Κτήμα Ορίζοντες

  Κτήμα Ορίζοντες
  Κτήμα Ορίζοντες
  Rate this post!

  Κτήμα Ορίζοντες: Σε μια καταπράσινη έκταση 7,5 στρεμμάτων, εξωτικοί φοίνικες, εντυπωσιακοί καταρράκτες αλλά και δυο μεγάλες πισίνες δημιουργούν ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό βγαλμένο από τα όνειρα σας.

  Γάμοι, βαπτίσεις, πάρτι αλλά και επαγγελματικές εκδηλώσεις μπορούν να φιλοξενηθούν όλους τους καλοκαιρινούς μήνες στον εξωτερικό χώρο, χωρητικότητας έως και 2.000 ατόμων για cocktail. Αν πάλι ο καιρός δεν το επιτρέπει, έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε την κλειστή αίθουσα που μπορεί να εξυπηρετήσει έως και 700 άτομα σε cocktail.

  Τα καλύτερα επώνυμα caterings του χώρου θα σας προσφέρουν ονειρεμένες γεύσεις υψηλής ποιότητας από την ελληνική & τη διεθνή κουζίνα.

  Μια ομάδα επαγγελματιών θα δώσει την απάντηση σε κάθε είδους επιθυμία, φέρνοντας τον χώρο στα μέτρα σας και αναλαμβάνοντας κάθε μικρή & μεγάλη λεπτομέρεια. Διακοσμητές, φωτογράφοι αλλά και Djs με μεγάλη εμπειρία θα βρίσκονται στην διάθεση σας για  να σχεδιάσετε μαζί τις πολύτιμες στιγμές σας, ώστε το event να φέρει την δική σας υπογραφή από το Α ως το Ω.

  ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: Εξωτερικός χώρος 1000 ατόμων σε καθιστό γεύμα & 350 ατόμων στον εσωτερικό.

  ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΙ: Μία κλειστή και μια ανοιχτή αίθουσα, ειδικός χώρος για welcome drink & το Εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας.

  ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Σύγχρονες οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις.

  ΕΞΤΡΑ SERVICE – ΠΑΡΟΧΕΣ: Τέντες με δυνατότητα ανοίγματος εντός ολίγων λεπτών, ειδική πρόσβαση για ΑΜΕΑ, συνεργασία με επαγγελματίες διακοσμητές, φωτογράφους και εταιρεία ηχητικής κάλυψης καθώς και επώνυμα caterings.

  PARKING: 400 θέσεων με παρκαδόρους

  W.C. – PERSONNEL: Ναι

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Ναι

  ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Όλο τον Χρόνο

  ΩΡΑΡΙΟ: Χωρίς Περιορισμό

  ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Μέσω Αττικής Οδού (Έξοδος 20)

  ΤΙΜΗ: On Request

  Κτήμα Ορίζοντες: Αιγέως (Γαλήνης 13), Κορωπί

  Τηλ.: 210 96 81 421
  Fax: 210 96 81 706

  Εταιρική Ιστοσελίδα: Κτήμα Ορίζοντες

  Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Κτήματα“.

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Mamidakis-Catering

  Mamidakis Catering

  Mamidakis CateringRate this post! Catering Υπηρεσίες – Mamidakis Catering: Όταν το catering γίνεται τέχνη, η παράδοση συνυπάρχει με τις εντυπωσιακές μοντέρνες γεύσεις σε ένα χορό αισθήσεων και φαντασίας. Σε αυτό τον επιτυχημένο συνδυασμό ποντάρει εδώ και χρόνια το Mamidakis Catering, ικανοποιώντας τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις μας για κάθε event που ξεχωρίζει. Η έμπνευση και η […]

  Άτταλος

  Άτταλος

  ΆτταλοςRate this post! Νιώστε σαν να απογειώνεστε πάνω από την Αθήνα και απολαύστε την εντυπωσιακή θέα στο λαβύρινθο της πόλης ζώντας πολύτιμες στιγμές στον πολυχώρο Άτταλος, που είναι μέσα στο Πάρκο Ειρήνης και περιβάλλεται από πράσινο. Μια υπέροχα διαμορφωμένη και διακοσμημένη αίθουσα μπορεί να εξυπηρετήσει καθιστά γεύματα 200 ατόμων ή cocktail parties 350 ατόμων κρατώντας […]

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *