Ζαχαροπλαστεία Δέσποινα – Η… Μυστική Συνταγή των Μιλφέιγ

Ζαχαροπλαστεία Despina - Η... "Μυστική" Συνταγή των Μιλφέιγ

Τι σας έρχεται πρώτα στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη μιλφέιγ; Μα, φυσικά, ένα και μόνο γυναικείο όνομα: Despina (Δέσποινα)!

Μιλφέιγ σημαίνει χίλια φύλλα και το γλυκό αυτό είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ζαχαροπλαστείο Δέσποινα, του οποίου η μυστική συνταγή συνεχίζει να προσελκύει το αγοραστικό κοινό κερδίζοντας γευστικά ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Ξεκινώντας από ένα μικρό κατάστημα στη Νέα Ερυθραία, το ζαχαροπλαστείο επέκτεινε τις γλυκές του δημιουργίες και σε άλλες συνοικίες τις Αττικής, έτσι ώστε όλοι σιγά σιγά να μπορούν να γεύονται την πιο φημισμένη συνταγή μιλφέιγ.

Με καταστήματα Δέσποινα πλέον σε Νέο Ψυχικό, Γλυφάδα, Κολωνάκι, Αγία Παρασκευή, Φιλοθέη, Νέα Σμύρνη, Βριλήσσια, Despina Cafe Κηφισσιά, McArthurs Glen (Σπάτα), τα ζαχαροπλαστεία Despina έχουν κατακτήσει την κορυφή στην πυραμίδα της ζαχαροπλαστικής, χρησιμοποιώντας αγνές πρώτες ύλες.
Στο μικρό παράδεισο της γεύσης θα βρείτε γεύσεις που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Πρωτότυπες γαμήλιες τούρτες για τη δεξίωση του γάμου σας, γλυκίσματα για βαπτίσεις, τούρτες γενεθλίων, γλυκά για επαγγελματικά events και εγκαίνια, σε συνδυασμό με την άριστη οργάνωση καταφέρνουν να εντυπωσιάσουν και να δημιουργήσουν ένα εκλεπτυσμένο και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Έδρα: Σωκράτους 49, 14452

Τηλέφωνο: 210 2850695210 2849496 (κάντε click για να καλέσετε απευθείας)

Email: [email protected]

Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Ζαχαροπλαστεία“.