Φιλοξενία Άρθου - Guest Posting

  Φιλοξενία Άρθου – Guest Posting

  Είσαι αρθρογράφος, marketer, σε ενδιαφέρει να διαβάζεται η γνώμη σου ή απλά θέλεις να βάλεις ένα ακόμα μικρό λιθαράκι στο «χτίσιμο» της online παρουσίας σου μέσα από ένα ποιοτικό και juicy backlink;

  Το θέμα σου έχει να κάνει με οποιοδήποτε τρόπο με το wellness, health, fitness, ταξίδια, γάμο, βάπτιση και γενικότερα οποιαδήποτε special ημέρα της ζωής σου;

  Τότε το άρθρο σου μπορεί να φιλοξενηθεί στις σελίδες του YSD!

  Προδιαγραφές για τη Φιλοξενία Άρθρου

  Προκειμένου να δημοσιευθεί το άρθρο σου θα πρέπει να ακολουθεί ορισμένες προδιαγραφές.

  Σε κάθε περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε το άρθρο ή και να μην το δημοσιεύσουμε καθόλου σε περίπτωση που δεν ανταποκρίνεται στην επιθυμητή ποιότητα.

  • Το μέγεθος του θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 400 λέξεις. Φυσικά και μπορεί να είναι μεγαλύτερο, αρκεί να παραμένει το ίδιο ποιοτικό.
  • Το άρθρο μπορεί να αφορά στην προώθηση/διαφήμιση της ιδιότητας, δραστηριότητας ή επιχείρησής σου.
  • Το περιεχόμενο του άρθρου πρέπει να είναι πρωτότυπο (όχι copy/paste από αλλού). Η Google απεχθάνεται το duplicate content… Το ίδιο και εμείς!
  • Τα links του κειμένου δεν θα πρέπει να είναι ΜΟΝΟ σε keywords για χτίσιμο SEO. Αντ’ αυτού, links προς εξωτερικές πηγές ή εσωτερικές σελίδες/posts του blog μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

  Σε κάθε περίπτωση, το άρθρο θα πρέπει να προσθέτει αξία στον αναγνώστη διαχειριζόμενο πληροφορία χρηστική, ποιοτική και ενδιαφέρουσα.

  Αν νομίζεις ότι δεν είμαστε υπερβολικοί σε αυτά που ζητάμε τότε περιμένουμε και το δικό σου άρθρο.

  Φόρμα Επικοινωνίας