Νυφικές Ανθοδέσμες by Alexia – Γαμήλια Μπουκέτα

Η νυφική ανθοδέσμη δίνει χρώμα και ολοκληρώνει την εμφάνιση της νύφης. Τα είδη των λουλουδιών αμέτρητα – το ίδιο και οι επιλογές και οι συνδυασμοί που θα δημιουργήσουν το δικό σας ονειρεμένο νυφικό μπουκέτο!

Νυφικές Ανθοδέσμες by Alexia - Γαμήλια Μπουκέτα
Νυφικές Ανθοδέσμες by Alexia – Γαμήλια Μπουκέτα
5 (100%) 29 votes

Εκείνη την ανεπανάληπτη κι ονειρική στιγμή στην πορεία της ζωή σας, την μέρα του γάμου σας, δίχως αμφιβολία οραματίζεστε τα πάντα να είναι ασύγκριτα σχεδιασμένα, σε απόλυτη αρτιότητα και με ένα ενιαίο τελικό αποτέλεσμα, ώστε κάθε έκφανση του γαμήλιου event να αποτυπωθεί συνοδευόμενο σαν ξεχωριστή και υπέρλαμπρη ανάμνηση στην θύμηση των αγαπητών καλεσμένων σας.

Γιατί, πέρα από το κομμάτι της ενδυμασίας, του μακιγιάζ, της γαμήλιας τελετής και της διοργάνωση της δεξίωσης, και οι νυφικές ανθοδέσμες είναι μια απ’ τις εξαιρετικά σημαντικές λεπτομέρειες στις οποίες θα πρέπει να εφίσταται ιδιαίτερα η προσοχή.

Ένα νυφικό μπουκέτο αν μη τι άλλο θα τελειοποιήσει την κομψή και ακτινοβολούμενη εικόνα της νυφικής φιγούρας, αφού αποτελεί ζωτικής σημασίας, χωρίς κάτι τέτοιο να εκμηδενίζει την σημασία του νυφικού, που εννοείται πως καταλαμβάνει την εξέρχουσα θέση στα must της νυφικής παρουσίας.

Ασφαλώς, τα είδη των λουλουδιών, ανάμεσα στα οποία καλείται η νύφη να διαλέξει το πιο αντιπροσωπευτικό, προκειμένου να συνθέσει την ανθοδέσμη που θα κρατά, είναι αναρίθμητα.

Συν τοις άλλοις, σε αυτά είναι διαθέσιμη μια πληθώρα χρωματισμών και σχημάτων, αλλά και κάθε ένα από τα λουλούδια, τα χρώματα και η μορφή αυτών φέρουν και κάποιον συμβολισμό.

Μάλιστα, ο συνδυασμός διαφόρων τύπων ανθών και αποχρώσεων μαζί αποτελεί την πιο συνηθισμένη επιλογή στην οποία καταφεύγουν πολλές νύφες για την δημιουργία ενός αξιοπρόσεχτου νυφικού μπουκέτου.

Το ιδανικότερο θα ήταν, σε περίπτωση που βρίσκεστε σε δίλημμα σχετικά με την επιλογή της κατάλληλης νυφικής ανθοδέσμης, να λάβετε σοβαρά υπόψιν έναν συνδυασμό παραγόντων, όπως την ιδιοσυγκρασία σας, το στυλ που θα θέλατε να αποδώσετε σ’ εσάς και στο σύνολο της τελετής.

Γι’ αυτό, δώστε βάση και σε καμία περίπτωση μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, όταν πρόκειται να επιλέξετε τα λουλούδια για το γαμήλιο μπουκέτο, καθώς αυτά αντικατοπτρίζουν όχι μόνο τον χαρακτήρα και το προσωπικό σας γούστο, αλλά και το ύφος της διακόσμησης των χώρων στων οποίων θα διεξαχθεί ο γάμος σας.

Στο ByAlexia, λοιπόν, θα βρείτε πρωτότυπες ιδέες για ό,τι ακριβώς ψάχνετε σχετικά με την δημιουργία μιας υπέρτατης γαμήλιας ανθοδέσμης, κομμένης και ραμμένης εξ’ ολοκλήρου στο στυλ και την επιθυμία σας, είτε πρόκειται για κάποια λιτή επιλογή, είτε για κάτι πιο εξεζητημένο.

Γιατί εδώ κάθε σας όνειρο γίνεται πραγματικότητα!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οργανώστε τους καλεσμένους του γάμου σας

Οργανώστε τους καλεσμένους του γάμου σαςRate this post! Καταλήξατε στους καλεσμένους του γάμου σας και ήρθε η ώρα να δείτε πού θα καθίσουν ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι, να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και να περάσουν καλά. Όσο πιο νωρίς ξεκινήσετε να βλέπετε πού θα καθίσουν οι καλεσμένοι σας, πιο εύκολη και καλύτερη θα γίνει η […]

Γάμοι εκτός πόλης

Γάμοι εκτός πόληςRate this post! Ανάλογα την περιοχή που έχετε διαλέξει να κάνετε το γάμο σας μπορεί να κοστίσει περισσότερο από όσο έχετε υπολογίσει. Καλό είναι να γνωρίζετε από πριν το budget σας ώστε να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως! Σκεφτείτε τους καλεσμένους του γάμου σας και ιδίως τους μεγαλύτερους σε ηλικία συγγενείς και αν έχουν […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *