Κτήμα Γρέγου – Εθνικός Δρυμό Βαρυμπόμπης

Κτήμα Γρέγου - Εθνικός Δρυμό Βαρυμπόμπης

Το Κτήμα Γρέγου σας καλωσορίζει δίπλα στον Εθνικό Δρυμό Βαρυμπόμπης, με υπέροχη θέα στο δάσος. Εκεί, στη μέση του κτήματος, ξεπροβάλλει ένα πέτρινο κτίσμα.

Ωστόσο, δεν λείπει η σύγχρονη, μοντέρνα αισθητική, η λιτή διακόσμηση και το ζεστό περιβάλλον που θα δώσει το touch της διαφορετικότητας στο event σας. Στα 3.000 τ.μ. που το περιβάλλουν, κάθε γωνιά είναι και μια καινούρια εικόνα. Τα χρώματα παίζουν με τις αντιθέσεις του νερού της πισίνας, το πράσινο του απέραντου κήπου και το καφέ του ξύλου που αγκαλιάζει ζεστά τον εξωτερικό χώρο, ενώ την είσοδό σας σηματοδοτεί ένα σκηνικό με lounge διάθεση.

Οι λιλιπούτειοι προσκεκλημένοι θα διασκεδάσουν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο δικό τους χώρο παρακολουθώντας αγαπημένες παιδικές σειρές σε οθόνες. Τους χειμερινούς μήνες, στον κλειστό χώρο με τη μίνιμαλ αισθητική, θα απολαύσετε την εμπειρία της μαγευτικής θέας από τις πελώριες τζαμαρίες που κοσμούν και εκτελούν χρέη κορνίζας σε έναν πίνακα που έχει φιλοτεχνήσει η φύση. Στο Kτήμα Γρέγου θα βρείτε επίσης τους ειδικούς, οι οποίοι θα επιμεληθούν-οργανώσουν όλη τη δεξίωση με κάθε λεπτομέρεια χωρίς επιπλέον χρέωση.

Εταιρική Ιστοσελίδα: Κτήμα Γρέγου

Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Κτήματα“.