Οδός Κασσάνδρας Catering

Οδός Κασσάνδρας Catering

Catering Υπηρεσίες – Οδός Κασσάνδρας: Μπείτε με το δεξί στον κόσμο των αισθήσεων και των γεύσεων! Η Οδός Κασσάνδρας Catering έχει μοναδικό στόχο την απόλυτη επιτυχία της δεξίωσής σας, με αξέχαστες γευστικές στιγμές από την ελληνική και τη διεθνή κουζίνα.

Τα εύσημα για τα εδέσματα που θα φλερτάρουν με τον ουρανίσκο σας ανήκουν στο σεφ Σάββα Κοντούδη, ο οποίος με φαντασία και μαεστρία δημιουργεί εκλεκτά πιάτα που ξεχωρίζουν για τη γεύση και τον ευρηματικό τρόπο παρουσίασής τους. Πορσελάνινα πιάτα, επάργυρα μαχαιροπίρουνα και κρυστάλλινα ποτήρια επιστρατεύονται με σοφία για ένα άψογο art de la table.

Το έμπειρο και καταξιωμένο προσωπικό θα είναι δίπλα σας κάθε στιγμή για να κάνει τις επιθυμίες σας πραγματικότητα. Η αποκλειστική συνεργασία της εταιρείας με την «Οδό Κασσάνδρας», στο κέντρο της Αθήνας, έναν εξαιρετικό παραθαλάσσιο χώρο στον Άγιο Ανδρέα στη Ν. Μάκρη και επιλεγμένους χώρους, όπως το Κτήμα Γρέγου, το Ιπποστάσιο Μεϊμαρίδη, το Κτήμα Κλεοπάτρα, το Μουσείο Οίνου, το Club Πολύδροσο και άλλους πολλούς εντός και εκτός Αττικής, αποτελεί εγγύηση για εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου και αισθητικής!