Κτήμα Πανταζή: Γάμος & Βάπτιση με Φινέτσα

Κτήμα Πανταζή: Γάμος & Βάπτιση με Φινέτσα

Κτήμα Πανταζή: Σ’ ένα καταπράσινο κτήμα 4,5 στρεμμάτων στον Κουβαρά Αττικής (δίπλα στο Μαρκόπουλο) φτιάξαμε για σας με προσωπική φροντίδα και μεράκι έναν χώρο ζεστό, όμορφο και ιδανικό για να φιλοξενήσει τον γάμο σας, τα βαφτίσια σας, το πάρτυ σας, την επαγγελματική ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση θελήσετε.

Το κελάρυσμα του νερού στον πετρόκτιστο καταρράκτη μας γαληνεύει τις αισθήσεις, στέλνει κύματα δροσιάς και ο ιδιαίτερος φωτισμός του δημιουργεί ατμόσφαιρα.

Η κλειστή αίθουσα με το αίθριο της, διακοσμημένη με γήινα ζεστά χρώματα και με εντυπωσιακούς πολυελαίους δίνει μια αίσθηση φινέτσας και πολυτέλειας εκπλήσσοντας ευχάριστα.

Το κτήμα γάμου Πανταζή με την εμπειρία που διαθέτει, αλλά και τις επιτυχημένες συνεργασίες που έχει με τα καλύτερα catering της αγοράς, που σερβίρουν στα καλύτερα κτήματα γάμου, όπως και με ένα από τα καλύτερα team στον ηχητικό εξοπλισμό και στην μουσική, σας υπόσχεται, ότι και με την δική σας βοήθεια, θα διοργανώσουμε μαζί τον γάμο των ονείρων σας.

Όσο για αυτούς που θέλουν να βαφτίσουν το αγγελούδι τους, το κτήμα Πανταζή, θα τους προσφέρει μία εκδήλωση που θα τους μείνει αξέχαστη.

Η εύκολη πρόσβαση αλλά και το όμορφο εκκλησάκι εντός του κτήματος, είναι δύο μεγάλα πλεονεκτήματα προς όφελος σας. Όποια και αν είναι η εκδήλωση σας, κοινωνική ή επαγγελματική θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εντυπωσιάσουμε και να ικανοποιήσουμε πλήρως, εσάς και τους καλεσμένους σας.

Τέλος το κτήμα Πανταζή διοργανώνει πλέον διάφορες ψυχαγωγικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως μουσικές βραδιές live, θεατρικές παραστάσεις, παιδικό θέατρο, θέατρο σκιών, πάρτι κ.α.

Επικοινωνία με το Κτήμα Πανταζή

Κουβαράς θέση πλακόστρωση – 39o χμ. Λεωφόρος Λαυρίου
Τηλ.: (+30) 210 8030973
Κινητό: (+30) 6944 905081
Email : [email protected]

Εταιρική Ιστοσελίδα: Κτήμα Πανταζή

Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Κτήματα“.