Νυφικά 2017 Καλοκαίρι – 30 Υπέροχα Νυφικά Φορέματα από την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι

30 υπέροχες νυφικές προτάσεις για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017, εμπνευσμένες απευθείας από την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι.

Νυφικά 2017 Καλοκαίρι
Νυφικά 2017 Καλοκαίρι – 30 Υπέροχα Νυφικά Φορέματα από την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι
Rate this post!

Όλες οι γυναίκες ονειρεύονται την ημέρα του γάμου τους.

Και φυσικά, το κυριότερο για μια αψεγάδιαστη εμφάνιση σε αυτή την τόσο σημαντική ημέρα, είναι η επιλογή του τέλειου νυφικού.

Με την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι να έχει πλέον ολοκληρωθεί και τους μεγάλους οίκους μόδας να έχουν παρουσιάσει τις haute couture και νυφικές προτάσεις τους για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017, επιλέξαμε για εσάς 30 υπέροχα νυφικά για να σας εμπνεύσουν στη δύσκολη αυτή επιλογή.

Απολαύστε λοιπόν αυτά τα 30 νυφικά φορέματα για το 2017, τα οποία αποτελούν αντικείμενο πόθου για κάθε μέλλουσα νύφη και μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τη κατηγορία μας με τα Νυφικά για ακόμα περισσότερες ιδέες.

Αν πάλι θέλετε και ιδέες για γαμπριάτικα κοστούμια μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο σχετικό μας άρθρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Helena-Kyritsi

Helena Kyritsi

Helena KyritsiRate this post! Γεννημένη στην Αθήνα και με καλλιτεχνικές ρίζες η Helena Kyritsi ενδιαφέρθηκε για τη μόδα από τη νεαρή ηλικία των 9 ετών. Τον ελεύθερο χρόνο της τον περνούσε σχεδιάζοντας. Κείμενα για Προσκλητήρια Γάμου – Στιχάκια για Προσκλητήρια ΓάμουΡομαντικές Ταινίες – Οι 10 Καλύτερες Αισθηματικές Ταινίες με ΚλάμαΑρχαιοελληνικά Νυφικά: Μοναδικά Νυφικά με Νότα Αρχαίας […]

Ζαχαροπλαστεία Despina - Η... "Μυστική" Συνταγή των Μιλφέιγ

Ζαχαροπλαστεία Δέσποινα – Η… Μυστική Συνταγή των Μιλφέιγ

Ζαχαροπλαστεία Δέσποινα – Η… Μυστική Συνταγή των ΜιλφέιγRate this post! Τι σας έρχεται πρώτα στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη μιλφέιγ; Μα, φυσικά, ένα και μόνο γυναικείο όνομα: Despina (Δέσποινα)! Μιλφέιγ σημαίνει χίλια φύλλα και το γλυκό αυτό είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ζαχαροπλαστείο Δέσποινα, του οποίου η μυστική συνταγή συνεχίζει να προσελκύει το αγοραστικό κοινό […]