Naked Attraction: Η Νέα Γυμνή Εκδοχή του “Ραντεβού στα Τυφλά”

  Naked Attraction: Η Νέα Γυμνή Εκδοχή του "Ραντεβού στα Τυφλά"
  Naked Attraction: Η Νέα Γυμνή Εκδοχή του “Ραντεβού στα Τυφλά”
  Rate this post!

  Τη Τρίτη, 25 Ιουλίου 2016 έκανε την εμφάνιση του στις μικρές οθόνες των Βρετανικών νοικοκυριών μέσω της τηλεοπτικής συχνότητας του Channel 4, ένα “νέο είδος” dating show, το Naked Attraction.


  Τί Είναι το Naked Attraction;

  Η αλήθεια είναι πως ένα μικρό σοκ το έπαθα μόλις έπεσα πάνω του αν και τις προηγούμενες ημέρες είχε φροντίσει το κανάλι να μας… “προειδοποιήσει” για το τί μας περιμένει με σειρά από μικρά teasers.

  Το Naked Attraction λοιπόν είναι ότι ακριβώς λέει και στο… εξώφυλλο: μια νέα, γυμνή -ολόγυμνη για την ακρίβεια- εκδοχή του πάλαι ποτέ συντηρητικού “Ραντεβού στα Τυφλά“.  Αυτή τη φορά όμως ξεχάστε τη Βάσια Τριφύλλη, την Ισαβέλλα Βλασιάδου, τη Σοφία Μουτίδου, τη Ναταλία Γερμανού και το κυριότερο… τα ρούχα.

  Aina - Naked Attraction

  Στο πρώτο επεισόδιο του Naked Attraction γνωρίσαμε την Aina, μια μουσικό παραγωγό από το Λονδίνο η οποία έψαχνε το δικό της ταίρι. Έξι άνδρες τα υποψήφια ραντεβού της κρυμμένοι μέσα σε ημιδιάφανα γυάλινα κουτιά.

  Αρχικά το τζάμι που τους χώριζε ανέβηκε μέχρι τη μέση αποκαλύπτοντας τους 6… προικισμένους από τη φύση υποψηφίους. Στη φάση αυτή αποκλείεται ο πρώτος! (μην με ρωτήσετε με ποιο κριτήριο)

  Το τζάμι ακολουθεί ανοδική πορεία βγάζοντας στη φόρα κοιλιακούς και στήθος. Δεύτερος αποκλεισμός ακολουθεί εδώ. Τρίτη φάση, πρόσωπο και ο τρίτος παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

  Στη τέταρτη και προτελευταία φάση της επιλογής το παιχνίδι γίνεται πιο… εγκεφαλικό! Οι υποψήφιοι καλούνται να απαντήσουν σε ερώτηση για το ποιο είναι το σημείο του σώματός τους που τους αρέσει περισσότερο και λιγότερο. Με συνοπτικές διαδικασίες και ο τέταρτος αποκλεισμένος αποχωρεί και αυτός με τη σειρά του και τα… προσόντα του!

  Mal - Naked AttractionΣτη τελευταία φάση του παιχνιδιού προκρίνονται δύο, ένας εκ των οποίων θα επιλεγεί από τον/την παίκτρια ο/η οποίος/α στο εν τω μεταξύ έχει και αυτός/ή μείνει με (surprise, surprise) αδαμιαία περιβολή!

  Ακολουθούν στιγμιότυπα λίγες ημέρες αργότερα από το ραντεβού που έλαβε χώρα καθώς και τί απέγινε τελικά με το ζεύγος ένα μήνα αργότερα.

   

   

  Mal - Naked AttractionΣτο δεύτερο μισό του παιχνιδιού η bi-sexual Mal μία designer από το Guildford η οποία τελικά επέλεξε την καλή της καρδιάς της ανάμεσα σε 3 άνδρες και 3 γυναίκες.

  Και σε αυτή την περίπτωση όλα καλά καθώς ένα μήνα αργότερα όπως είδαμε τα κορίτσια είναι ακόμα μαζί.

  Ενδιαφέροντα ήταν κάποια στατιστικά τα οποία αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια του dating show όπως πχ το γεγονός ότι οι γυναίκες έλκονται από άνδρες με συμμετρικό πρόσωπο ή το γεγονός ότι άνδρες με πολλούς σπίλους (ελιές) στο σώμα τους δείχνουν έως και 6 χρόνια νεότεροι (άγνωστη η εγκυρότητα των στοιχείων!).
  Naked Attraction: Οι Πρώτες Αντιδράσεις

  Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο πολλές οι αντιδράσεις καθώς δεν έλειψαν ακόμα και αναφορές στο Βρεταννικό ΕΣΡ (Ofcom) το οποίο θα εξετάσει τις επόμενες ημέρες την περίπτωση. Τα social media έχουν φυσικά την τιμητική τους με εκφράσεις όπως “creepy“, “the new low for British television“, “the most utterly stupid dating show“, “the naked dating show that sent British people into a meltdown” και άλλα γκυκούλια και αναμενόμενα για την περίπτωση. Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν αλλά και του… δεύτερου επεισοδίου!


  Παρουσιάστρια του νέου dating show (και η μοναδική που δεν βγάζει τα ρούχα της!) η Anna Richardson.

  Anna Richardson

   

  Leave a Reply

  Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *