Αφροδίτη Catering

  Afroditi-Catering
  Αφροδίτη Catering
  Rate this post!

  Catering Υπηρεσίες – Αφροδίτη: Το catering Αφροδίτη, με πολυετή πείρα στο χώρο της εστίασης και με παράδοση στην ποιότητα και τις εκλεπτυσμένες γεύσεις της κυπριακής, μεσογειακής αλλά και διεθνούς κουζίνας, αποτελεί εγγύηση για μια ξεχωριστή εκδήλωση.

  Οι μοναδικές δημιουργίες των σεφ θα ταξιδέψουν εσάς και τους καλεσμένους σας στον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας. Διαθέτοντας υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στα Σπάτα, εφοδιασμένες με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και τηρώντας αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας σε όλα τα στάδια της παραγωγής, η εταιρεία μπορεί να καλύψει με αρτιότητα από μια συγκέντρωση λίγων ατόμων μέχρι εκδηλώσεις 2.000 ατόμων.

  Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό του catering Αφροδίτη θα είναι δίπλα σας κάθε στιγμή προκειμένου να σας παρέχει τα πάντα: Λύσεις για χώρους εκδηλώσεων, μουσική κάλυψη, διακόσμηση, ανθοστολισμό, καθώς και μια σειρά από αίθουσες και κτήματα σε όλη την Αττική, με τα οποία συνεργάζεται. Η εταιρεία διαθέτει αίθουσα 300 ατόμων στα Σπάτα για υπέροχες εκδηλώσεις.

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Ktima-Liosati

  Κτήμα Λιοσάτη

  Κτήμα ΛιοσάτηRate this post! Το Κτήμα Λιοσάτη υποδέχεται εσάς και τους καλεσμένους σας για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας σε ένα ειδυλλιακό καταπράσινο περιβάλλον στην περιοχή Λιοσάτι Αφιδνών. Η υψηλή αισθητική του χώρου, η συνέπεια, η άψογη οργάνωση των υπηρεσιών και η συνεργασία με επιλεγμένα caterings σας εγγυώνται μια πραγματικά εξαιρετική εκδήλωση. Η […]

  Nantina-Wedding-Dreams

  Nantina Wedding Dreams

  Nantina Wedding DreamsRate this post! Κάθε νυφικό με την υπογραφή της Nantina είναι μια ξεχωριστή δημιουργία. Κάθε κομμάτι του κρύβει μια μικρή τελετουργία. Η προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια είναι πρόκληση για τις αισθήσεις.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *