Ναϊάδες Εvent’s Room – Αίθουσα Εκδηλώσεων στον Πειραιά

Ναϊάδες Εvent’s Room - Αίθουσα Εκδηλώσεων στον Πειραιά

Στον Πειραιά, πίσω από το ναό του Αγίου Διονυσίου, ένα πέτρινο κτίριο εκατοντάδων ετών μεταμορφώθηκε σε υπέροχο χώρο προσωπικών και εταιρικών εκδηλώσεων.

Η αίθουσα Ναϊάδες λειτουργεί ανακαινισμένη με στόχο την ανάδειξη της ιστορίας του κτιρίου, χωρίς όμως να λείπουν σύγχρονες πολυτέλειες, όπως το καμαρίνι των νεονύμφων, τα τελευταίας τεχνολογίας ηχητικά και φωτιστικά συστήματα, η τεράστια πίστα χορού και οι εξαιρετικού στυλ τουαλέτες. Η ζεστασιά που αποπνέουν οι πέτρινοι τοίχοι και το ξύλινο πάτωμα, οι αρχοντικά φινιρισμένες ταπετσαρίες, οι ιδιαίτερες γωνιές και οι έξυπνα διαμορφωμένες επιφάνειες δημιουργούν ιδανικό σκηνικό. Μεγάλο πλεονέκτημα των Ναϊάδων είναι η εξασφάλιση αποκλειστικής συνεργασίας με το Galaxy Events & Catering της οικογένειας Τσιλιχρήστου.
Η επιμονή στην παραδοσιακή παρασκευή των εδεσμάτων και γλυκών με τα αγνότερα υλικά και οι εκλεπτυσμένες -εστιατορικές- γεύσεις εγγυώνται γαστρονομικό αποτέλεσμα που θα συζητηθεί από τους καλεσμένους σας. Το Galaxy Events & Catering μπορεί να φροντίσει λεπτομέρειες της δεξίωσης (π.χ. διακόσμηση, μουσική επένδυση, απασχόληση των παιδιών) ικανοποιώντας τις ανάγκες σας.

Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Αίθουσες“.