Κυβέλη Ζαχαροπλαστεία

Κυβέλη Ζαχαροπλαστεία

H ιδέα για τα ζαχαροπλαστεία Κυβέλη γεννήθηκε πριν από 8 χρόνια μέσα από την αγάπη της ιδρύτριας για τα γλυκά, και είναι το αποτέλεσμα χρόνων προσωπικής ενασχόλησης, πειραματισμών και αναζητήσεων με το γλυκό. Η Κυβέλη Παπαϊωάννου αποφάσισε να αλλάξει την επαγγελματική της πορεία, κάνοντας την μέχρι τότε προσωπική της αγάπη, επάγγελμα.

Η ίδια, ξεκίνησε από έναν εντελώς διαφορετικό κλάδο, σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στο Marketing στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, ενώ αμέσως μετά απέκτησε ένα ΜΒΑ στο International Management από το πανεπιστήμιο του Exeter. Στην συνέχεια εργάστηκε με μεγάλη επιτυχία ως product manager και brand manager για ορισμένα από τα πιο γνωστά ονόματα όπως De’longhi, Algida και Lipton. Τελικά όμως την κέρδισε η αγάπη της για την δημιουργία των γλυκών, μια αγάπη που καθοδήγησε και τις δημιουργίες της. Το πρώτο ζαχαροπλαστείο ξεκίνησε στα Βριλήσσια και ταύτισε το όνομα Κυβέλη με τους μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς, την προσήλωση στην επιλογή των καλύτερων υλικών, την προσοχή στην παρασκευή των γλυκών, αλλά και την μοναδική αισθητική. Σήμα κατατεθέν της Κυβέλης, το Oreo-cookies cheesecake, ένα γλυκό που αγαπήθηκε φανατικά.

Η αγάπη του κόσμου και η επιτυχία του πρώτου καταστήματος, επέτρεψε την δημιουργία του δεύτερου στο Πολύγωνο, με «ανοιχτό» μεγάλο εργαστήριο, που στόχο είχε να μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος τον τρόπο παρασκευής αλλά και διακόσμησης των γλυκών.

Η ίδια η Κυβέλη εξακολουθεί να ασχολείται καθημερινά με την παρασκευή των γλυκών και φροντίζει ώστε το σύνολο των ανθρώπων που στελεχώνουν τα ζαχαροπλαστεία της, να μοιράζεται το ίδιο πάθος και τις ίδιες αξίες για τις γευστικές δημιουργίες που φέρουν την υπογραφή της.

Υπηρεσίες

Ανεξάρτητα από το λόγο της εκδήλωσης, κάθε περίσταση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για μια ανάμνηση που θα μείνει αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας. Η εμπειρία μας, η φροντίδα, το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό των ζαχαροπλαστείων Κυβέλη εξασφαλίζει ότι θα έχετε τις πιο γλυκές αναμνήσεις.

Δίνουμε μεγάλη σημασία στην λεπτομέρεια, στην προετοιμασία και στην ποιότητα ώστε εσείς να μπορείτε να χαρείτε ανενόχλητα την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας, τα γενέθλια του παιδιού σας, ή το κλείσιμο εκείνης της επαγγελματική συμφωνία. Οι πελάτες που μας εμπιστεύονται ξέρουν ότι απολαμβάνουν  γεύση, αισθητική και εξαιρετικές υπηρεσίες ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την επισημότητα της εκδήλωσης.

Καλύπτουμε τις ανάγκες σας τόσο σε γλυκές δημιουργίες όσο και σε μοναδικές αλμυρές γεύσεις .

Εταιρική Ιστοσελίδα: Ζαχαροπλαστεία Κυβέλη

Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Ζαχαροπλαστεία“.