Ιδέες για μπομπονιέρες γάμου

Ιδέες για μπομπονιέρες γάμου

Οι μπομπονιέρες του γάμου σας είναι το μόνο πράγμα που θα πάρουν μαζί τους οι καλεσμένοι σας φεύγοντας από το γάμο σας. Έχετε δώσει τόση προσοχή και έχετε ξοδέψει τόσο χρόνο ψάχνοντας το ιδανικό νυφικό, την τέλεια διακόσμηση της δεξίωσης και το καλύτερο catering.

Πρέπει λοιπόν να δώσετε και στις γαμήλιες μπομπονιέρες την ανάλογη προσοχή.

Ο τρόπος που θα τις μοιράσετε. Αν δεν είναι όλοι οι καλεσμένοι του γάμου σας καλεσμένοι και στη γαμήλια δεξίωση θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα μοιράσετε σε όλους τις μπομπονιέρες στην εκκλησία ή όχι.

Ταιριάξτε τις μπομπονιέρες σας με το στυλ και το ύφος του γάμου σας. Χρησιμοποιήστε λεπτομέρειες από τις προσκλήσεις του γάμου και του στολισμού και δώστε μία προσωπική νότα όπως αυτοκόλλητα ή ταμπελίτσες με τα αρχικά σας.

Αντί να ξοδέψετε λεφτά για μπομπονιέρες που πολύ πιθανό να καταλήξουν σε κάποιο αυτοκίνητο παρατημένες, κάντε τα χρήματα δωρεά σε κάποιο φιλανθρωπικό σύλλογο. Τοποθετήστε σε κάθε θέση μία κάρτα που θα ενημερώνει τους καλεσμένους σας για τη δωρεά.

Μπορείτε να συνδυάσετε τη μπομπονιέρα με κάποιο ιδιαίτερο και πιο προσωπικό δώρο. Προσφέρετε μικρά βαζάκια με σπιτικό γλυκό του κουταλιού, μέλι με καρύδια, βεντάλιες αν ο γάμος σας γίνει τους πολύ ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες, ή κάτι παραδοσιακό από το τόπο καταγωγής σας που θα κάνουν το γάμο σας ακόμη πιο ιδιαίτερο και μοναδικό.

Μπορείτε να συνδυάσετε τα δώρα ή τις μπομπονιέρες που θα κάνετε με το στολισμό του τραπεζιού. Βάλτε τα κουφέτα σε πλαστικά χρωματιστά κουτιά που θα ταιριάζουν με το ύφος του γάμου σας.

Αν θέλετε να μειώσετε το κόστος από τις μπομπονιέρες σας ή να κάνετε τα χρήματα δωρεά βάλτε στο κέντρο κάθε τραπεζιού ή σε ένα κεντρικό τραπέζι μεγάλες γυάλες με κουφέτα. Οι καλεσμένοι σας μπορούν να πάρουν κουφέτα μαζί τους σε μικρά χάρτινα χωνάκια που θα έχετε δίπλα στις γυάλες.

Πηγή: weddingtales.gr