Ξενοδοχείο Best Western Fenix – Γλυφάδα, Αθήνα

Το Best Western Fenix Hotel, ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Γλυφάδας, μέλος της παγκόσμιας αλυσίδας ξενοδοχείων Best Western Fenix.

Ξενοδοχείο Best Western Fenix - Γλυφάδα, Αθήνα
Ξενοδοχείο Best Western Fenix – Γλυφάδα, Αθήνα
Rate this post!

Το ξενοδοχείο Best Western Fenix, ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Γλυφάδας, μέλος της μεγαλύτερης παγκόσμιας αλυσίδας ξενοδοχείων Best Western Fenix, αποτελεί τον ιδανικότερο τόπο διαμονής για την επίσκεψή σας στην Αθήνα.

Στο ξενοδοχείο Best Western Fenix μπορείτε να διοργανώσετε διάφορες εκδηλώσεις όπως τη δεξίωση του γάμου σας ή τη δεξίωση της βάπτισης του παιδιού σας.

Ακόμα μπορείτε να χρησιμοποιήστε τις αίθουσες συνεδριάσεων του ξενοδοχείου για τα επαγγελματικά σας συνέδρια και τις συναντήσεις σας.

Επικοινωνία με το Ξενοδοχείο Best Western Fenix

Αρτεμισίου 1-3, Γλυφάδα, Αθήνα – 16675

Τηλ.: +30 210 891 4000 (Πατήστε για απευθείας κλήση)

Εταιρική Ιστοσελίδα: Ξενοδοχείο Best Western Fenix

Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Ξενοδοχεία“.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Apolis

Άπολις – Αίθουσα Εκδηλώσεων, Πολυχώρος στην Πετρούπολη

Άπολις – Αίθουσα Εκδηλώσεων, Πολυχώρος στην ΠετρούποληRate this post! H θέα της φωτισμένης νυχτερινής Αθήνας μπορεί να δανείσει τη μαγεία που αναζητάτε για τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας επιλέγοντας το Άπολις. Αγναντεύοντας από ψηλά το αστικό τοπίο, ο ιδιαίτερος αυτός χώρος συνδυάζει με τρόπο μοναδικό την καλαισθησία, την πολυτέλεια και τη ζεστασιά, στοιχεία που […]

Ζαχαροπλαστεία Τσίρου

Ζαχαροπλαστεία Τσίρου

Ζαχαροπλαστεία ΤσίρουRate this post! Ποιότητα, συνέπεια και μεράκι είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας που κάνει τα Ζαχαροπλαστεία Τσίρου την καλύτερη επιλογή για ένα event που θα συζητηθεί. Με ιστορία από το 1956, τα Ζαχαροπλαστεία Τσίρου είναι διάσημα για την πλήρη γκάμα προϊόντων ζαχαροπλαστικής, καθώς και τις εκλεκτές γεύσεις από τη διεθνή κουζίνα. Εκλεκτής ποιότητας υλικά […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *