Ρiar’s – Αίθουσα Εκδηλώσεων στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ρiar’s - Αίθουσα Εκδηλώσεων στη Νέα Φιλαδέλφεια

Από τις κλασικές και αγαπημένες προτάσεις στο χώρο των εκδηλώσεων, το Piar’s εδώ και χρόνια ξεχωρίζει για την πολυτέλεια των χώρων και για το μοναδικά υψηλό επίπεδο παροχών και εξυπηρέτησης που προσφέρει.

Αφιερωμένο σε εσάς που ψάχνετε κάτι διαφορετικό κοντά στο κέντρο της Αθήνας, αλλά μακριά από τα συνηθισμένα, απολαμβάνει το μοναδικό προνόμιο να πλαισιώνεται από την πράσινη όαση του όμορφου άλσους της Φιλαδέλφειας. Οι όμορφοι χώροι του, τους οποίους επιμελήθηκε ο Αθανάσιος Κολλίντζας, συνδυάζουν την καλαισθησία της αρχιτεκτονικής μιας άλλης εποχής με όλες τις απαραίτητες πινελιές ώστε να προσφέρει, εκτός από υψηλή αισθητική, τις τελευταίες τάσεις στον εξοπλισμό, αλλά και όλα τα τεχνολογικά μέσα που εγγυώνται μια απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση που ξεχωρίζει.

Κομψά λινά τραπεζομάντιλα, πολυτελείς αναπαυτικές καρέκλες με καλύμματα από φίνα υφάσματα, αριστοκρατικές κουρτίνες σε γήινες αποχρώσεις και ατμοσφαιρικός φωτισμός, που αναδεικνύει όλα τα ιδιαίτερα στοιχεία του χώρου, συνθέτουν ένα ρομαντικό σκηνικό που κερδίζει τις αισθήσεις. Κάθε λεπτομέρεια του συνηγορεί στη δική σας απόλαυση και βάζει το δικό της λιθαράκι στο παιχνίδι των αναμνήσεων.

Διεύθυνση: Δεκελείας 213, Τ.Κ. 14342, Νέα Φιλαδέλφεια

Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Αίθουσες“.