Fevronia Luxury Concepts

Fevronia-Luxury-Concepts

Η Fevronia είναι ο άνθρωπος που άλλαξε την έννοια των events και τα μετέτρεψε σε σκηνοθετημένη παράσταση. Έντονη και δυναμική προσωπικότητα, σε κερδίζει με την πρώτη ματιά και τις γνώσεις της. Ψυχολογεί τους πελάτες και οι θεματικές της προτάσεις είναι οι ανάλογες. Όπως δηλώνει η ίδια: «Πρέπει να αφουγκράζεσαι τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη, να πιάνεις το σφυγμό του και μετά να σχεδιάζεις και να προτείνεις». Ύστερα από τέσσερα χρόνια δημιουργικότητας και πολλής δουλειάς, κατάφερε το brand name της εταιρείας να αποτελεί το «Όνειρο».

Σχεδιάζει, σκηνοθετεί, υλοποιεί κάθε event. Αρχή της είναι ότι μόδα είναι μόνο το καλό γούστο, η φινέτσα και η μεγαλοπρέπεια, ενώ τονίζει πως για την ίδια είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ενιαίο ύφος και αισθητική αρμονία. Έμπνευση για δημιουργία είναι αποκλειστικά οι πελάτες. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που έχει το μαγικό τρόπο να προτείνει και να δημιουργεί πάντα το ύφος και το στυλ που ταιριάζει αποκλειστικά σε εσάς. Η τέλεια αρμονία στην αισθητική είναι υπόθεση όλων των συνεργατών της Fevronia, που αναλαμβάνουν εξολοκλήρου όλα όσα αφορούν την εκδήλωση.

Τις πολύ ξεχωριστές και ιδιαίτερες προτάσεις εγγυώνται τα υφάσματα που είναι αποκλειστικής εισαγωγής, η επιλογή υπέροχων λουλουδιών και βέβαια η μεγάλη γκάμα αντικειμένων που κατασκευάζονται από την ίδια τη Fevronia. Όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις σας, ό,τι κι αν προστάζει η φαντασία σας, η Fevronia υπόσχεται να το κάνει πραγματικότητα με τον πιο εντυπωσιακό και πρωτότυπο τρόπο. Άλλωστε για την ίδια και η πιο μικρή λεπτομέρεια έχει ξεχωριστή σημασία. Κάθε εκδήλωση αποτελεί ένα πραγματικό στοίχημα. Ένα στοίχημα που πάντα κερδίζει αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε εσάς και τους καλεσμένους σας!