Φωτογράφος Γιώργος Δημητρίου, Λουτράκι / Κόρινθος – GiorgosDimitriou.gr

Φωτογράφος Γιώργος Δημητρίου, Κόρινθος / Λουτράκι: Από το 2004 ως σήμερα ασχολείται κυρίως με τη φωτογραφία γάμου και βάπτισης ☎ 2744 065518 – 6977 873136.

Φωτογράφος Γιώργος Δημητρίου, Κόρινθος / Λουτράκι - GiorgosDimitriou.gr
Φωτογράφος Γιώργος Δημητρίου, Λουτράκι / Κόρινθος – GiorgosDimitriou.gr
Rate this post!

Ο Γιώργος Δημητρίου είναι απόφοιτος του Τμήματος Φωτογραφίας του Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Έχει συμμετάσχει σε διάφορες εκθέσεις φωτογραφίας με σημαντικότερες τις:

  • Τοπία Αύρας – Τοπία Μνήμης” στη φωτογραφική συγκυρία στη Θεσσαλονίκη.
  • Καλό ταξίδι” οργάνωση και συμμετοχή κινητής έκθεσης φωτογραφίας στο τρένο της διαδρομής Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Με την υποστήριξη του Ο.Σ.Ε. και του Τ.Ε.Ι. Αθήνας.
  • Διαδρομές” στο πολιτιστικό κέντρο ”Μελίνα Μερκούρη” στον Μήνα Φωτογραφίας στην Αθήνα, με την υποστήριξη του Πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Αθηναίων και του Ελληνικού Κέντρου Φωτογραφίας.

Επίσης έχει λάβει μέρος σε διάφορους φωτογραφικούς διαγωνισμούς με σημαντικότερη διάκριση αυτήν του 1ου βραβείου στον διαγωνισμό που προκηρύχθηκε από τον Φωτογραφικό Κύκλο το 1997.

Η επαγγελματική του ενασχόληση με τη φωτογραφία αριθμεί συνεργασίες με διάφορα περιοδικά, όπως ΜΕΤΡΟ, ΕΨΙΛΟΝ, ΓΕΩ, Food Service, Computer ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, PC Master, κ.ά.

Έχει ασχοληθεί με τη διαφημιστική φωτογραφία για την προβολή και την προώθηση προϊόντων σε έντυπα, τηλεοπτικά και ηλεκτρονικά μέσα καθώς και για την παραγωγή διαφημιστικών καταλόγων.

Μου αρέσει να εστιάζω σε πρόσωπα και καταστάσεις, αθόρυβα και διακριτικά. Προσπαθώ να δημιουργώ εικόνες αυθόρμητες, φυσικές, ζωντανές που να απεικονίζουν κάθε στιγμή και κάθε συναίσθημα, εκείνης της μέρας.

Γιώργος Δημητρίου

 

Έχει εργαστεί ως φωτογράφος σε πλατό τηλεοπτικών εκπομπών της Ε.Ρ.Τ. καθώς και ως καμεραμάν και μοντέρ στον τηλεοπτικό σταθμό AXION.

Έπίσης έχει εργαστεί ως καθηγητής φωτογραφίας σε δημόσια και ιδιωτικά Ι.Ε.Κ.

Από το 2004 ως σήμερα ασχολείται κυρίως με τη φωτογραφία γάμου και βάπτισης.

Τηλέφωνο:  6977 873136  & 2744 065518
Email: mail@giorgosdimitriou.gr
Website: giorgosdimitriou.gr

Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Φωτογράφοι“.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Victoria Kyriakidi

Victoria Kyriakides

Victoria KyriakidesRate this post! Victoria Kyriakides: Διανύοντας μια επιτυχημένη πορεία, με πολλές συλλογές pret-a-porter και υψηλής ραπτικής στο ενεργητικό της, έχει εξελιχθεί σε μια αναγνωρισμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια. Η Victoria Kyriakides ξεκίνησε δημιουργώντας club-wear σειρές. Διανύοντας μια επιτυχημένη πορεία, με πολλές συλλογές pret-a-porter και υψηλής ραπτικής στο ενεργητικό της, έχει εξελιχθεί σε μια αναγνωρισμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια. Οι […]

Κτήμα Δεξιώσεων Γ. Κοκοτού στην Σταμάτα Αττικής

Κτήμα Δεξιώσεων Γ. Κοκοτού στη Σταμάτα Αττικής

Κτήμα Δεξιώσεων Γ. Κοκοτού στη Σταμάτα ΑττικήςRate this post! Το Κτήμα Γ. Κοκοτού διαθέτει υπαίθριους και στεγασμένους χώρους για κοινωνικές & επαγγελματικές εκδηλώσεις (γάμος, βάπτιση, παιδικά πάρτι, corporate events κ.ά.). Η επιτυχία της εκδήλωσής σας είναι πολύ σημαντική για εμάς γι’ αυτό και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε λεπτομέρεια που θα κάνει την στιγμή […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *