Οδός Κασσάνδρας Catering

Οδός Κασσάνδρας Catering
Οδός Κασσάνδρας Catering
Rate this post!

Catering Υπηρεσίες – Οδός Κασσάνδρας: Μπείτε με το δεξί στον κόσμο των αισθήσεων και των γεύσεων! Η Οδός Κασσάνδρας Catering έχει μοναδικό στόχο την απόλυτη επιτυχία της δεξίωσής σας, με αξέχαστες γευστικές στιγμές από την ελληνική και τη διεθνή κουζίνα.

Τα εύσημα για τα εδέσματα που θα φλερτάρουν με τον ουρανίσκο σας ανήκουν στο σεφ Σάββα Κοντούδη, ο οποίος με φαντασία και μαεστρία δημιουργεί εκλεκτά πιάτα που ξεχωρίζουν για τη γεύση και τον ευρηματικό τρόπο παρουσίασής τους. Πορσελάνινα πιάτα, επάργυρα μαχαιροπίρουνα και κρυστάλλινα ποτήρια επιστρατεύονται με σοφία για ένα άψογο art de la table.

Το έμπειρο και καταξιωμένο προσωπικό θα είναι δίπλα σας κάθε στιγμή για να κάνει τις επιθυμίες σας πραγματικότητα. Η αποκλειστική συνεργασία της εταιρείας με την «Οδό Κασσάνδρας», στο κέντρο της Αθήνας, έναν εξαιρετικό παραθαλάσσιο χώρο στον Άγιο Ανδρέα στη Ν. Μάκρη και επιλεγμένους χώρους, όπως το Κτήμα Γρέγου, το Ιπποστάσιο Μεϊμαρίδη, το Κτήμα Κλεοπάτρα, το Μουσείο Οίνου, το Club Πολύδροσο και άλλους πολλούς εντός και εκτός Αττικής, αποτελεί εγγύηση για εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου και αισθητικής!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Plaza-Catering

Plaza Catering

Plaza CateringRate this post! Catering Υπηρεσίες – Plaza Catering: Αν ονειρεύεστε ένα συνονθύλευμα από υπέροχες γεύσεις που θα απογειώσει το event σας, τότε το Plaza Catering είναι κάτι περισσότερο από αυτό που ζητάτε. Με δυνατότητα εξυπηρέτησης έως και 3.000 ατόμων, η εταιρεία αναλαμβάνει τις γευστικές δημιουργίες σε γάμους, βαφτίσεις, εταιρικά events και κάθε τύπου εκδηλώσεις με […]

Intersalas-Private-Catering

Intersalas Private Catering

Intersalas Private CateringRate this post! Catering Υπηρεσίες – Intersalas Private Catering: Πιστοποιημένη κατά ISO 22000, επί σειρά ετών αναλαμβάνει τη διοργάνωση κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων κύρους με την ίδια υπευθυνότητα και το ίδιο εγγυημένο αποτέλεσμα. Οι συνεργάτες της δημιουργούν μενού αρίστης ποιότητας, άρτια σε εμφάνιση και γεύση. Ο υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμός της ανανεώνεται συχνά, ακολουθώντας […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *