Κτήμα Εφηλένα

Ktima-Efilena

Στο κτήμα Εφηλένα δίνετε ραντεβού με το όνειρο. Εδώ άνθρωπος και φύση έχουν συνεργαστεί αρμονικά για να δημιουργήσουν έναν υπέροχο αμφιθεατρικό χώρο δύο επιπέδων που εκτείνεται σε 8.000 καταπράσινα τ.μ.

Στο πρώτο επίπεδο, τα δεκάδες διαφορετικά φυτά διεκδικούν να κερδίσουν την προσοχή σας, σε ένα χώρο εκπάγλου φυσικού κάλλους, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 1.200 άτομα. Το δεύτερο επίπεδο με το πανέμορφο στέγαστρο ενδείκνυται κυρίως για τις πιο κρύες μέρες, αν και το κτήμα σάς δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε όποιο από τα δύο επίπεδα θέλετε, μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Ο εντυπωσιακός καταρράκτης με τη λιμνούλα και τον κουκλίστικο βραχόκηπο που έχουν στηθεί εδώ είναι μια εικόνα σπάνιας ομορφιάς που θα σας διακτινίσει σε εξωτικά μέρη. Στο γευστικό κομμάτι, οι εξαιρετικές γαστριμαργικές δημιουργίες του Βάρσος Catering θα ενθουσιάσουν εσάς και τους καλεσμένους σας. Η άψογη εξυπηρέτηση των ανθρώπων του κτήματος αλλά και οι παιδαγωγοί και κλόουν που μπορούν να απασχολήσουν δημιουργικά τους μικρούς σας ήρωες είναι μερικά ακόμα από τα κομμάτια που θα συμπληρώσουν το παζλ ενός αξέχαστου event.

Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Κτήματα“.