Ξενοδοχείο Best Western Fenix – Γλυφάδα, Αθήνα

  Το Best Western Fenix Hotel, ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Γλυφάδας, μέλος της παγκόσμιας αλυσίδας ξενοδοχείων Best Western Fenix.

  Ξενοδοχείο Best Western Fenix - Γλυφάδα, Αθήνα
  Ξενοδοχείο Best Western Fenix – Γλυφάδα, Αθήνα
  Rate this post!

  Το ξενοδοχείο Best Western Fenix, ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Γλυφάδας, μέλος της μεγαλύτερης παγκόσμιας αλυσίδας ξενοδοχείων Best Western Fenix, αποτελεί τον ιδανικότερο τόπο διαμονής για την επίσκεψή σας στην Αθήνα.

  Στο ξενοδοχείο Best Western Fenix μπορείτε να διοργανώσετε διάφορες εκδηλώσεις όπως τη δεξίωση του γάμου σας ή τη δεξίωση της βάπτισης του παιδιού σας.

  Ακόμα μπορείτε να χρησιμοποιήστε τις αίθουσες συνεδριάσεων του ξενοδοχείου για τα επαγγελματικά σας συνέδρια και τις συναντήσεις σας.

  Επικοινωνία με το Ξενοδοχείο Best Western Fenix

  Αρτεμισίου 1-3, Γλυφάδα, Αθήνα – 16675

  Τηλ.: +30 210 891 4000 (Πατήστε για απευθείας κλήση)

  Εταιρική Ιστοσελίδα: Ξενοδοχείο Best Western Fenix

  Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Ξενοδοχεία“.

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Κτήμα Δικαιούλια - Κορωπί

  Κτήμα Δικαιούλια – Κορωπί

  Κτήμα Δικαιούλια – ΚορωπίRate this post! Τo Κτήμα Δικαιούλια αποτελεί έναν εκπληκτικό χώρο 13,5 στρεμμάτων στο Κορωπί, πάνω σε ένα καταπράσινο λόφο που αγναντεύει όλο τον κάμπο των Μεσογείων. H πρόσβαση είναι ιδιαίτερα εύκολη μέσω της Αττικής οδού, Βάρης Κορωπίου και Λαυρίου. Είναι χωρισμένο σε τρία επίπεδα. Η πισίνα περιτριγυρισμένη από ένα όμορφο πλακόστρωτο, οριοθετείται […]

  Begnis-Catering

  Mπεγνής Catering

  Mπεγνής CateringRate this post! Catering Υπηρεσίες – Mπεγνής Catering: Συνώνυμη με την ποιότητα και την υψηλή αισθητική, η Mπεγνής Catering αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει κάθε σας επιθυμία, υλοποιώντας όλα όσα ονειρεύεστε. Για τις πιο ξεχωριστές στιγμές σας η καταξιωμένη στο χώρο της εστίασης Mπεγνής Catering και οι αφοσιωμένοι συνεργάτες της σας εγγυώνται απόλυτη επιτυχία σε κάθε εκδήλωση. Με οδηγό […]

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *