Κτήμα Μεσόγειος by Maria Braimnioti

Κτήμα Μεσόγειος by Maria Braimnioti

Κτήμα Μεσόγειος by Maria Braimnioti: Oκτώ καταπράσινα στρέμματα κρύβουν έναν πραγματικό θησαυρό. Σε αυτή την παραδεισένια έκταση σας καλεί ένας εκπληκτικός χώρος, ο οποίος γίνεται ένα με τη φυσική ομορφιά που τον περιβάλλει για ένα event άνευ προηγουμένου.

Το Κτήμα Mεσόγειος by Maria Braimnioti απολαμβάνει την άφθονη βλάστηση, το καταπράσινο γκαζόν και τα δέντρα που το περικλείουν. Από αυτό το ονειρικό περιβάλλον ξεπροβάλλουν οι πέτρινες εγκαταστάσεις του κτήματος, δίνοντας την ευκαιρία στο βλέμμα να θαυμάσει αμέτρητες ομορφιές. Το υδάτινο στοιχείο είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, ύστερα φυσικά από εσάς, ενώ η πισίνα κλέβει τις εντυπώσεις όλες τις ώρες της ημέρας, με αποκορύφωμα τη νύχτα που φωτίζεται και διακοσμείται με ρομαντικά κεριά.

Στο ίδιο ειδυλλιακό… μήκος κύματος κινούνται το ποταμάκι, ο καταρράκτης και το γραφικό εκκλησάκι. Ο χώρος των τραπεζιών είναι ενιαίος σε ένα επίπεδο, ενώ οι μπουφέδες τοποθετούνται σε υπερυψωμένο επίπεδο διευκολύνοντας τους καλεσμένους. Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς μπορούν να φρεσκαριστούν σε ειδικό χώρο, ενώ μια παραμυθένια σουίτα τους περιμένει για να περάσουν την πρώτη νύχτα της κοινής τους ζωής.

Κτήμα Μεσόγειος: Ονείρων 34, Κορωπί – Τηλ.: 210. 89.75.538

Εταιρική Ιστοσελίδα: Κτήμα Μεσόγειος

Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Κτήματα“.