Φωτογράφος Βασίλης Αδαμόπουλος (Κόρινθος) – Βάπτιση, Γάμος, Οικογενειακή Φωτογράφηση

Φαντάσου μια ημέρα που το παιδί σου, θα δείχνει στο δικό του παιδί το άλμπουμ από τη βάπτισή του, ή το γάμο σας… – Βασίλης Αδαμόπουλος ☎ (+30) 6944 667638.

Φωτογράφος Γάμου - Βάπτισης: Βασίλης Αδαμόπουλος (Κόρινθος)

Τεχνική Υποστήριξη Ιστοσελίδων WordPress

Η σχέση μου με τη φωτογραφία ξεκίνησε απρόσμενα, όταν βρέθηκε στα χέρια μου μια μικρή SLR μηχανή. Με τον καιρό εξελίχθηκε σε κάτι πολύ δυνατό, ώστε να συνυπάρξει και τελικά να υπερκαλύψει την καριέρα του μηχανικού, που είχε ξεκινήσει μετά τις σπουδές μου.

Μερικά χρόνια αργότερα, είναι σίγουρο ότι ήταν μια σωστή επιλογή. Με λίγη τύχη (και πολλή προσπάθεια) είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους που το χόμπι τους είναι η δουλειά τους.

Έχω μια φανταστική οικογένεια (τρία κορίτσια) και ξέρω καλά πόση αξία έχουν οι φωτογραφίες για μια οικογένεια. Οι εικόνες που κάνουμε σήμερα θα μείνουν μαζί μας για μια ζωή, και παραπάνω…

Σε όλο αυτό το διάστημα θα πέσουν πάνω τους πολλά ζευγάρια μάτια.  Και αυτή είναι η πραγματική τους αξία. Φαντάσου μια ημέρα που το παιδί σου, θα δείχνει στο δικό του παιδί το άλμπουμ από τη βάπτισή του, ή το γάμο σας. Φαντάσου τα συναισθήματά τους και τα δικά σου.

Μόνο οι φωτογραφίες μένουν.

Η έδρα μου και το γραφείο μου βρίσκονται στην Κόρινθο, όπου λειτουργεί και χώρος παρουσιάσεων.

Με χαρά καλύπτω εκδηλώσεις στην Αθήνα, στην Πελοπόννησο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Επικοινωνία με τον Βασίλη Αδαμόπουλο

Τηλ.: (+30) 6944 667638
Email: [email protected]
Ιστοσελίδα: Φωτογράφος Βάπτισης

Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Φωτογράφοι“.