12 Πισίνες Διαφορετικές από τις Άλλες

  12 Πισίνες Διαφορετικές από τις Άλλες
  12 Πισίνες Διαφορετικές από τις Άλλες
  Rate this post!

  1. The Standard

  Βρίσκεται στο Λος Αντζελες. Αυτή η πισίνα έχει πανοραμική θέα στην πόλη και μπορείτε να δείτε ακόμα και ταινία ενώ κολυμπάτε.

  2. Global Warming Pool

  Βρίσκεται στη Βομβάη, στην Ινδία. Αυτή η πισίνα δημιουργήθηκε για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για τους κινδύνους της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Δεδομένου η στάθμη της θάλασσας ανεβαίνει, η πραγματική Νέα Υόρκη μπορεί να βυθιστεί κάτω από το νερό. (Χαλάρωσε Κέβιν Κόστνερ, δεν είνα η καμπάνια για τον Υδάτινο Κόσμο Νο 2.

  3. Seagaia Ocean Dome

  Αυτή η πανέμορφη πισίνα βρίσκεται στην Ιαπωνία. Δυστυχώς το πάρκο που την φιλοξενεί έχει κλείσει. Πλέον μπορείτε να την απολαμβάνετε μόνο ως φωτογραφία στην επιφάνεια εργασία σας.

  4. The Joule Hotel

  Αυτή η πισίνα βρίσκεται στο Τέξας και είναι ένα αρχιτεκτονικό θαύμα. Δέκα πατώματα πάνω από το έδαφος, η πισίνα κρέμεται έξω από την άκρη του κτιρίου. Φαίνεται τρομακτικό, αλλά ποιος θα αντιστεκόταν να κολυμπήσει σε αυτήν;

  5. Grace Hotel

  Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για πάρτι και βρίσκεται στην Times Square. Η πισίνα του Grace Hotel έχει διακριτικό φωτισμό και περικλείεται από ένα μπαρ σχεδόν 20 μέτρων. Εκεί συχνάζουν πολλές διασημότητες του Χόλιγουντ.

  6. Hearst Castle

  Το Hearst Castle είναι ένα εθνικό και ιστορικό ορόσημο της Καλιφόρνιας. Είναι ένα αρχοντικό που βρίσκεται στην κεντρική ακτή της Καλιφόρνιας, Ηνωμένες Πολιτείες. Και όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, εκεί περισσεύει η χλιδή.

  7.  San Alfonso del Mar resort

  Αυτή είναι η μεγαλύτερη πισίνα στον κόσμο και βρίσκεται στη Χιλή. Βρίσκεται δίπλα στον μεγαλύτερο ωκεανό του κόσμου, αλλά αμφιβάλλω αν αυτό συγκινεί κανέναν από τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

  8. Hotel Chocolat

  Βρίσκεται στην St. Lucia και αυτό που εντυπωσιάζει απίστευτα η αντανάκλαση του βουνού στο νερό. Σαν πίνακας του Μπομπ Ρος.

  9. Marina Bay Sands

  Υψώνεται σε 55 ορόφους πάνω από την επιφάνεια της γης. Αυτή είναι μια πισίνα υπερχείλισης που μοιάζει με γέφυρα, και έχει απίστευτη θέα στην πόλη. Και βρίσκεται στην Σιγκαπούρη.

  10. Limestone Quarry

  Βρίσκεται στο Sheffield, στη Μασαχουσέτη. Είναι μια ιδιωτική πισίνα που χτίστηκε σε ένα ήδη υπάρχον λατομείο ασβεστόλιθου.

  11. King’s Pond

  Βρίσκεται στη Χαβάη και σίγουρα δεν είναι μια απλή πισίνα. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα μεγάλο ενυδρείο, αφού φιλοξενεί τροπικά ψάρια, με τα οποία μπορούν να κολυμπήσουν οι επισκέπτες της.

  12. The Tank

  Θα κολυμπούσατε σε μια πισίνα δίπλα σε έναν καρχαρία; Ε, καλά όχι ακριβώς δίπλα του, αυτός θα βρίσκεται στο γιγάντιο ενυδρείο ακριβώς δίπλα σας.

  Αυτή η πισίνα βρίσκεται στο Golden Nugget στο Λας Βέγκας, και υπάρχει μια νεροτσουλήθρα που περνάει κατευθείαν μέσα από τους καρχαρίες.

  Μην ανησυχείτε, η διαδρομή κρατάει μόνο λίγα δευτερόλεπτα.

   

  Leave a Reply

  Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *