Μπύρα Canal Dive: Βουτιά στην Απόλαυση – Η Κορινθιακή Μπύρα

Μπύρα Canal Dive: Βουτιά στην Απόλαυση – Η Κορινθιακή Μπύρα

Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 και στις εγκαταστάσεις της Κορινθιακής Ζυθοποιΐας Α.Ε. στην περιοχή Κρητικά της Αρχαίας Κορίνθου, οι Κορίνθιοι επιχειρηματίες κ.κ. Γεώργιος Μουρούτσος και Χαράλαμπος Ντιγκιρλάκης παρουσίασαν στο κοινό, την πρώτη Κορινθιακή μπύρα με την επωνυμία CANAL DIVE. Στη τελετή των εγκαινίων παρευρέθηκε πλήθος κόσμου ανάμεσα στους οποίους ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς και ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλ. Πνευματικός. Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.

Λίγα Λόγια για την Canal Dive

Πρόκειται για μια χειροποίητη, αφιλτράριστη και απαστερίωτη μπύρα που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι, αγάπη, σοβαρότητα και υπευθυνότητα με σκοπό να… δροσίσει αυτούς που θα την εμπιστευθούν. Pilsner, Ale, Dark και Weiss, η κάθε μία με το τρόπο της σας καλεί για μια…  “Βουτιά στην Απόλαυση“.

Pilsner: Απαστερίωτη και αφιλτράριστη είναι μια αγνή και φυσική μπύρα, με ελαφρύ άρωμα και γεύση βύνης, με ελαφριές νότες από αυθεντικούς αγγλικούς και αμερικάνικους λυκίσκους. Είναι φυσικά θολή, πλούσια σε γεύση αλλά ευκολόπιοτη με την χαρακτηριστική πικράδα των Pilsner σε ισορροπία με τη βύνη και με ιδιαίτερη επίγευση.

Ale: Απαστερίωτη και αφιλτράριστη είναι μια αγνή, φυσική μπύρα με πλούσιο καφέ χρώμα, με ελαφρύ άρωμα, γεύση ψημένης βύνης και με ελαφριές νότες από αυθεντικούς αγγλικούς και αμερικάνικους λυκίσκους. Είναι φυσικά θολή, πλούσια σε γεύση αλλά ευκολόπιοτη με μέση πικράδα σε ισορροπία με τη βύνη και με ελαφριά γλυκιά επίγευση.

Dark και Weiss: Σύντομα κοντά σας

Μπορείτε να μάθετε νέα για τα επόμενα… βήματα της πρώτης Κορινθιακής μπύρας ακολουθώντας την στο Facebook, το Twitter αλλά και το Google+. Περισσότερες πληροφορίες για το πώς και πότε θα βρεθεί στα ψυγεία σας, πολύ σύντομα και στην ιστοσελίδα της Canal Dive σε συνεργασία με τη FantasyLogic, Για την ώρα απολαύστε το video που συνόδευσε την παρουσίαση της Canal Dive το οποίο είμαστε σίγουροι ότι τουλάχιστον οι Κορίνθιοι θα λατρέψουν.