“Kotsonis”

Σεξ στην Παραλία 🏖️ Ποιοι Κίνδυνοι Ελλοχεύουν και Tips για να το Απολαύσεις αν το Επιχειρήσεις

Σεξ στην Παραλία

Ο έρωτας δεν μπαίνει πάντοτε σε στενά πλαίσια λογικής – ωθεί τον άνθρωπο στον πειραματισμό, στην τρέλα, στην έκφραση με διάφορους τρόπους και σε διάφορα μέρη.

Πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να κάνουν σεξ σε διάφορα μέρη, ειδικά στην παραλία, την περίοδο του καλοκαιριού. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για το λόγο πως θέλουν οι ίδιοι να σπάσουν διάφορα ταμπού και να αισθανθούν ανώτεροι από πρέπει και περιορισμούς.

Πολλά ζευγάρια επιθυμούν, ειδικά το καλοκαίρι, να σπάσουν τη μονοτονία και να έρθουν πιο κοντά στο ταίρι τους αλλά και στη φύση. Ανάμεσα στους διάφορους πειραματισμούς, συμπεριλαμβάνεται και το σεξ στην παραλία.

Κίνδυνοι από το σεξ στην παραλία

Ας δούμε τους μεγαλύτερους κινδύνους που εγκυμονεί το σεξ στην παραλία και πώς μπορούν να προφυλαχθούν οι άνθρωποι που θέλουν να έχουν σεξουαλική επαφή με αυτό τον τρόπο.

Kotsonis

  • Παρατηρείται σε θερινούς ειδικά μήνες, μία έξαρση των μολύνσεων από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Οι άνθρωποι που επιδίδονται σε σεξουαλική επαφή στην παραλία χωρίς προσοχή και αίσθηση καθήκοντος στον εαυτό τους και το σύντροφό τους, κινδυνεύουν να μολυνθούν από HPV (ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων), χλαμύδια, σύφιλη, γονόρροια ή βλενόρροια, AIDS και ηπατίτιδες. Η μόλυνση από ένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, μπορεί να επιφέρει μόνιμη βλάβη ή πρόβλημα γονιμότητας αλλά και επιπτώσεις στη συνολική μας υγεία. Για αυτό συνίσταται πάντοτε η χρήση προφυλακτικού (ακόμα και αυτό δεν προστατεύει πάντοτε 100%.
  • Οι ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες όταν κάποιος επιδίδεται σε σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς να έχει σκεφτεί κάθε πιθανό ενδεχόμενο, είναι και αυτές συχνό φαινόμενο τους θερινούς μήνες. Για αυτό το λόγο εκτός από το προφυλακτικό, συνίσταται και η γυναικεία αντισύλληψη με ειδικό χάπι αντισύλληψης, το οποίο θα της έχει προτείνει ο γυναικολόγος.
  • Δυστυχώς, οι γυναίκες είναι πιο ευπαθείς από τους άνδρες στις ουρολοιμώξεις. Οφείλεται όχι μόνο στην εισβολή μικροοργανισμών από τον κόλπο, αλλά και στην έλλειψη της επαρκούς ποσότητας νερού στον οργανισμό. Η γυναίκα καλό είναι να αποφεύγει τη μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, να καταναλώνει πολύ νερό για να έχει συχνή ούρηση και να έχει πληροφορίες από το γυναικολόγο της για κάθε θέμα που αφορά στην αναπαραγωγική και συνολική της υγεία. Η γυναίκα μόλις αισθανθεί πόνο ή ενόχληση στην ουροδόχο κύστη ή οποιαδήποτε αλλαγή στην ποιότητα των ούρων, πρέπει να απευθυνθεί στο γιατρό.
  • Διάφορες άλλες λοιμώξεις που μπορούν να επηρεάσουν την ευαίσθητη περιοχή της γυναίκας. Μία από τις κυριότερες λοιμώξεις αφορά την κολπίτιδα η οποία οφείλεται συνήθως στην άμμο της παραλίας. Η γυναίκα οφείλει να αλλάζει μαγιό τακτικά και να φροντίζει την υγεία και καθαριότητα της ευαίσθητης περιοχής.

Αν κάποιος, παρά τους κινδύνους που ελλοχεύουν για την ανθρώπινη υγεία θέλει να δοκιμάσει σεξ στην παραλία, μπορεί τουλάχιστον να ακολουθήσει τις παρακάτω ενέργειες:

  • Μην πηγαίνεις σε μέρος που έχει υπερβολική άμμο: Η άμμος μεταφέρει μικροοργανισμούς στην περιοχή των γεννητικών οργάνων που προκαλούν όλες τις παραπάνω λοιμώξεις που αναφέρει το άρθρο. Μόλις διαπιστώσει εισροή στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, ξέπλυνε με άφθονο νερό.
  • Να είσαι διακριτικός: Και όμως, μπορείς να έχεις και νομικές κυρώσεις επειδή προσβάλλεις τη δημόσια αιδώ. Αν θέλεις τόσο πολύ να βιώσεις αυτή την εμπειρία στην παραλία, προτίμησε ένα πιο απομονωμένο μέρος που θα σου δίνει τη σιγουριά πως δε σε βλέπει κόσμος.
  • Φόρεσε άνετα ρούχα: Να φοράς άνετα ρούχα ή μαγιώ ώστε να μπορείς να τα φορέσεις εύκολα μόλις παρατηρήσεις το… οτιδήποτε περίεργο!

Αν θέλεις να επιδοθείς σε αυτή τη δραστηριότητα, να θυμάσαι πως η υγεία σου είναι ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει και οφείλεις να την προσέχεις. Τόσο τη δική σου όσο και του/της συντρόφου σου.

Αν σας άρεσε το άρθρο για το σεξ στην παραλία που μόλις διαβάσατε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας! Θα σήμαινε πολλά για τη μικρή μας ομάδα και σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για αυτό!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Γυναικείος Οργασμός: Όλα Όσα Θέλετε να Μάθετε για Αυτόν!

ΕΠΟΜΕΝΟ

Σμέουρα: Καλλιέργεια, Ιδιότητες & Οφέλη για την Υγεία, Γευστικές Συνταγές

Μην χάσετε...