Ξύλινη Τσάντα / Θήκη MacBook από τη MUJJO σε Συνεργασία με την CURβA

Αν ψάχνετε μια διαφορετική τσάντα/θήκη για το MacBook σας τότε η MUJJO σε συνεργασία με την CURβA, προτείνουν κάτι εντελώς πρωτοποριακό!

Ξύλινη Θήκη για MacBook από τη MUJJO σε Συνεργασία με την Ελληνική CURβA

Ένα διαφορετικό προϊόν, μια ξύλινη θήκη για  MacBook, βγήκε στην αγορά πριν λίγους μήνες από την γνωστή ολλανδική εταιρεία MUJJO, η οποία ασχολείται αποκλειστικά με εξαρτήματα γύρω από τα προϊόντα της Apple.

Ανάμεσα σε γάντια για touchscreens, θήκες κινητών και άλλα, αποφάσισαν να αναθέσουν στην Ελληνική εταιρεία CURβA ένα πολύ ξεχωριστό έργο, την κατασκευή μιας ξύλινης τσάντας για την αποθήκευση των φορητών υπολογιστών MacBook της Apple.

Σε συνεργασία με τον βραβευμένο βιομηχανικό σχεδιαστή Αθανάσιο Μπάμπαλη, η CURβA κατόρθωσε  να ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία ένα πραγματικά δύσκολο project, με αποτέλεσμα την κατασκευή ενός ακόμα high end προϊόντος για λογαριασμό άλλης εταιρείας.

Λίγα Λόγια για την CURβA

Εδώ και 30 περίπου χρόνια η CURβA προσφέρει τις υπηρεσίες της στο χώρο του επίπλου, με απόλυτη συνέπεια και σεβασμό στους πελάτες που προμηθε’υονται τα προϊόντα της.

Η πολύχρονη πείρα πάνω στο έπιπλο, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός, η συνέπεια, οι ανταγωνιστηκές τιμές και οι πολύ δύσκολες κατασκευές που φέρει εις πέρας, χαρίζουν στη CURβA μια από τις υψηλότερες θέσεις στο χώρο των καμπυλωτών εξαρτημάτων, τόσο στην Ελληνική αγορά όσο και στην αγορά των Βαλκανίων.

Για τη CURβA τα καμπυλωτά δεν είναι απλά εμπορεύματα τα οποία προορίζονται για πώληση, αλλά μια πηγή πρόκλησης, συνεχούς έρευνας και εφαρμογής με μοναδικό στόχο την τελειοποίηση.