Κτήμα Λάας (Παιανία)

Κτήμα Λάας (Παιανία)

Το Κτήμα Λάας έχει πάρει το όνομά του από την ομώνυμη αρχαία ομηρική λέξη που σημαίνει «λίθος». Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ο Δευκαλίων και η Πύρρα, δημιούργησαν τη Λάα, την πιο αξιόλογη απ’ όλες τις προϊστορικές πόλεις της Λακωνίας, ρίχνοντας πίσω τους λίθους. Το Κτήμα Λάας, έλκει το όνομά του δίνοντας έμφαση στην πέτρα ως ένα από τα κύρια υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του.

Στην εποχή μας, οι εμπνευστές του Κτήματος δημιούργησαν στην Παιανία έναν ευχάριστο – σύγχρονο και λειτουργικό χώρο που ξεπερνά όλα όσα ξέρατε σχετικά με τους συνηθισμένους χώρους δεξιώσεων. Οι ιδιοκτήτες του Κτήματος Λάας, ξεκίνησαν τη διαμόρφωση του χώρου με βασικό γνώμονα την αγάπη για τη φύση, το σεβασμό στη διατήρηση της οικολογικής ισορροπίας και την παραδοσιακή αισθητική. Αν σ’ αυτά προσθέσουμε την τόσο ιδιαίτερη καλλιτεχνική πινελιά που δίνει τη σφραγίδα της στα πάντα, έχουμε ως αποτέλεσμα έναν παραμυθένιο χώρο, ιδανικό να στεγάσει μοναδικά τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας.

Προσωπικός χρόνος, κόπος, μεράκι και ευαισθησία είναι οι λέξεις κλειδιά που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα στο Κτήμα Λάας. Τα ξύλα που χρησιμοποιήθηκαν στις κατασκευές είναι όλα καστανιά από το Άγιο Όρος. Οι πέτρες προέρχονται από το φυσικό χώρο του κτήματος. Για τα πλακόστρωτα χρησιμοποιήθηκαν πλάκες από την Καστάνιτσα Αρκαδίας, ενώ οι πλάκες γύρω από την πισίνα προέρχονται από παραδοσιακό καμίνι της Ζακύνθου. Φυσικά όλα τα χρώματα είναι οικολογικά. Επιπλέον, έχουν χρησιμοποιηθεί τα τελευταία επιτεύγματα στον τομέα του βιοκλιματικού σχεδιασμού χώρων, όσον αφορά στη θέρμανση, ψύξη και φωτισμό. Τους χώρους των δεξιώσεων περιβάλλουν αμπελώνες, διάφορα είδη οπωροφόρων δένδρων και όλα τα φυτά της ελληνικής χλωρίδας.

Έχετε λοιπόν τη δυνατότητα, πέρα από την απόλαυση των τριών διαφορετικών επιπέδων στα οποία εκτείνεται το κτήμα, να ακολουθήσετε τα πλακόστρωτα δρομάκια που θα σας οδηγήσουν στους αμπελώνες, να δείτε από κοντά τα περιβόλια, και να χαλαρώσετε κοντά στην παραδεισένια φύση, απολαμβάνοντας το μεγάλο ατού του Κτήματος Λάας: την εκθαμβωτική και απρόσκοπτη θέα προς την Παιανία, το Μαρκόπουλο, την πεδιάδα των Μεσογείων, το Αεροδρόμιο και τον Ευβοϊκό κόλπο. Η ονειρική τοποθεσία, η μαγευτική, απεριόριστη θέα, οι όμορφες γωνιές του κτήματος, η διαφορετική, οικολογική του προσέγγιση και η άμεση επαφή με τη φύση, σας ταξιδεύουν νοσταλγικά πίσω στο χρόνο. Αν επιθυμείτε οι ωραιότερες στιγμές της ζωής σας να φιλοξενηθούν σ’ ένα χώρο που αποπνέει την αύρα της αγάπης, δεν έχετε παρά να επιλέξετε το Κτήμα Λάας.

Πακέτα Συντήρησης WordPress

Χώροι – Τοποθεσία

Το κτήμα εκτείνεται σε έναν άπλετο χώρο είκοσι στρεμμάτων, στην κορυφή ενός λόφου στην Παιανία, ο οποίος διαμορφώνεται σε τρία κλιμακωτά επίπεδα, με το καθένα να προσφέρει κάτι διαφορετικό.

Το κτήμα βρίσκεται στα όρια με τα Σπάτα. Η πρόσβαση είναι ιδιαίτερα εύκολη μέσω της Αττικής Οδού και συγκεκριμένα στην 18η έξοδο (Παιανίας – Σπάτων) όπου στη συνέχεια ακολουθώντας τις πινακίδες λᾶας και σε απόσταση 2 km σε λιγότερο από πέντε λεπτά βρίσκεστε στο Κτήμα, στην κορυφή του λόφου.

Προσφερόμενες Υπηρεσίες

Επικοινωνία με το Κτήμα Λάας

18η Έξοδος Αττικής Οδού (Παιανίας-Σπάτων)
Τηλ. & Fax: 2106029809
Κινητό: 6936265366

Εταιρική Ιστοσελίδα: Κτήμα Λάας

Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Κτήματα“.