Ξενοδοχείο Best Western Fenix – Γλυφάδα, Αθήνα

Το Best Western Fenix Hotel, ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Γλυφάδας, μέλος της παγκόσμιας αλυσίδας ξενοδοχείων Best Western Fenix.

Ξενοδοχείο Best Western Fenix - Γλυφάδα, Αθήνα
Ξενοδοχείο Best Western Fenix – Γλυφάδα, Αθήνα
Rate this post!

Το ξενοδοχείο Best Western Fenix, ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Γλυφάδας, μέλος της μεγαλύτερης παγκόσμιας αλυσίδας ξενοδοχείων Best Western Fenix, αποτελεί τον ιδανικότερο τόπο διαμονής για την επίσκεψή σας στην Αθήνα.

Στο ξενοδοχείο Best Western Fenix μπορείτε να διοργανώσετε διάφορες εκδηλώσεις όπως τη δεξίωση του γάμου σας ή τη δεξίωση της βάπτισης του παιδιού σας.

Ακόμα μπορείτε να χρησιμοποιήστε τις αίθουσες συνεδριάσεων του ξενοδοχείου για τα επαγγελματικά σας συνέδρια και τις συναντήσεις σας.

Επικοινωνία με το Ξενοδοχείο Best Western Fenix

Αρτεμισίου 1-3, Γλυφάδα, Αθήνα – 16675

Τηλ.: +30 210 891 4000 (Πατήστε για απευθείας κλήση)

Εταιρική Ιστοσελίδα: Ξενοδοχείο Best Western Fenix

Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Ξενοδοχεία“.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Alfa-Catering

Alfa Catering

Alfa CateringRate this post! Catering Υπηρεσίες – Alfa Catering: Ο όμιλος Alfa Catering δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας στο χώρο της μαζικής εστίασης και της τροφοδοσίας από το 1992. Η εταιρεία αναλαμβάνει τη διοργάνωση δεξιώσεων, γευμάτων, πάρτι και ειδικών εκδηλώσεων, με αφορμή σημαντικές προσωπικές και επαγγελματικές περιστάσεις της ζωής σας. Με έμβλημα […]

Do It Catering

Do It Catering

Do It CateringRate this post! Catering Υπηρεσίες – Do It Catering: Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο των γεύσεων και της διοργάνωσης εκδηλώσεων (catering) , με δύο δικούς του χώρους -το Do It Exclusive και το Do It Privé– το Do It Catering αποτελεί εγγύηση για κάθε είδους κοινωνική και επαγγελματική εκδήλωση. Κείμενα για Προσκλητήρια Γάμου – Στιχάκια […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *