Κτήμα Φαίδρα Κορωπί – Διατίθεται για Όλες τις Κοινωνικές Εκδηλώσεις

  Κτήμα Φαίδρα – Στην καρδιά των Μεσογείων, ανάμεσα σε αμπελώνες και ελιές, μέσα σε μία καταπράσινη έκταση και δίπλα στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

  Κτήμα Φαίδρα Κορωπί
  Κτήμα Φαίδρα Κορωπί – Διατίθεται για Όλες τις Κοινωνικές Εκδηλώσεις
  Rate this post!

  Κτήμα Φαίδρα Κορωπί  – Για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας, απαιτείται ένας χώρος ο οποίος θα πρέπει, σε συνδυασμό με την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, να αφήσει σε εσάς και τους καλεσμένους σας τις καλύτερες εντυπώσεις για αυτήν την καταπληκτική βραδιά.

  Η συνεργασία με τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα Catering της αγοράς, καθώς και με πολλά γραφεία οργάνωσης δεξιώσεων, εγγυώνται την μια επιτυχημένη εκδήλωση.

  Στην καρδιά των Μεσογείων, ανάμεσα σε αμπελώνες και ελιές, μέσα σε μία καταπράσινη έκταση και δίπλα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, άνοιξε τις πόρτες του ο νέος μας πολυχώρος, το Κτήμα Φαίδρα.

  Η εικόνα της εξοχής, το φυσικό περιβάλλον, χαρακτηριστικό του Αττικού τοπίου, η εύκολη πρόσβαση, τόσο απο τα Νότια όσο και από τα Βόρεια προάστια αλλά και η φιλική εξυπηρέτηση, κάνουν το Κτήμα Φαίδρα ένα χώρο ιδανικό για κάθε περίσταση.

  Ένα επιβλητικό γυάλινο κτίριο, με εσωτερική σάλα χωρητικότητας 600 ατόμων και πλαισιωμένο από υπαίθριους χώρους και κήπους, δίνει μια ιδιαίτερη αίσθηση ποιότητας.

  Οι συνεργάτες μας, όσο και το προσωπικό μας, επιλέχθηκαν με αυστηρά κριτήρια ώστε να ανταποκρίνονται μόνο σε υψηλές απαιτήσεις.

  Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε για να μας γνωρίσετε έτσι ώστε να συζητήσουμε απο κοντά τις επιθυμίες σας καθώς και τις προτάσεις μας για μια εκδήλωση όπως την φαντάζεστε.

  Επικοινωνία με το κτήμα Φαίδρα

  Από Αττική Οδό στην έξοδο Κ1 (Τοπικές Οδοί)
  Aπό Λεωφ. Μαρκόπουλου (Φανάρι Προαστιακού)
  Aπό Λεωφ. Βάρης – Κορωπίου (Φανάρι Προαστιακού)

  Τηλ.: 6973 081 878 | 6946 930 860

  Εταιρική Ιστοσελίδα: Κτήμα Φαίδρα

  Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Κτήματα“.

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Radisson-Blu-Park-Catering-Service

  Radisson Blu Park Catering Service

  Radisson Blu Park Catering ServiceRate this post! Catering Υπηρεσίες – Radisson Blu Park Catering Service: Προσωπική φροντίδα, επαγγελματισμός, συνέπεια και πρωτότυπες ιδέες είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Radisson Blu Park Catering Service την υπ’ αριθμόν ένα επιλογή για εκδηλώσεις 5 αστέρων. Είτε επιλέξετε το δικό σας χώρο για το event σας είτε κάποιο […]

  Γάμος & Βάπτιση "Nakos"

  Γάμος & Βάπτιση “Nakos”

  Γάμος & Βάπτιση “Nakos”Rate this post! Η εταιρεία Sotirios Nakos δραστηριοποιείται στη δημιουργία προσκλητηρίων γάμων και βαπτίσεων, έχοντας ήδη με τον ξεκάθαρο προσανατολισμό της, δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1995 και έως σήμερα ακολουθεί μια πορεία συνεχούς ανάπτυξης.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *