Φωτογράφος Αναστάσιος Φιλόπουλος – Anastasios Filopoulos

  Φωτογράφος Αναστάσιος Φιλόπουλος - Anastasios Filopoulos

  Το να γράψει κανείς πράματα για τον εαυτό του φαντάζει κάπως δύσκολο για εμένα. Το καλύτερο ειναι να γνωρίζεις κάποιον και να τον μαθαίνεις σιγά σιγά, αλλά και να ακούς λόγια για αυτόν από ανθρώπους γύρω του που τον ξέρουν καλά.

  Για μένα αυτά που μπορώ να σας πώ πριν με γνωρίσετε μέσα από τη δουλειά μου αλλά και από κοντά, είναι ότι αγαπάω πολύ τη φωτογραφία, ακούω πολλές ώρες μουσική, λατρεύω τους Beatles, μου αρέσει να απολαμβάνω καφέ στα Starbucks, μου λείπει το Λονδίνο στο οποίο έζησα ένα μέρος της ζωής μου, διαβάζω ποίηση, βλέπω συχνά ποδόσφαιρο, περιμένω κάθε χρόνο πώς και πώς τα Χριστούγεννα, μου αρέσει να ταξιδεύω και να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους στη ζωή μου, αγαπημένο μου graphic novel είναι το Blankets του Craig Thompson και πολλά πολλά ακόμα που θα τα ανακαλύψετε όταν βρεθούμε από κοντά.

  Το πιο σημαντικό είναι ότι ακολουθώ στη ζωή μου την πιο σοφή συμβουλή που μου είχε δώσει ο πατέρας μου κάποτε και αυτή ήταν “Αγάπησε αυτό που κάνεις για να σε αγαπήσει και εκείνο”.

  Και αυτό που κάνω έχει να κάνει με πολλή αγάπη και από εμένα προς ανθρώπους και από εκείνους προς τα εμένα…και όπως έχουν τραγουδήσει και οι Beatles:

  And in the End
  The Love you take
  Is equal to the Love you make

  Τηλέφωνο: (+30) 694 54 90 139
  Email: mail@anastasiosfilopoulos.com
  Website: anastasiosfilopoulos.com

  Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Φωτογράφοι“.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *