“Kotsonis”

Λεπτομερείς Κανονισμοί Στοιχηματισμού Πόκερ στο Nomini

Λεπτομερείς Κανονισμοί Στοιχηματισμού Πόκερ στο Nomini

Όλες οι τεχνικές σε αυτό το παιχνίδι καρτών μπορούν να χωριστούν σε επιθετικές και παθητικές. Μπορούν να συνδυαστούν σε διαφορετικές γραμμές και να επιδιώξουν διαφορετικούς στόχους. Η κύρια και πιο συχνή από τις ενεργητικές ενέργειες είναι το στοίχημα.

Δείχνει την πρόθεση του παίκτη να πάρει το ποτ, παίρνοντας επιπλέον μάρκες από τις στοίβες των αντιπάλων, αν οι αντίπαλοι αποφασίσουν να ισοφαρίσουν. Η επιλογή του πότε να ποντάρει κανείς και το μέγεθός του επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα.

Αξίζει να γνωρίζετε τους κανόνες του στοιχήματος πόκερ στο Nomini και να χρησιμοποιείτε τις πληροφορίες ως μέρος μιας ξεκάθαρης στρατηγικής στο Nomini. Αυτό θα σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη της υποδοχής.

Kotsonis

Επιλογές στοιχημάτων στο πόκερ

Αυτή η έννοια είναι μία από τις βασικές στην πειθαρχία των καρτών. Το στοίχημα ορίζεται ως η τοποθέτηση χρημάτων στο ποτ πριν ενεργοποιηθούν οι άλλοι συμμετέχοντες στο χέρι στο Nomini. Ο όρος χρησιμοποιείται πιο συχνά στο postflop. Στον πρώτο γύρο πονταρίσματος, οι επιθετικές ενέργειες είναι οι αυξήσεις έναντι του αρχικού ποτ.

Υποχρεωτικό ποντάρισμα

Πρόκειται για ένα σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού του Nomini. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα στοιχήματα στο πόκερ είναι εθελοντικά. Ωστόσο, ισχύουν εξαιρέσεις στο preflop. Αυτές έχουν σχεδιαστεί για να ενθαρρύνουν τους παίκτες να φέρουν επιπλέον μάρκες στο κέντρο του τραπεζιού.

Blinds

Για να παρακινήσει τους παίκτες του Nomini να είναι ενεργοί, το πόκερ δημιουργεί ένα αρχικό ποτ. Για να γίνει αυτό, οι 2 παίκτες στα αριστερά του ντίλερ καλούνται να δώσουν 1 και 0,5 BB ως blind στοιχήματα. Ονομάζονται big blind και small blind αντίστοιχα.

Αυτό το 1,5 BB είναι ο κύριος στόχος όλων των αντιπάλων στα τραπέζια. Οι συμμετέχοντες σε άλλες θέσεις προσπαθούν να τα πάρουν. Οι παίκτες πόκερ στα SB και BB είναι αναγκασμένοι να αμυνθούν.

Οι αρχάριοι υποτιμούν τη σημασία αυτών των θέσεων για τη μηχανική του παιχνιδιού, θεωρώντας ότι 1,5 BB είναι μια ασήμαντη απώλεια. Ωστόσο, στην πραγματικότητα είναι η ικανότητα να παίρνετε τα blinds κάποιου άλλου και να σώζετε τα δικά σας blinds που καθορίζει το ποσοστό νίκης ή αποτυχίας σας.

Ante

Αυτό είναι ένα άλλο είδος υποχρεωτικού πονταρίσματος πριν από το flop. Ο όρος προέρχεται από τη λατινική λέξη ante – «πριν». Είναι μικρότερα σε ύψος από τα blinds, αλλά συλλέγονται από όλους τους συμμετέχοντες στην παρτίδα, γεγονός που αυξάνει το ποτ.

Λόγω του ante οι παίκτες αποκτούν καλές αποδόσεις ποτ και κίνητρο για να παλέψουν για μάρκες στο κέντρο του τραπεζιού. Αυτός ο τύπος στοιχήματος χρησιμοποιείται σε αρκετές περιπτώσεις:

  • Τουρνουά. Στα MTT, το ante προστίθεται στα blinds. Αυτό γίνεται συνήθως ξεκινώντας από τα μεσαία και τα τελευταία στάδια. Το παιχνίδι γίνεται πιο επιθετικό. Αυτό είναι αποτέλεσμα της αύξησης των blinds στο πόκερ. Τα stacks των συμμετεχόντων μειώνονται σε αυτό το σημείο.
  • Πειθαρχίες χωρίς blinds. Σε πειράματα πόκερ όπως το Stud, το Draw Poker, το Lowball και το Razz, δεν υπάρχουν τυφλά στοιχήματα από δύο συμμετέχοντες. Το αρχικό ποτ δημιουργείται με τη συλλογή ante από όλους τους παίκτες στο τραπέζι.
  • Μετρητά. Αν και η στρατηγική πόκερ σε αυτά τα παιχνίδια έχει γραφτεί για blinds, υπάρχουν επίσης τραπέζια με ante. Το μέγεθος αυτού του πονταρίσματος είναι συνήθως το μισό του μικρού τυφλού πονταρίσματος. Ένα μεγαλύτερο αρχικό ποτ κάνει το παιχνίδι πιο δυναμικό.
  • Τα antes έχουν διαφορετική επίδραση στις απώλειες των παικτών από ό,τι τα blinds και απαιτούν λιγότερη άμυνα. Αποτελούν όμως ένα πιο ελκυστικό ποτ.

Εθελοντικά στοιχήματα

Εκτός από τα αναγκαστικά blinds και το ante, ο παίκτης πόκερ έχει μεγάλη ελευθερία. Οι μόνοι περιορισμοί επιβάλλονται μόνο από τη μορφή του παιχνιδιού, η οποία ορίζει τα μέγιστα δυνατά μεγέθη για τις ενεργές κινήσεις.

Check

Πρόκειται για μια παθητική τεχνική που σημαίνει ότι παραιτείται από την πρωτοβουλία. Το Check πριν από το flop είναι διαθέσιμο μόνο στο Big Blind όταν ένας από τους αντιπάλους έχει κάνει limp. Στο postflop είναι μια πιο συνηθισμένη απόφαση.

Το Check δεν αποτελεί ένδειξη αδυναμίας, αλλά μια κίνηση τακτικής. Σε μια ισχυρή στρατηγική, η γκάμα του προστατεύεται πάντα από ισχυρά χέρια και αποτρέπει τους αντιπάλους του από το να είναι πολύ επιθετικοί.

Για έναν παίκτη που βρίσκεται σε σχετική θέση, είναι ένας τρόπος ελέγχου του ιδρώτα. Σας επιτρέπει να δείτε το επόμενο φύλλο ή το showdown ανέξοδα. Ο παίκτης πόκερ που κινείται πρώτος μπορεί είτε να αρνηθεί σκόπιμα να πάρει την πρωτοβουλία είτε να προετοιμάσει μια παγίδα με τη μορφή check-raise.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Διαμάντια – Πώς Αξιολογούμε την Ποιότητα τους & σε Ποια Σχέδια Κοπής Συναντώνται πιο Συχνά

ΕΠΟΜΕΝΟ

Εντυπωσιακά Μακριά Σκουλαρίκια για να Μην Περνάτε Ποτέ Απαρατήρητη

Μην χάσετε...