Κτήμα Φαίδρα Κορωπί – Διατίθεται για Όλες τις Κοινωνικές Εκδηλώσεις

Κτήμα Φαίδρα – Στην καρδιά των Μεσογείων, ανάμεσα σε αμπελώνες και ελιές, μέσα σε μία καταπράσινη έκταση και δίπλα στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Κτήμα Φαίδρα Κορωπί

Κτήμα Φαίδρα Κορωπί  – Για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας, απαιτείται ένας χώρος ο οποίος θα πρέπει, σε συνδυασμό με την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, να αφήσει σε εσάς και τους καλεσμένους σας τις καλύτερες εντυπώσεις για αυτήν την καταπληκτική βραδιά.

Η συνεργασία με τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα Catering της αγοράς, καθώς και με πολλά γραφεία οργάνωσης δεξιώσεων, εγγυώνται την μια επιτυχημένη εκδήλωση.

Στην καρδιά των Μεσογείων, ανάμεσα σε αμπελώνες και ελιές, μέσα σε μία καταπράσινη έκταση και δίπλα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, άνοιξε τις πόρτες του ο νέος μας πολυχώρος, το Κτήμα Φαίδρα.

Η εικόνα της εξοχής, το φυσικό περιβάλλον, χαρακτηριστικό του Αττικού τοπίου, η εύκολη πρόσβαση, τόσο απο τα Νότια όσο και από τα Βόρεια προάστια αλλά και η φιλική εξυπηρέτηση, κάνουν το Κτήμα Φαίδρα ένα χώρο ιδανικό για κάθε περίσταση.

Ένα επιβλητικό γυάλινο κτίριο, με εσωτερική σάλα χωρητικότητας 600 ατόμων και πλαισιωμένο από υπαίθριους χώρους και κήπους, δίνει μια ιδιαίτερη αίσθηση ποιότητας.

Οι συνεργάτες μας, όσο και το προσωπικό μας, επιλέχθηκαν με αυστηρά κριτήρια ώστε να ανταποκρίνονται μόνο σε υψηλές απαιτήσεις.

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε για να μας γνωρίσετε έτσι ώστε να συζητήσουμε απο κοντά τις επιθυμίες σας καθώς και τις προτάσεις μας για μια εκδήλωση όπως την φαντάζεστε.

Επικοινωνία με το κτήμα Φαίδρα

Από Αττική Οδό στην έξοδο Κ1 (Τοπικές Οδοί)
Aπό Λεωφ. Μαρκόπουλου (Φανάρι Προαστιακού)
Aπό Λεωφ. Βάρης – Κορωπίου (Φανάρι Προαστιακού)

Τηλ.: 6973 081 878 | 6946 930 860

Εταιρική Ιστοσελίδα: Κτήμα Φαίδρα

Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Κτήματα“.