Ζολώτας Χειροποίητα Νυφικά & Βραδυνά Φορέματα | Zolotas Atelier

Zolotas Νυφικά & Βραδυνά φορέματα, Γαμπριάτικα Κοστούμια, Γυναικεία και Ανδρικά Αξεσουάρ και Υποδήματα, Στέφανα, Μπομπονιέρες.

Zolotas Atelier - Νυφικά και Βραδινά Φορέματα - Γαμπριάτικα Κοστούμια

Νυφικά Ζολώτας – Η ΖΟΛΩΤΑΣ ΑΕ ιδρύθηκε το 1972 με όραμα τη δημιουργία μοναδικών χειροποίητων νυφικών φορεμάτων υψηλής τεχνικής και ραπτικής. Μέσα από τις εμπνευσμένες collection του, κατάφερε να συναγωνιστεί με επιτυχία παγκόσμιους οίκους και καθιερώθηκε στην ελληνική συνείδηση ως το πιο διαχρονικό και επιτυχημένο atelier, με τις χιλιάδες νύφες του να αποτελούν τη μεγαλύτερη διαφήμιση του.

Το πρωτοποριακό design, η πίστη στις παραδοσιακές τεχνικές, αλλά και η συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους υφασμάτων αλλά και καταστημάτων ένδυσης, αποτελούν μοναδικές προϋποθέσεις, αλλά και τις ισχυρότερες εγγυήσεις για ένα ευφάνταστο αποτέλεσμα.


Μέσα σε αυτά τα 40 χρόνια, η εταιρεία αναπτύχθηκε σε όλο το φάσμα παροχής υπηρεσιών γάμου και βραβεύτηκε πολλές φορές ως η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της.

Σήμερα, υπό την αιγίδα της ΖΟΛΩΤΑΣ ΑΕ βρίσκονται:

  • Tο Atelier Zolotas, όπου παράγονται οι μοναδικές collection νυφικών και βραδινών φορεμάτων υψηλής ραπτικής, σχεδιασμένες απ’ το σχεδιαστή και υπεύθυνο του δημιουργικού τμήματος, Ευάγγελο Ζολώτα.
  • Η Zolotas’s Import Wedding, της οποίας αντικείμενο είναι η συνεργασία και εισαγωγή έτοιμων νυφικών και γαμπριάτικων κοστουμιών από επώνυμους οίκους του εξωτερικού.
  • Η Zolotas Wedding Planing, που ειδικεύεται στην διοργάνωση events και στην παραγωγή μπομπονιέρων, προσκλήσεων, λαμπάδων, στεφάνων και όλων των υπόλοιπων προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν στο γάμου.
  • Η Ζολώτας Βattesimo, για την κατασκευή όλων των βαπτιστικών ειδών και υπηρεσιών.
  • Το Κτήμα Ζολώτα, πρωτοπόρο στις διοργανώσεις δεξιώσεων γάμου και κοσμικών events, σ’ ένα ειδυλλιακό χώρο 12 στρεμμάτων, μεταξύ Βάρης και Κορωπίου.

Παράλληλα, όλα αυτά τα χρόνια, η ΖΟΛΩΤΑΣ ΑΕ διαμόρφωσε ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, με τα μεγαλύτερα καταστήματα κάθε πόλης να φιλοξενούν τις collection του.

Στόχος και Αρχή της εταιρείας, η ποιοτική και ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών του μελλόνυμφου ζευγαριού. Με μελέτη και προγραμματισμό, η ΖΟΛΩΤΑΣ ΑΕ έχει δεχτεί την πρόκληση της εποχής, ισχυροποιώντας τις συνεργασίες της με καταστήματα και οίκους μόδας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, δημιουργώντας νέες επιχειρήσεις με τη μέθοδο του franchise και φυσικά ανανεώνοντας και βελτιώνοντας κάθε μέρα, τις υπηρεσίες της. Η ιστορία αλλά και το παρόν της, η δουλειά και η πίστη στις αξίες της, αποτελούν την εγγύηση για την πορεία της στο μέλλον.

Αν πάλι θέλετε και ιδέες για γαμπριάτικα κοστούμια μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο σχετικό μας άρθρο.