Κτήμα Vintage by Grand Catering στις Αχαρνές

  Το Κτήμα Vintage διαθέτει προσεκτικά επιμελημένους χώρους, κατάλληλους να φιλοξενήσουν δεξιώσεις όλο το χρόνο, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

  Κτήμα Vintage by Grand Catering Αχαρνές
  Κτήμα Vintage by Grand Catering στις Αχαρνές
  Rate this post!

  Το Κτήμα Vintage διαθέτει προσεκτικά επιμελημένους χώρους, κατάλληλους να φιλοξενήσουν δεξιώσεις όλο το χρόνο, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

  Η σύγχρονη και μοντέρνα διακοσμημένη αίθουσα μας, μπορεί να εξυπηρετήσει έως 350 άτομα καθιστά και 550 cocktail.
   

  Κτήμα Vintage

  Το Κτήμα Vintage μπορεί να εξυπηρετήσει έως 700 άτομα καθιστά και έως 1100 cocktail στον κατάλληλα διαμορφωμένα εξωτερικό χώρο.

  Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση σχετικά με τις παροχές και τις υπηρεσίες μας και θα χαρούμε πολύ να σας στείλουμε την ελκυστικότατη προσφορά μας, για την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει.

  Το Κτήμα Vintage βρίσκεται στην Λεωφόρο Τατοΐου 157, σε απόσταση 1 χλμ από την Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας (στην έξοδο Θρακομακεδόνες – Ολυμπιακό Χωριό και μετά στην έξοδο για Βαρυμπόμπη ), μόλις 250 μέτρα από το Σιδηροδρομικό Σταθμό της Δεκέλειας, μισό χιλιόμετρο από το Ολυμπιακό Χωριό και 16 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας.
   

  Επικοινωνία με το κτήμα Vintage

  Τηλ.: 210 50.52.795 – 690 75.40.767 – 210 50.21.427

  Εταιρική Ιστοσελίδα: Κτήμα Vintage

  Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Κτήματα“.

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Aposto-Catering

  Aposto Catering

  Aposto CateringRate this post! Catering Υπηρεσίες – Aposto Catering: Το ραντεβού σας με τον κόσμο της γεύσης είναι μόλις ένα τηλεφώνημα μακριά. Η εταιρεία Aposto Catering αναλαμβάνει να ντύσει γευστικά το event σας με μια πανδαισία πιάτων που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Ταλαντούχοι chefs, που έχουν γράψει «χιλιόμετρα» πάνω από τα μαγειρικά σκεύη, […]

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *