“Kotsonis”

5 Θεραπείες Προσώπου Express για να Είστε Λαμπερές στις Γιορτές

Θεραπείες Προσώπου

Οι γιορτές πλησιάζουν και οι περισσότερες από εμάς θέλουμε να προλάβουμε να αποκτήσουμε καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η ανανέωση επιβάλλεται έπειτα από μια δύσκολη χρονιά που φτάνει στο τέλος της, προσδοκώντας σε μια νέα και περισσότερο δημιουργική.

Είναι ευκαιρία λοιπόν, να κάνουμε στον εαυτό μας ένα “δώρο” ομορφιάς αυτές τις γιορτινές μέρες και να εντυπωσιάσουμε τους πάντες στο Χριστουγεννιάτικο ή Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Kotsonis

Επιλέξτε με τη βοήθεια της αισθητικού σας την καταλληλότερη για εσάς θεραπεία. Παρακάτω θα σας αναφέρω τις σημαντικότερες και πιο διαδεδομένες από αυτές.

Καθαρισμός Προσώπου

Η ανανέωση της επιδερμίδας μπορεί να ξεκινήσει με έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου, που σκοπό έχει την απομάκρυνση των ρύπων και του σμήγματος από το δέρμα χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα καλλυντικά προϊόντα και μηχανήματα αισθητικής.

Σκοπός του καθαρισμού δεν είναι να αφήσει σημάδια ή ουλές στο πρόσωπο, αλλά να το βοηθήσει να αναπνεύσει. Ο καθαρισμός προσώπου είναι η πιο απαραίτητη θεραπεία για ένα υγειές και νεανικό δέρμα.

Ενυδάτωση Προσώπου

Όλες θέλουμε μια ανανεωμένη, λαμπερή, σφριγηλή και νεανική επιδερμίδα και ένας γρήγορος και οικονομικός τρόπος για να το πετύχουμε, είναι η ενυδάτωση.

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι μια πολύ βασική διαδικασία και εμπεριέχεται σε όλες τις περιποιήσεις.

Η συχνότητα της θεραπείας, εξαρτάται από το δέρμα και έχει σαν αποτέλεσμα να ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα και να επαναφέρει την ισορροπία στο αφυδατωμένο δέρμα, χαρίζοντας του απαλότητα και λάμψη.

Μεσοθεραπεία microneedling

Είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία χωρίς ενέσεις και πόνο.

Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τους ινοβλάστες. Επαναφέρει τη σφριγηλότητα και τη νεανικότητα στην επιδερμίδα.

Η εφαρμογή γίνεται με ειδικούς ορούς, των οποίων η απορροφητικότητα από την επιδερμίδα αυξάνεται λόγω μιας καινοτόμου συσκευής.

Η συσκευή αυτή μοιάζει με στυλό που στην κεφαλή της υπάρχουν μικρές λεπτές βελόνες και με την οποία εφαρμόζουμε μικρούς νυγμούς στην επιδερμίδα.

Αυτό έχει 2 πλεονεκτήματα:

– μέσω των μικρών νυγμών μπορούμε να περάσουμε βαθύτερα στην επιδερμίδα τα δραστικά συστατικά που θα χρησιμοποιήσουμε και

– με τον “μικροτραυματισμό” που δημιουργείται, ενεργοποιείται ο μηχανισμός επούλωσης, διεγείροντας τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη.

Οξέα φρούτων (AHA)

Τα οξέα φρούτων πρόκειται για οργανικές, μη τοξικές ουσίες που ανήκουν στην ομάδα των Α-υδροξυοξέων (ΑΗΑ) και είναι φυσικά συστατικά φρούτων, γάλακτος και ζάχαρης.

Προκαλούν απολέπιση της επιδερμίδας, την αφαίρεση δηλαδή των εξωτερικών στιβάδων του δέρματος, καθώς ενεργοποιούν τη σύνθεση ελαστίνης και κολλαγόνου.

Η επιλογή του κατάλληλου οξέος γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας καθώς επίσης και με το βάθος που θέλουμε να δουλέψουμε.

Χρησιμοποιούνται κυρίως για τη θεραπεία του φωτογηρασμένου δέρματος, των λεπτών κυρίως ρυτίδων, καθώς επίσης και στην αντιμετώπιση της ακμής, των ουλών της αλλά και του λιπαρού δέρματος.

Νανο-κλασματική ραδιοσυχνότητα

Με το πέρασμα των ετών τα σημάδια της φυσικής φθοράς αυξάνονται και επηρεάζουν την επιδερμίδα με μια ποικιλία συμπτωμάτων, τα οποία περιλαμβάνουν βαθιές ρυτίδες, λεπτές γραμμές, ανομοιόμορφη υφή, αιμοφόρα αγγεία και ερυθρότητα.

Οι πόροι διαστέλλονται και οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια μας μαρτυρούν την ιστορία μας.

Επιθυμείτε μία θεραπεία η οποία θα προσδώσει στην επιδερμίδα σας τη χαμένη της φρεσκάδα και νεανική της όψη, χωρίς όμως να υποβληθείτε σε χειρουργικές επεμβάσεις που απαιτούν μεγάλο χρόνο ανάρρωσης;

Η θεραπεία VenusViva, με την επαναστατική τεχνολογία της νανο-κλασματικής ραδιοσυχνότητας, είναι μια ασφαλής, μη επεμβατική και αποτελεσματική, με βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα στην αναζωογόνηση του προσώπου.

Αποτελεί τη μοναδική λύση για την αντιμετώπιση προβλημάτων, όπως η χαλάρωση της επιδερμίδας, οι ουλές, τα σημάδια, οι ραγάδες και οι ρυτίδες.Παναγιώτα Μαθιουδάκη

Αισθητικός – Κοσμητολόγος, Απόφοιτος ΤΕΙ Αθήνας

Ιδιοκτήτρια του Επιστημονικού Κέντρου Αισθητικής και Αποτρίχωσης Laserskin Solutions

Σιβιτανίδου 18, Καλλιθέα

Τηλ. 211 11 30944 (πατήστε πάνω στον αριθμό για απευθείας κλήση)

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Φαγόπυρο: Τί Είναι, Πώς Μαγειρεύεται / Συνταγές & Παρενέργειες

ΕΠΟΜΕΝΟ

Αλόη Βέρα: Παρενέργειες, Θεραπευτικές Ιδιότητες, Χρήσεις & Τιμή

Μην χάσετε...