Κτήμα Ερατώ & Venus Epavlis στη Βαρυμπόμπη – Δεξιώσεις Γάμου & Βάπτισης

  Κτήμα Ερατώ & Venus στη Βαρυμπόμπη - Δεξιώσεις Γάμου & Βάπτισης
  Κτήμα Ερατώ & Venus Epavlis στη Βαρυμπόμπη – Δεξιώσεις Γάμου & Βάπτισης
  Rate this post!

  Κτήμα Ερατώ: Στην περιοχή της Βαρυμπόμπης και στη Λεωφόρο Τατοΐου 143 βρίσκεται το κτήμα δεξιώσεων Ερατώ. Με πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη διοργάνωση της δεξίωσης του γάμου σας, της βάπτισης των μικρών σας αγγέλων ή τη φιλοξενία των εταιρικών σας εκδηλώσεων. Η τοποθεσία του είναι κοντά στη πλατεία της Βαρυμπόμπης, με αποτέλεσμα οι καλεσμένοι σας να μην δυσκολευτούν να το εντοπίσουν.

  Πακέτα Συντήρησης WordPress

  Αίθουσα Δεξιώσεων Ερατώ

  Μέσα σε ένα κατάφυτο και ήσυχο μέρος, η αίθουσα Ερατώ πλήρως εναρμονισμένη με τον περιβάλλοντα χώρο, σας περιμένει για να καλύψει και τις πιο απαταιτικές σας ανάγκες. Σε έναν ζεστό χώρο, οι άνθρωποι της Ερατώ, σας περιμένουν να οργανώσετε μαζί το γάμο, τη βάπτιση, την εταιρική ή κάθε άλλη μορφή εκδήλωσης επιθυμείτε με επαγγελματισμό, συνέπεια και δημιουργικές ιδέες. Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει 280 άτομα, ενώ ο κήπος με τον καταρράκτη θα υποδεχτεί τους καλεσμένους σας προσφέροντας cocktails.

  Κτήμα Venus Epavlis

  Λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και πάνω στον κόμβο Αφιδνών, δίπλα στην Εθνική οδό, βρίσκεται το κτήμα Venus Epavlis. Σε έναν υπέροχο χώρο που συνδυάζει την καλαισθησία αλλά και την άψογη εξυπηρέτηση, το προσωπικό του Venus μπορεί με υπευθυνότητα να οργανώσει την εκδήλωσή σας, η οποία θα μείνει αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας. Το κτήμα Venus Epavlis προσφέρει υπηρεσίες που αναδεικνύουν κάθε δεξίωση και επαγγελματικό event.

  Επικοινωνία με το κτήμα Ερατώ

  Λεωφόρος Τατοΐου 143
  Βαρυμπόμπη 13 671
  Τηλ./Fax: (+30) 210 8169614
  Κινητό: (+30) 693 7145572
  Email : info@erato.com.gr

  Εταιρική Ιστοσελίδα: Κτήμα Ερατώ

  Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Κτήματα“.

  Leave a Reply

  Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *