Χειροποίητα Γούρια 2019 – Πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα Δώρα

Πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα δώρα και Ελληνικά χειροποίητα γούρια για το 2019 από την Alexia σε τιμές που ξεχωρίζουν ☎ 210 9606810.

Αερόφυτα: Τι Είναι, Διακοσμητικές Κατασκευές, Γούρια, Φροντίδα

Χριστουγεννιάτικα Δώρα – Χειροποίητα Γούρια 2019: Οι γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν με γοργούς ρυθμούς και παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, όλοι μας θα προσπαθήσουμε να ξεχαστούμε λίγο με συντροφιά τα αγαπημένα μας πρόσωπα με τους πιο τυχερούς να δραπετεύουν για λίγες ημέρες προς κάποιο χειμερινό (ή και μη) προορισμό.

Για τις ημέρες αυτές όλοι μας αναζητούμε χριστουγεννιάτικα δώρα και γούρια για τη νέα χρόνια για να προσφέρουμε στους αγαπημένους μας.

Ρούχα, αρώματα, ηλεκτρονικές συσκευές και τα συναφή έχουν αναμφίβολα την τιμητική τους.  Για αυτούς όμως που επιθυμούν να ξεχωρίζουν προσφέροντας πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δώρα, χειροποίητα κοσμήματα (βραχιόλια, κολιέ, σκουλαρίκια)  και χειροποίητα γούρια για το 2019 χωρίς να… τινάξουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό στον αέρα η Alexia έχει να προτείνει μοναδικές δημιουργίες που ξεχωρίζουν.

Χριστουγεννιάτικα δώρα και Ελληνικά χειροποίητα γούρια για τη νέα χρονιά κατασκευασμένα με επάργυρα, μεταλλικά, κεραμικά ή και ξύλινα φυλαχτά ακόμα και ξύλινες χειροποίητες κατασκευές με αερόφυτα.

Όλες οι δημιουργίες είναι διαθέσιμες για αγορά online αλλά και τηλεφωνικά. Για όσους βρίσκονται εντός λεκανοπεδίου Αττικής μπορείτε να επισκεφτείτε την Alexia στο χώρο της στην Αργυρούπολη.

Για ειδικές παραγγελίες ή/και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί της στο 210-9606810 ή με mail στο [email protected].

By Alexia – Στολισμός Εκδηλώσεων & Είδη Δώρων

Ανεξαρτησίας 45 – 164 51, Αργυρούπολη
(πλησίον σταθμού μετρό Αλίμου)

Τηλέφωνο/Fax: 210 9606810
Κινητό: 6932239674
Email: [email protected]
Web: byalexia.gr