Κτήμα Λεωνίδας Βαρυμπόμπη

Κτήμα Λεωνίδας Βαρυμπόμπη

Κτήμα Λεωνίδας (Βαρυμπόμπη): Στη λίστα των πελατών του συμπεριλαμβάνεται η αριστοκρατία των Αθηνών, αλλά και κορυφαίες προσωπικότητες μιας άλλης εποχής.

H πρώτη σελίδα της ιστορίας του εστιατορίου Λεωνίδας γράφτηκε από τον εμπνευστή του Λεωνίδα Διονυσώτη το 1928, με τη δημιουργία ενός μικρού ζυθεστιατορίου που γνώρισε μεγάλες στιγμές.

Σήμερα η ιστορία συνεχίζεται χάρη στο μεράκι των ιδιοκτητών του, καθώς διατηρεί μια κουζίνα με γεύσεις που θα σας ταξιδέψουν στα μυστικά της ελληνικής παραδοσιακής γαστρονομίας. Το κτίσμα περιβάλλεται από έκταση 25 στρεμμάτων και έχει ανακαινιστεί πλήρως, κρατώντας αναλλοίωτη την αίγλη του χθες. Από την πρώτη στιγμή θα διαπιστώσετε πως τίποτα δεν αφέθηκε στην τύχη και καμία δαπάνη δεν θεωρήθηκε περιττή για την αναγέννηση ενός μύθου. Με νεοκλασικές αναφορές στην αρχιτεκτονική του, έχει μετατραπεί σε ένα μικρό παλάτι, όπου η υψηλή αισθητική έχει τον πρώτο λόγο παντού. Κάθε γωνιά του είναι μια αυτοτελής εικόνα, ένας καμβάς ζωγραφισμένος με γήινα χρώματα, κομψά γύψινα στους τοίχους, όμορφο φωτισμό και μια κατάλευκη βεράντα με θέα στους κήπους και την Αθήνα που απλώνεται φωτισμένη στα πόδια σας.
Επικοινωνία με το Κτήμα Λεωνίδας

Τέρμα Λεωφόρου Τατοΐου, Βαρυμπόμπη
Τηλ.: 2108169391-2, 2108169474, 6976604070
Fax: 2108169475
email:  [email protected]  

Εταιρική Ιστοσελίδα:  Κτήμα Λεωνίδας

Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Κτήματα“.