ELATOS Resort & Health Club

  ELATOS Resort & Health Club
  ELATOS Resort & Health Club
  Rate this post!

  ELATOS Resort & Health Club : Πρωτοποριακό στο χώρο του ορεινού τουρισμού, το ELATOS Resort & Health Club άρχισε να λειτουργεί το 1996 με σκοπό να υπηρετήσει πιστά την βασική του αρχή και φιλοσοφία: την απόλυτη εναρμόνιση της φιλοξενίας με το φυσικό περιβάλλον.

  Σε υψόμετρο 1,300m ζει και αναπνέει σε μια μοναδική τοποθεσία από τις κατάφυτες από έλατα πλαγιές του βουνού του Παρνασσού.

  Μόνο λίγες ώρες από την βουή της πόλης το ELATOS Resort & Health Club σε κοντινή απόσταση από τα χιονοδρομικά κέντρα του Παρνασσού και το πανάρχαιο πολιτισμό και την ιστορία των Δελφών προσφέρει την πολυτέλεια της γαλήνης που απλόχερα μας δίνει η ελληνική Φύση χειμώνα – καλοκαίρι.

  Κατασκευασμένο εξ’ολοκλήρου από φυσικά υλικά, το ξύλο και τη πέτρα, αποτελείται από το Club House και 40 αυτόνομα chalets που δίνουν στον επισκέπτη μια μοναδική αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς.

  Ζήστε την φιλοσοφία του ELATOS Resort & Health Club, την σημασία στην λεπτομέρεια που το κάνει τόσο ιδιαίτερο και γοητευτικό. Χαλαρώστε, αναζωογονηθείτε, γευτείτε, κολυμπήστε, παίξτε, διασκεδάστε, γυμναστείτε, εργαστείτε, κοιμηθείτε, ακούστε ήχους του δάσους που έχετε ξεχάσει από τα παιδικά σας χρόνια ή που δεν ακούσατε ποτέ ως τώρα, και γιατί όχι, κάντε την τελετή της ζωής σας!

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Galaxy-Catering

  Galaxy Catering

  Galaxy CateringRate this post! Catering Υπηρεσίες – Galaxy Catering: Το Galaxy Events & Catering της οικογένειας Τσιλιχρήστου είναι ίσως η παλαιότερη εταιρεία catering στην Αττική. Έπειτα από εμπειρία 30 ετών στα εστιατόρια πολυτελείας, τη διοργάνωση εκδηλώσεων και το catering, θα είστε σίγουροι ότι το μενού που σχεδιάστηκε ειδικά για την εκδήλωσή σας θα ικανοποιεί τις γευστικές […]

  Κτήμα Μεσόγειος by Maria Braimnioti

  Κτήμα Μεσόγειος by Maria Braimnioti

  Κτήμα Μεσόγειος by Maria BraimniotiRate this post! Κτήμα Μεσόγειος by Maria Braimnioti: Oκτώ καταπράσινα στρέμματα κρύβουν έναν πραγματικό θησαυρό. Σε αυτή την παραδεισένια έκταση σας καλεί ένας εκπληκτικός χώρος, ο οποίος γίνεται ένα με τη φυσική ομορφιά που τον περιβάλλει για ένα event άνευ προηγουμένου. Το Κτήμα Mεσόγειος by Maria Braimnioti απολαμβάνει την άφθονη βλάστηση, […]

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *