Ξενοδοχείο Best Western Fenix – Γλυφάδα, Αθήνα

Το Best Western Fenix Hotel, ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Γλυφάδας, μέλος της παγκόσμιας αλυσίδας ξενοδοχείων Best Western Fenix.

Ξενοδοχείο Best Western Fenix - Γλυφάδα, Αθήνα

Το ξενοδοχείο Best Western Fenix, ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Γλυφάδας, μέλος της μεγαλύτερης παγκόσμιας αλυσίδας ξενοδοχείων Best Western Fenix, αποτελεί τον ιδανικότερο τόπο διαμονής για την επίσκεψή σας στην Αθήνα.

Στο ξενοδοχείο Best Western Fenix μπορείτε να διοργανώσετε διάφορες εκδηλώσεις όπως τη δεξίωση του γάμου σας ή τη δεξίωση της βάπτισης του παιδιού σας.

Ακόμα μπορείτε να χρησιμοποιήστε τις αίθουσες συνεδριάσεων του ξενοδοχείου για τα επαγγελματικά σας συνέδρια και τις συναντήσεις σας.

Επικοινωνία με το Ξενοδοχείο Best Western Fenix

Αρτεμισίου 1-3, Γλυφάδα, Αθήνα – 16675

Τηλ.: +30 210 891 4000 (Πατήστε για απευθείας κλήση)

Εταιρική Ιστοσελίδα: Ξενοδοχείο Best Western Fenix

Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Ξενοδοχεία“.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπεγνής Ζαχαροπλαστείο

Μπεγνής Ζαχαροπλαστείο

Οι γλυκές λεπτές γεύσεις του Ζαχαροπλαστείου Μπεγνής κατά κοινή ομολογία είναι προορισμένες να ταξιδέψουν τον ουρανίσκο σας σε μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Άλλωστε πρόκειται για ένα ζαχαροπλαστείο που χρόνια τώρα σας ξεναγεί σε μια πρωτότυπη «γκαλερί» γλυκών, τα οποία από την πρώτη δοκιμή σαγηνεύουν τις αισθήσεις με την απαράμιλλη ποιότητα και το μεράκι που κρύβει η […]

Soap Tales

Soap Tales

Μια φορά κι έναν καιρό οι άνθρωποι ανακάλυψαν το σαπούνι…  και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καθαρότεροι… Σήμερα λοιπόν το σαπούνι μπορεί να μας προσφέρει κάτι παραπάνω από καθαριότητα. Μπορεί να μας εμπνεύσει μια ιστορία και μέσα από τον αφρό του να ξαναγεννηθεί μια πριγκίπισσα ή ένας μαγεμένος βάτραχος. Κάθε κομμάτι είναι ένα πολύχρωμο παραμύθι, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *