Κτήμα Γαία

Κτήμα Γαία

Κτήμα Γαία: 7 καταπράσινα στρέμματα μεσογειακής βλάστησης με ελιές, φοίνικες και χιλιάδες πολύχρωμα λουλούδια εγγυώνται ότι η δεξίωσή σας θα είναι βαμμένη με τις αποχρώσεις του ονείρου.

Το κτήμα, πολυεπίπεδο και μελετημένο έως και την τελευταία λεπτομέρεια, αποπνέει γαλήνη, ζεστασιά και feelgood vibes, δημιουργώντας την αίσθηση ενός μαγευτικού, ιδιωτικού παραδείσου.

Με την είσοδο στο κτήμα αντικρύζουμε τον χώρο της πισίνας, με το πετρινο bar ιδανικό για welcome cocktail ή μικρές δεξιώσεις.

Στη συνέχεια ο κύριος εξωτερικός χώρος αγκαλιάζεται από έναν κουκλίστικο ελαιώνα και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 1000 άτομα σε καθιστό μπουφέ.

Το πέτρινο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, όπου μπορεί να τελεσθεί και το μυστήριο του γάμου ή της βάπτισης  με άπλετο προαύλιο  χώρο για τους καλεσμένους σας έρχεται να ολοκληρώσει την ομορφότερη ημέρα σας.

Το χειμώνα ή σε περίπτωση κακοκαιρίας, η κλειστή αίθουσα  με την μεγάλη τζαμαρία σε συνέχεια του εξωτερικού χώρου, χωρητικότητας 350 ατόμων, αναλαμβάνει να εκτελέσει χρέη σκηνικού για πάρτι.

Στο γευστικό τομέα, η συνεργασία με επιλεγμένα caterings μεταφράζεται σε πιάτα μοναδικής απόλαυσης που ολοκληρώνουν την εμπειρία, ενώ ένα ακόμα από τα πλεονεκτήματα του κτήματος είναι η άρτια ηχητική εγκατάσταση η οποία επιτρέπει το πάρτι να συνεχίζεται σε δυνατούς ρυθμούς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο το Κτήμα Γαία είναι απόλυτα προσβάσιμο σε Α.Μ.Ε.Α

Παροχές

Χωρητικότητα: 900 άτομα σε καθιστό buffet, 1.500 σε κοκτέιλ

Επιμέρους χώροι: Κλειστή αίθουσα 350 ατόμων σε καθιστό buffet

Τεχνική υποστήριξη: Σύγχρονα ηχητικά συστήματα, αρχιτεκτονικός φωτισμός, γεννήτρια σε περίπτωση διακοπής ρεύματος,  video wall on demand

Επιπλέον υπηρεσίες: Οι συνεργασίες με επιλεγμένα caterings, Djs, διακοσμητές και άλλους εξειδικευμένους επαγγελματίες, προσφέρουν μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών για την σφαιρική κάλυψη των αναγκών της εκδήλωσής σας.

Parking: Για 200 αυτοκίνητα με παρκαδόρους

WC: 6 WC, 1 για ΑΜΕΑ με προσωπικό

Φιλοξενία: Χώρος φρεσκαρίσματος ζευγαριού

Περίοδος λειτουργίας: Όλο το χρόνο

Ωράριο: Χωρίς  περιορισμό

Δυνατότητα τέλεσης μυστηρίων στο εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου.

Τέλος σημαντική πινελιά αποτελούν οι ίδιοι οι άνθρωποι του κτήματος, οι οποίοι θα βρεθούν δίπλα σας φροντίζοντας για την εκπλήρωση της όποιας επιθυμίας σας.

Επικοινωνία με το Κτήμα Γαία

Ισμήνης & Αντιγόνης, 19400, Κορωπί
Τηλ.: 2106625601
Κινητό: 6932564062
e-mail: [email protected]

Εταιρική Ιστοσελίδα: Κτήμα Γαία

Δείτε όλες τις καταχωρήσεις στην κατηγορία “Κτήματα“.