Athens Golf Club Catering

Athens-Golf-Club-Catering

Catering Υπηρεσίες – Athens Golf Club: Στην κορυφή των προτιμήσεων εδώ και χρόνια, η Athens Golf Club Catering γνωρίζει πολύ καλά πώς να δημιουργήσει και να κάνει πραγματικότητα την εκδήλωση που φανταστήκατε.
Για όσους αναζητούν την ποιότητα στις υπηρεσίες και ένα άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μπορούν να βρουν το συνώνυμο των απαιτήσεών τους σε ένα χώρο που εδώ και χρόνια γράφει ιστορία στο χώρο των εκδηλώσεων. Αμέτρητα κοινωνικά και επαγγελματικά events έχουν πραγματοποιηθεί στους χώρους του Athens Golf Club Catering, πάντα με την ίδια έμφαση στη φιλοξενία και στην ποιότητα και με υπηρεσίες catering που ξεχωρίζουν και επιβεβαιώνονται από την πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ EN ISO 22000:2005.

Για τα σημαντικά γεγονότα της ζωής ή της επιχείρησής σας που αξίζουν μόνο το καλύτερο, η Athens Golf Club Catering σας παρέχει αμέτρητες επιλογές. Οι κλειστοί χώροι και τα εξωτερικά πλατό, όπου η πολυτέλεια και η κομψότητα έχουν τον πρώτο λόγο, μπορούν να φιλοξενήσουν κάθε εκδήλωση δίνοντάς σας ανεξάντλητες δυνατότητες για να διαμορφώσετε το περιβάλλον αλλά και το μενού όπως ακριβώς το έχετε φανταστεί. Αν πάλι επιθυμείτε να οργανώσετε ένα ιδιαίτερο γεύμα ή δείπνο που θα ξεχωρίσει στο δικό σας χώρο, μπορείτε να εμπιστευτείτε δίχως δεύτερη σκέψη τις εξαιρετικές γεύσεις και το ξεχωριστό art de la table που θα σας προσφέρει το ειδικό τμήμα εξωτερικών δεξιώσεων της Athens Golf Club Catering.

Το Athens Golf Club Catering θα επιμεληθεί τα εκλεκτά εδέσματα από την ελληνική και διεθνή κουζίνα και τα εκλεκτά κρασιά, ενώ θα σας εφοδιάσει με ροτόντες, καρέκλες, φίνα τραπεζομάντιλα και ιδιαίτερα σερβίτσια, συντελώντας σε ένα πραγματικά τέλειο αποτέλεσμα. Το έμπειρο προσωπικό του θα αναλάβει όλες τις λεπτομέρειες, εξασφαλίζοντας την επιτυχία του event σας.