Φωτογράφος Γιώργος Δημητρίου, Λουτράκι / Κόρινθος – GiorgosDimitriou.gr

Φωτογράφος Γιώργος Δημητρίου, Κόρινθος / Λουτράκι: Από το 2004 ως σήμερα ασχολείται κυρίως με τη φωτογραφία γάμου και βάπτισης ☎ 2744 065518 – 6977 873136.

Φωτογράφος Γιώργος Δημητρίου, Κόρινθος / Λουτράκι - GiorgosDimitriou.gr
Φωτογράφος Γιώργος Δημητρίου, Λουτράκι / Κόρινθος – GiorgosDimitriou.gr
Rate this post!

Ο Γιώργος Δημητρίου είναι απόφοιτος του Τμήματος Φωτογραφίας του Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Έχει συμμετάσχει σε διάφορες εκθέσεις φωτογραφίας με σημαντικότερες τις:

  • Τοπία Αύρας – Τοπία Μνήμης” στη φωτογραφική συγκυρία στη Θεσσαλονίκη.
  • Καλό ταξίδι” οργάνωση και συμμετοχή κινητής έκθεσης φωτογραφίας στο τρένο της διαδρομής Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Με την υποστήριξη του Ο.Σ.Ε. και του Τ.Ε.Ι. Αθήνας.
  • Διαδρομές” στο πολιτιστικό κέντρο ”Μελίνα Μερκούρη” στον Μήνα Φωτογραφίας στην Αθήνα, με την υποστήριξη του Πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Αθηναίων και του Ελληνικού Κέντρου Φωτογραφίας.

Επίσης έχει λάβει μέρος σε διάφορους φωτογραφικούς διαγωνισμούς με σημαντικότερη διάκριση αυτήν του 1ου βραβείου στον διαγωνισμό που προκηρύχθηκε από τον Φωτογραφικό Κύκλο το 1997.

Η επαγγελματική του ενασχόληση με τη φωτογραφία αριθμεί συνεργασίες με διάφορα περιοδικά, όπως ΜΕΤΡΟ, ΕΨΙΛΟΝ, ΓΕΩ, Food Service, Computer ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, PC Master, κ.ά.

Έχει ασχοληθεί με τη διαφημιστική φωτογραφία για την προβολή και την προώθηση προϊόντων σε έντυπα, τηλεοπτικά και ηλεκτρονικά μέσα καθώς και για την παραγωγή διαφημιστικών καταλόγων.

Μου αρέσει να εστιάζω σε πρόσωπα και καταστάσεις, αθόρυβα και διακριτικά. Προσπαθώ να δημιουργώ εικόνες αυθόρμητες, φυσικές, ζωντανές που να απεικονίζουν κάθε στιγμή και κάθε συναίσθημα, εκείνης της μέρας.

Γιώργος Δημητρίου

 

Έχει εργαστεί ως φωτογράφος σε πλατό τηλεοπτικών εκπομπών της Ε.Ρ.Τ. καθώς και ως καμεραμάν και μοντέρ στον τηλεοπτικό σταθμό AXION.

Έπίσης έχει εργαστεί ως καθηγητής φωτογραφίας σε δημόσια και ιδιωτικά Ι.Ε.Κ.

Από το 2004 ως σήμερα ασχολείται κυρίως με τη φωτογραφία γάμου και βάπτισης.

Τηλέφωνο:  6977 873136  & 2744 065518
Email: mail@giorgosdimitriou.gr
Website: giorgosdimitriou.gr

Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Φωτογράφοι“.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Do It Catering

Do It Catering

Do It CateringRate this post! Catering Υπηρεσίες – Do It Catering: Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο των γεύσεων και της διοργάνωσης εκδηλώσεων (catering) , με δύο δικούς του χώρους -το Do It Exclusive και το Do It Privé– το Do It Catering αποτελεί εγγύηση για κάθε είδους κοινωνική και επαγγελματική εκδήλωση. Κείμενα για Προσκλητήρια Γάμου – Στιχάκια […]

Βίβιαν Μπουλκούρα - Atelier Υψηλής Ραπτικής & Νυφικά

Βίβιαν Μπουλκούρα – Atelier Υψηλής Ραπτικής & Νυφικά

Βίβιαν Μπουλκούρα – Atelier Υψηλής Ραπτικής & ΝυφικάRate this post! Όταν το νυφικό είναι “δημιουργία”, όταν το νυφικό είναι απλά ένα “έργο τέχνης” που… σμιλεύεται από τα έμπειρα χέρια κάποιου καταξιωμένου σχεδιαστή μόδας, όταν το νυφικό έχει την ικανότητα να ντύσει τα όνειρα της γυναίκας που πρόκειται να παντρευτεί, τότε είναι εκείνο που θα καταφέρει […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *