Daily Taste Catering

Daily Taste Catering

Catering Υπηρεσίες – Daily Taste Catering: Η φαντασία, η δημιουργικότητα αλλά και οι εκλεκτές γεύσεις με φρέσκα αγνά υλικά είναι το μυστικό της επιτυχίας της Daily Taste Catering.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς η πείρα, η εξαιρετική ποιότητα και ο άριστος επαγγελματισμός των ανθρώπων της θα καταπλήξουν τους καλεσμένους σας. Πιάτα από την ελληνική παραδοσιακή, τη μεσογειακή, τη γαλλική, την ιταλική και την ασιατική (sushi) κουζίνα, καθώς και vegetarian γεύσεις αποκτούν νέα μορφή και διάσταση, ενώ τα πιο εκλεκτά υλικά μετουσιώνονται σε ευφάνταστες ελληνικές και διεθνείς συνταγές από τα χέρια του σεφ Κυριάκου Καλπακίδη.

Η εταιρεία διαθέτει κάθετη παραγωγή ειδών ζαχαροπλαστικής και ειδικευμένους ζαχαροπλάστες, ενώ υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας ιδιαίτερων παρασκευών κατόπιν παραγγελίας. Weddings, συνέδρια, σεμινάρια, corporate events, εγκαίνια, πάρτι, bridal και baby showers, παιδικά πάρτι και οποιοδήποτε άλλο event αποκτά γευστικά τη σφραγίδα της επιτυχίας. Και για να μη λείπει τίποτα από την εκδήλωσή σας, οι άνθρωποι της Daily Taste Catering θα σας προτείνουν κορυφαίους χώρους για τις σημαντικές στιγμές σας, θα αναλάβουν τη διακόσμησή τους και θα σας παρέχουν το service που ξεπερνά τις προσδοκίες σας.