Φωτογράφος Nefeli Maggalousi (Κόρινθος) – Γάμος, Βάπτιση, Events

Νεφέλη Μαγγαλούση: Επαγγελματική φωτογράφιση γάμου & βάπτισης για αξέχαστες αναμνήσεις ☎ (+30) 69 55 58 5055. Email: [email protected]

Φωτογραφία Γάμου, Βάπτισης, Events - Nefeli Maggalousi (Κόρινθος)

Είμαι η Νεφέλη Μαγγαλούση, φωτογράφος γάμων. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Φωτογραφίας του ΤΕΙ Αθήνας αν και η αγάπη μου για την φωτογραφία ξεκινάει αρκετά χρόνια πριν τις σπουδές μου. Από την παιδική μου ηλικία είχα το χόμπι να φωτογραφίζω τους αγαπημένους μου φίλους και συγγενείς και να δημιουργώ, όπως τα αποκαλούσα,“άλμπουμ με αναμνήσεις”.

Τελικά, νιώθω τυχερή που κατάφερα να κάνω την αγάπη μου αυτή επάγγελμα και να ασχοληθώ με την φωτογραφία γάμου.

Η φωτογραφία γάμου…

Με τις φωτογραφίες μου δημιουργώ ιστορίες από τις μοναδικές σας στιγμές. Η κάθε φωτογραφία ξεχωριστά, αλλά και ολόκληρο το άλμπουμ συνθέτουν μια ιστορία, μια ολοκληρωμένη ανάμνηση σε συνέχεια των δικών σας στιγμών, ανίκητες μπροστά στο χρόνο όπως και τα δικά μου “άλμπουμ με αναμνήσεις”.

Πηγή της έμπνευσής μου είναι οι πρωταγωνιστές της κάθε ιστορίας, δηλαδή εσείς.

Έτσι, αναζητώ το ιδιαίτερο, ξαφνικό, δυναμικό, κρυφό χαρακτηριστικό της στιγμής και την απαθανατίζω. Γι’ αυτό το λόγο,  χωρίς να παρεμβαίνω ιδιαίτερα στην ροή των γεγονότων και στην προσωπικότητα του εκάστοτε φωτογραφιζόμενου, οι φωτογραφίες μου κατ’ εξοχήν χαρακτηρίζονται από το αυθόρμητο στοιχείο.

Παράλληλα ασχολούμαι και με την φωτογραφία βαπτίσεων.

Η έδρα μου είναι η Κόρινθος που είναι και τόπος καταγωγής μου και επίσης δραστηριοποιούμαι και στα νησιά του Αιγαίου, στην Πελοπόννησο, στην Αθήνα αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Νεφέλη Μαγγαλούση: Επαγγελματική φωτογράφηση γάμου, βάπτισης, εταιρικών εκδηλώσεων, events για αξέχαστες αναμνήσεις.

Έδρα: Κόρινθος
Τηλέφωνο: (+30) 69 55 58 5055
Email: [email protected]
Website: nefelimaggalousi.com

Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Φωτογράφοι“.