Πόσο Έτοιμη/ος Είμαι για Γάμο; Ένα Wedding Quiz στο Οποίο Πρέπει να Διαπρέψεις

Ένας γάμος έχει και απαιτήσεις και δεν είναι μόνο το νυφικό ή το γαμπριάτικο κοστούμι! Κάνε και εσύ το test αυτό και δες πόσο έτοιμη/ος είσαι!

Wedding Manual / Quiz: Πόσο Έτοιμη/ος Είμαι για Γάμο;

Σημείο αναφοράς για όλους μας ήταν, είναι και θα είναι ο γάμος μας, αυτός που έγινε, αυτός που γίνεται και αυτός που θα γίνει…

Αλλά είσαι πραγματικά έτοιμη για γάμο;

Όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ σημαντικό πριν πάρεις τη μεγάλη απόφαση να μοιραστείς την καθημερινότητα και την προσωπικότητά σου με κάποιον, να έχεις κάνει, δει, γευθεί, εκπαιδευτεί σε κάποια πράγματα. Γιατί ένας γάμος έχει και απαιτήσεις και δεν είναι μόνο το νυφικό ή το γαμπριάτικο κοστούμι!

Γι’ αυτό και εμείς επιλέξαμε 20 πράγματα για να κάνεις το προσωπικό σου test γάμου και αν και κάποια μπορεί να έχουν μια δόση χιούμορ ίσως το παρακάτω wedding manual / quiz σε βάλει σε σκέψεις να βιαστείς, να καθυστερήσεις ή ακόμα και να… ακυρώσεις το γάμο!

Πόσο Έτοιμη/ος Είμαι για Γάμο;

1. Εννοείται πρέπει να έχεις πάει 5ήμερη με το σχολείο… που να βρεις όλους τους συμμαθητές και το ατέλειωτο fun στην σφαίρα του γάμου.

2. Προτεραιότητες… OK έκανες καριέρα τώρα να αφοσιωθείς στον γάμο. Τί; Δεν έκανες, άλλα θέλεις; Προς Θεού μην τα μπλέξεις αυτά τα δύο!

3. Να ξέρεις να φτιάχνεις Μπακλαβά ή άλλο σιροπιαστό γλυκό! Μη γελάς είναι στα SOS γιατί λογικά θα έχεις και πεθερά!

4. Να έχεις αλλάξει μια φορά τουλάχιστον στη ζωή σου την πάνα ενός παιδιού.

5. Να έχεις κάνει σεξο-τουρισμό γιατί κατά τη διάρκεια του γάμου δεν θα κάνεις ποτέ.

6. Να έχεις κατανοήσει τί είναι ο γάμος. Η σωστή αντίληψη θα σε βοηθήσει να δεις καθαρά τις αλλαγές που θα έρθουν μόλις βγάλεις το ρύζι από πάνω σου.

7. Να έχεις 2 κολλητές/κολλητούς που τους λες τα πάντα… ε κάπως θα πρέπει να κάνεις και εσύ την ψυχοθεραπεία σου μέσα στο γάμο.

8. Να ξέρεις ακριβώς γιατί θες να παντρευτείς. Μήπως είναι για να κάνεις παιδιά; Είναι η οικονομική εξασφάλιση; Τί ακριβώς; Τότε θα ανακαλύψεις ότι ο γάμος σου θα είναι επιτυχημένος.

9. Να έχεις κάνει ένα σεξουαλικό όργιο ή έστω ένα threesome 😛

10. Nα σιγουρευτείς ότι ξέρεις να μαγειρεύεις στην περίπτωση που το άλλο σου μισό τα πήρε κρανίο και δεν μαγειρεύει σήμερα… οκ, τι θα φας αν είναι κλειστά τα ντελιβεράδικα;

11. Να έχεις κάνεις σχέσεις/σεξ με .. όλα τα ζώδια! Εντάξει 12 είναι και εσύ θα έχεις μια ολοκληρωμένη αστρολογική εκπαίδευση.

12. Να έχεις κάνει ελεύθερο camping… αν το σκεφτείς δεν είναι και πολύ ρομαντικό ζευγάρια να κάνουν ελεύθερο camping γιατί εκτός απ’ την αγριάδα της φύσης .. η κοινωνικότητα σου σε σχέση με τους άλλους campers θα είναι μειωμένη αφού παντρεύτηκες.

13. Να έχεις παντρέψει 4-5 φίλες για να έχεις μια άποψη εκ των έσω για τα απρόοπτα που μπορεί να τύχουν σε ένα γάμο.

14. Να έχεις κάνει ατέλειωτο clubbing!

15. Κάνε ένα ταξίδι μόνος/η σου! Αυτή θα είναι η τελευταία φορά αφού είναι λιγάκι weirdo να πεις στον σύντροφό σου… θα πάω μόνος μου διακοπές στο Κουφονήσι γιατί θέλω να περάσω καλά με τον εαυτό μου… και θα περάσεις γι’ αυτό κάντο!

16. Να έχεις φύγει απ’ το πατρικό σου… τι μην μου πεις ότι αμέσως από το πατρικό στο σπίτι του γάμου; Α όχι! Πρέπει να δοκιμαστείς στο νοικοκυριό.

17. Να έχεις ξυπνήσει σε άλλο σπίτι και να μην έχεις ιδέα πως βρέθηκες εκεί και τι έκανες το προηγούμενο βράδυ! Ούτε πιο είναι αυτό το άσχημο πρόσωπο που αυτή την στιγμή βλέπεις μπροστά σου.

18. Να έχεις κάνει επανάσταση στη δουλειά… Τί δεν μου δίνετε αύξηση… I don’t care. Παραιτούμαι και πάω για καφέ στον ήλιο. Ωχου.. ε μετά το γάμο το παραιτούμαι το λες πιο δύσκολα δεν συμφωνείς;

19. Ξεπέρασε μια φοβία σου! Επειδή μέσα στον γάμο δεν έχεις την επιλογή και πρέπει να ανταποκρίνεσαι σε δύσκολες καταστάσεις (ειδικά μόλις κάνεις παιδάκια) είναι ένα καλό crash test του εαυτού σου και καλό θα ήταν να γίνει!

20. Διάβασε αναλυτικά όλη την κατηγορία “Γάμος” γιατί εκεί θα βρεις από το νυφικό/κοστούμι σου μέχρι πως πρέπει να είναι το σωστό catering!

Τώρα νομίζω είσαι λίγο πιο έτοιμη/ος για γάμο!