Κτήμα Νικολέλη: Η Αξιόπιστη Επιλογή για την Εκδήλωση σας

Κτήμα Νικολέλη: Η Αξιόπιστη Επιλογή για την Εκδήλωση σας

Το Κτήμα Νικολέλη αποτελεί μια από τις πλέον αξιόπιστες επιλογές για έναν ονειρεμένο γάμο, τη βάφτιση του παιδιού σας ή την εταιρική σας εκδήλωση.

Το Κτήμα Νικολέλη είναι «παιδί» της Ανθός Κηφισιάς Νικολέλη, μίας ελληνικής οικογενειακής εταιρίας που λειτουργεί από το 1957 και διαθέτει το ομώνυμο catering (Κτήμα Νικολέλη catering) που εξυπηρετεί σε αποκλειστικότητα το χώρο του.

Θρησκευτικός ή πολιτικός γάμος, wedding party, γάμος και βάφτιση μαζί, επέτειος γάμου, το Κτήμα Νικολέλη μπορεί να σας προτείνει ευφάνταστες γεύσεις στα πλαίσια της οργάνωσης ενός cocktail & bar catering. Το κτήμα διαθέτει και κλειστή αίθουσα δεξιώσεων.

Αναλαμβάνει επίσης την οργάνωση catering σε ιδιωτικούς ή επαγγελματικούς χώρους (outdoor) με ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις για την εγγυημένη επιτυχία του event σας.

Κτήμα Νικολέλη

Γάμος στο Κτήμα Νικολέλη

Το κτήμα γάμου Νικολέλη αποτελεί  ένα ονειρικό σκηνικό εξωτικής ατμόσφαιρας και πολυτέλειας, ιδανικό για να δώσετε την ωραιότερη παράσταση της ζωής σας και να ζήσετε μαζί με τους καλεσμένους σας, αξέχαστες στιγμές απόλαυσης και διασκέδασης.

Ο χώρος του κτήματος από μόνος του αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο. Η πλούσια βλάστηση του χώρου και των κήπων σε συνδυασμό με την επένδυση πέτρας και την πισίνα δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μοναδική.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός, οι ηχητικές εγκαταστάσεις, ο ελεγχόμενος φωτισμός πολλών σεναρίων, το αναγνωρισμένο επίπεδο της κουζίνας μας και το έμπειρο και φιλικό προσωπικό μας, συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο σύνολο υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Βάπτιση στο Κτήμα Νικολέλη

Αναζητώντας κτήμα για τη βάπτιση του μωρού σας, ανάμεσα στα κτήματα των βορείων προαστείων, το κτήμα Νικολέλη αποτελεί μια από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες επιλογές.

Κτήμα με εκκλησάκι ή χωρίς, το κτήμα Νικολέλη μπορεί να καλύψει όλες τις επιθυμίες. Οι άνετοι και ασφαλείς χώροι του μπορούν να φιλοξενήσουν τη μικρή ή μεγάλη δεξίωση βάφτισης με την ίδια επιτυχία.

Το κτήμα Νικολέλη διαθέτει εντός του χώρου του σε ανεξάρτητο όμως σημείο το παρεκκλήσιο του Αγίου Δημητρίου όπου κάθε χρόνο τελούνται δεκάδες μυστήρια. Εδώ μπορείτε πολύ εύκολα να προγραμματίσετε τη βάπτιση την ώρα που εσείς επιθυμείτε. Οι άνθρωποι μας θα προετοιμάσουν το χώρο της εκκλησίας κατάλληλα με καρέκλες country-style, ομπρέλες, μικρές τέντες και πλήρη μικροφωνική και ηχητική κάλυψη.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Επικοινωνία με το Κτήμα Νικολέλη

28ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, Αφίδναι Αττικής
Τηλ.: (+30) 211 4091781
Fax: (+30) 210 80 87 262
Κινητό: (+30) 693 6969428
Email : [email protected]

Εταιρική Ιστοσελίδα: Κτήμα Νικολέλη

Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Κτήματα“.