Christos Costarellos

Christos-Costarellos

Ο Christos Costarellos γεννήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας με μια έμφυτη αγάπη για τη μόδα, μιας και οι γονείς του είχαν άμεση σχέση με τη βιομηχανία της μόδας.

Αποφοίτησε από τη Σχολή Μόδας Δημητρέλης και στη συνέχεια σπούδασε σχέδιο θεατρικών κοστουμιών στο College of Fashion του Λονδίνου. Προτού να λανσάρει το δικό του label το 1998, συνεργάστηκε ως σχεδιαστής κοστουμιών σε θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές, αλλά και σε εταιρείες ρούχων σε Ελλάδα και Λονδίνο. Σχεδιάζει τις δημιουργίες του υπηρετώντας την θηλυκή κομψότητα και την φινέτσα. Λατρεύει το ραφιναρισμένο tailoring και τα κομψά τελειώματα, ενώ συνδυάζει μεγέθη και κοψίματα  με διαφορετικά υφάσματα και υλικά.

Mία ακόμη συλλογή με νυφικές δημιουργίες από τον Christos Costarellos που ως βασικό στοιχείο έχει τη θηλυκή κομψότητα και την φινέτσα. Υπέροχα νυφικά σε sheath κυρίως γραμμή, με μίξη διαφορετικών υφασμάτων και με κολακευτικά μπούστα, συνθέτουν μια εντυπωσιακή και ταυτόχρονα απλή συλλογή για την άνοιξη – καλοκαίρι 2013.