Ζαχαροπλαστείο Au Delicieux

Ζαχαροπλαστείο Au Delicieux

Zαχαροπλαστείο Au Delicieux: Μια παράδοση που ξεκινά από το 1921, ιδρύθηκε από τους Γάλλους σεφ Carvalo & Cretan, οι οποίοι μέχρι τότε πρόσφεραν υπηρεσίες σε σημαντικούς Έλληνες της εποχής.

Με αποκλειστικές και αξεπέραστες συνταγές, που έχουν καθιερώσει οι προτιμήσεις των πελατών του, το Au Delicieux εξυπηρετεί ιδιαίτερα απαιτητικούς ουρανίσκους, ενώ προτείνει τη νέα collection γλυκών της Platis, από νέες γαλλικές δημιουργίες, με φίνες γεύσεις από εκλεκτά προϊόντα, επιδόρπια-σωστούς πειρασμούς που σφραγίζουν κάθε γεύμα. Στο Platis Gastronomie στην Κηφισιά, εκτός από τα υπέροχα γλυκά, θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία gourmet προϊόντων, από κάθε γωνιά του κόσμου.

Πακέτα Συντήρησης WordPress

Γευστικές εκπλήξεις που περιλαμβάνουν γνωστές αλλά και σπάνιες ετικέτες εκλεκτών κρασιών και ποτών, τμήμα prêt-à-manger, ιδιαίτερα είδη για το σπίτι, ευφάνταστα επιχειρηματικά δώρα και μια τεράστια γκάμα ξεχωριστών προτάσεων, τυλιγμένες σε συσκευασίες που θα εντυπωσιάσουν. Όποια σπάνια γεύση επιθυμείτε, στο Au Delicieux είναι βέβαιο ότι θα τη συναντήσετε. Με ιδιαίτερη φροντίδα οι συνεργάτες του θα σας εξασφαλίσουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες, με την υπογραφή Platis.

Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Ζαχαροπλαστεία“.