Κτήμα Τριτσιμπίδα: Δεξιώσεις Γάμου – Βάπτισης, Πύργος Ηλείας

Κτήμα Τριτσιμπίδα: Στην καρδιά του κάμπου της Βαρβάσαινας Ηλείας και μόλις 5 χλμ. από τον Πύργο σας περιμένει να φιλοξενήσει τη δική σας εκδήλωση.

Κτήμα Τριτσιμπίδα: Δεξιώσεις Γάμου - Βάπτισης, Πύργος Ηλείας

Το κτήμα Τριτσιμπίδα στη Βαρβάσαινα Ηλείας, βρίσκεται σε μια κατάφυτη έκταση από ελαιόδεντρα 22 στρεμμάτων. Ο κύριος χώρος των εκδηλώσεων απλώνεται σε 4 στρέμματα και βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το παραδοσιακό πετρόκτιστο σπίτι του Τριτσιμπίδα.
 

Πρόσβαση στο Κτήμα Τριτσιμπίδα

Στην καρδιά του κάμπου της Βαρβάσαινας Ηλείας. Μόλις 5 χλμ. από τον Πύργο και 12 χλμ.από την Αρχαία Ολυμπία. Η πρόσβαση στο κτήμα είναι εύκολη είτε από την Ε.Ο Πύργου – Αρχ.Ολυμπίας, είτε από την Ε.Ο Πύργου-Κυπαρισσίας. Κι από τις δύο διαδρομές υπάρχουν ταμπέλες που θα διευκολύνουν τους καλεσμένους.
 

Εγκαταστάσεις Κτήματος Τριτσιμπίδα

Το κτήμα είναι διαμορφωμένο σε ευθύ επίπεδο, δίχως χωρίσματα, όπου στη μέση σχεδόν του χώρου είναι η πέτρινη πίστα 55m2. Έχετε άμεση ορατότητα με τους καλεσμένους σας, με δυνατότητα φιλοξενίας 1200 ατόμων για καθιστό δείπνο και 1500 ατόμων για figure food.

Δύο σκεπαστές αντικριστά κατασκευές καλύπτουν 500 άτομα. Υπάρχει ειδικός στεγασμένος χώρος για την προετοιμασία του catering και του προσωπικού. Φωτιζόμενοι πέτρινοι τοίχοι (accent walls) με επιλεγμένα θέματα σε κάδρα. Display area για τις θεματικές σας παρουσιάσεις και LED φωτισμός εναλασσόμενος σε ποικίλλα χρώματα καθώς και 2 στρέμματα γκαζόν σε 2 επίπεδα (φωτισμένο με dimmer).
 

Πάρκινγκ στο Κτήμα Τριτσιμπίδα

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο κτήμα λίγα μόλις μέτρα από την καρδιά της δεξίωσης, με δυνατότητα πάρκινγκ έως 170 αυτοκινήτων. Έξω ακριβώς από το κτήμα και περιμετρικά του χώρου με δυνατότητα πάρκινγ για λεωφορεία και πολλά ακόμα αυτοκινήτα.

Ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων σας υπάρχουν έμπειροι παρκαδόροι που θα σας βοηθήσουν να παρκάρετε άμεσα και με ασφάλεια. Επιπλέον διαφυλάσσουν τα αυτοκίνητά σας καθ’όλη την διάρκεια της εκδήλωσης. Ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων σας υπάρχουν έμπειροι παρκαδόροι από την ΚΑΠΝΙΣΗΣ SECURITY που θα σας βοηθήσουν να παρκάρετε άμεσα και με ασφάλεια.
 

Ωράριο Λειτουργίας στο Κτήμα Τριτσιμπίδα

Χωρίς κανέναν περιορισμό. Η μέρα και η νύχτα είναι δική σας να διασκεδάσετε μέχρι τελικής πτώσης…
 

Εκκλησάκια στο Κτήμα Τριτσιμπίδα

Μέσα στο κτήμα υπάρχει το οικογενειακό εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου. Στα 500m από το κτήμα και με εύκολη πρόσβση, βρίσκεται σε ύψωμα το υπέροχο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Χαράλαμπου.

Ο πατήρ Γεώργιος και η ενορία αναλαμβάνει την τέλεση των μυστηρίων και τη φροντίδα των καλεσμένων που έρχονται από μακρυά, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.
 

Επικοινωνία με το κτήμα Τριτσιμπίδα

Βαρβάσαινα Ηλείας – Δείτε το Χάρτη

Τηλ.: 6972098822 (ΜΗΛΩΝΙΔΗ ΕΙΡΗΝΗ)

Εταιρική Ιστοσελίδα: Κτήμα Τριτσιμπίδα

Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Κτήματα“.