κοσμημάτων τους.

Τα βραχιόλια έχουν εκμοντερνιστεί, το ίδιο και τα υλικά τους. Τα σχέδια ποικίλουν, ενώ πολλά βραχιόλια χειροπέδες είναι στολισμένα και με πολύτιμες ή μη πέτρες, για παραπάνω ομορφιά και λάμψη.

Στο Kotsonis Jeweler διαλέξαμε μέσα από τη μεγάλη γκάμα σε γυναικεία βραχιόλια χειροπέδες που έχουμε, και σας παρουσιάζουμε τα 10 αγαπημένα μας!

10 λαμπερά και ξεχωριστά βραχιόλια χειροπέδες για κάθε γυναίκα που θέλει να αποκτήσει ένα μοναδικό κόσμημα ποιότητας, που είναι πάντα στην επικαιρότητα και στη μόδα!

Τα Top 10 Γυναικεία Βραχιόλια Χειροπέδες

Βραχιόλι Χειροπέδα από Λευκόχρυσο Κ18 με Διαμάντια (32325)

Τα διαμάντια είναι παντοτινά! Το ίδιο και αυτό το βραχιόλι χειροπέδα από λευκόχρυσο 18 καρατίων! Στο κέντρο του φιλοξενεί διαμάντια που αποτελούν και το βασικό διακοσμητικό στοιχείο.

Ένα διαχρονικό κόσμημα που μπορεί να υποστηρίξει με το καλύτερο τρόπο, τις κομψές σας εμφανίσεις!

Βραχιόλι Χειροπέδα από Λευκόχρυσο Κ18 με Διαμάντια (45011)

Το υπέροχο βραχιόλι χειροπέδα που ακολουθεί είναι εντυπωσιακό.

Κατασκευασμένο από λευκόχρυσο Κ18 και στολισμένο με διαμάντια κατά μήκος της επιφάνειας της χειροπέδας, είναι σίγουρα το κόσμημα που θα συνοδεύσει την εμφάνισή σας εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Διακριτικό σε μέγεθος μπορεί να συνδυαστεί άψογα με διάφορες στιλιστικές επιλογές.

Βραχιόλι Χειροπέδα από Ροζ Χρυσό & Λευκόχρυσο Κ14 με Ζιργκόν (26901)

Αν θέλετε μία πιο μοντέρνα και… «παιχνιδιάρικη» επιλογή, αυτό το βραχιόλι χειροπέδα είναι ό,τι ακριβώς ψάχνετε!

Φτιαγμένο από ροζ χρυσό & λευκόχρυσο Κ14, έχει κυματιστό σχεδιασμό στο κέντρο του για να τραβάει τα βλέμματα, ενώ οι λευκές πέτρες ζιργκόν που υπάρχουν κατά μήκος του κυματισμού, προσδίδουν λάμψη και πολυτέλεια.

Παρά το παιχνιδιάρικο σχεδιασμό του, πρόκειται για ένα κόσμημα διαχρονικής αξίας και είναι ιδανικό για κομψές εμφανίσεις με στιλ.

Βραχιόλι Χειροπέδα από Χειροποίητο Χρυσό Κ14 με Μαργαριτάρι (7251)

Αυτό το βραχιόλι χειροπέδα, έχει φτιαχτεί αναμφίβολα για να κλέβει τις εντυπώσεις! Χειροποίητο από χρυσό 14 καρατίων, με ιδιαίτερη τελική επεξεργασία, στολισμένο με μαργαριτάρι.

Ποια γυναίκα μπορεί να αντισταθεί σ’ αυτή τη ποιότητα και το κύρος που προσδίδει το τελικό αποτέλεσμα της συγκεκριμένης χειροπέδας; Είναι τόσο ξεχωριστό που ακόμη και ένα απλό και σικάτο μαύρο φόρεμα να φορέσετε, αρκεί για να είστε λαμπερή!

Βραχιόλι Χειροπέδα από Χρυσό Κ14 Ροζέτα με Ζιργκόν (39247)

Αυτό το χρυσό βραχιόλι χειροπέδα Κ14 με ροζέτα και στοιχείο στα τελειώματά του, διαθέτει σαν διακόσμηση, πράσινες και λευκές πέτρες ζιργκόν.

Μία απαστράπτουσα επιλογή κοσμήματος, για γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν και να αισθάνονται γοητευτικές.

Προτιμήστε το για τις βραδινές σας εξόδους, συνδυάζοντάς το με ένα business look.

Βραχιόλι Χειροπέδα από Χρυσό Κ14 (45887)

Το βραχιόλι χειροπέδα που ακολουθεί είναι μία κλασική αλλά ασφαλής επιλογή.

Έχει κατασκευαστεί από χρυσό Κ14 και έχει υποστεί ειδική τελική επεξεργασία για να πάρει αυτή την ιδιαίτερη υφή και όψη.

Μπορεί να κοσμήσει το γυναικείο χέρι κάθε ηλικίας καθώς διαθέτει μία διαχρονική φινέτσα.

Βραχιόλι Χειροπέδα από Ασήμι 925° με Ζαφείρια (33388)

Το συγκεκριμένο βραχιόλι χειροπέδα θυμίζει κάτι από Αρχαία Ελλάδα και όχι άδικα, καθώς είναι φτιαγμένο στο χέρι με χρήση της κοκκιδωτής τεχνικής (granulation), μιας αρχαίας μεθόδου διακόσμησης μετάλλων.

Φτιαγμένο από ασήμι 925° και στολισμένο με ζαφείρια, αποτελεί ένα κόσμημα υψηλής ποιότητας.

Για να δημιουργηθεί. εκτός από την κοκκιδωτή τεχνική, έχουν εφαρμοστεί και άλλες σύγχρονες τεχνικές παραγωγής που δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια.

Αποκτήστε το και κάντε την ethnic εμφάνισή σας, ακόμα πιο εντυπωσιακή!

Βραχιόλι Χειροπέδα από Ασήμι 925° με Ζιργκόν (31251)

Ένα διαφορετικό γυναικείο κόσμημα, που ξεχωρίζει για το μοντέρνο σχεδιασμό του.

Το ασημένιο βραχιόλι χειροπέδα 925°, με ροζ επιχρύσωμα και μαύρο πλατίνωμα, είναι στολισμένο με μαύρες πέτρες ζιργκόν.

Ιδιαίτερη επιλογή για rock – glam εμφανίσεις! Μπορεί να φορεθεί εύκολα από ένα κλασικό φόρεμα Α γραμμής μέχρι με τζιν και τοπ.

Βραχιόλι Χειροπέδα από Ασήμι 925° με Ζιργκόν (30239)

Το ασημένιο αυτό βραχιόλι χειροπέδα 925° με τριπλό σειρέ από λευκά ζιργκόν είναι η πιο οικονομική επιλογή της λίστας.

Για εσάς που θέλετε να δείχνετε όμορφες και λαμπερές, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα!

Βραχιόλι Χειροπέδα από Ασήμι 925° με Κίτρινο Επιχρύσωμα (39079)

Μοναδικό και εντυπωσιακό το τελευταίο βραχιόλι της λίστας. Από ασήμι 925° με κίτρινο επιχρύσωμα και ιδιαίτερη τελική επεξεργασία.

Τραβάει τα βλέμματα χωρίς προσπάθεια ή κάποιο ιδιαίτερο ντύσιμο. Εξαιτίας του έντονου χαρακτήρα του, είναι καλύτερο να φοριέται με απλά ρούχα, χωρίς άλλα αξεσουάρ.

Χρυσά ή ασημένια, στολισμένα με πέτρες ή διαμάντια, τα βραχιόλια χειροπέδες είναι κοσμήματα που αγαπάει κάθε θηλυκό. Επιλέξτε το αγαπημένο σας από τη λίστα ή διαλέξτε κάποιο άλλο μέσα απ’ τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε στο Kotsonis Jeweler.

Μπορείτε να δείτε όλα μας τα κοσμήματα στο φυσικό κατάστημα που διαθέτουμε στη Κόρινθο ή αν μένετε μακριά, να αγοράσετε από το διαδικτυακό μας κατάστημα!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

BOHO Σκουλαρίκια Κρεμαστά για Εναλλακτικές Εμφανίσεις

ΕΠΟΜΕΝΟ

Ατσάλινα Βραχιόλια από Ανοξείδωτο Ατσάλι για Άνδρες που Θέλουν να Κλέβουν τις Εντυπώσεις

Μην χάσετε...